• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahir Elçi öldürüldü

Ben artık konusurken terörist kelimesi kullandigimda irkiliyorum,yanlış bişey söylemişim hissine kapılıyorum.iki polisimiz şehit oldu ama onları savunmak kimseye prim getirmiyor ne yazıkki,Allah sabır versin ailelerine...

Arkadaşım adam kaçarken silahı atıyor ve sıkmıyor ben o kaçan şahısları savunmuyorum sadece gördüğümü söylüyorum farkındaysan Tahir Elçiye polislerin olduğu yerden ateş Ediliyor yerde yatıyor yattığı şekle bakın iki polisin silah sıktığı yerden ve sol enseden kurşun girmiş polis kurşunu da olabilir ki zaten polislerin silahı da balistik incelemede

Arkadaşım adam kaçarken silahı atıyor ve sıkmıyor ben o kaçan şahısları savunmuyorum sadece gördüğümü söylüyorum farkındaysan Tahir Elçiye polislerin olduğu yerden ateş Ediliyor yerde yatıyor yattığı şekle bakın iki polisin silah sıktığı yerden ve sol enseden kurşun girmiş polis kurşunu da olabilir ki zaten polislerin silahı da balistik incelemede
Zaten silahı atan değil arkadan gelen şahıs sıkarak geliyor .. Bende hayret ettim nasıl vuramazlar yanlarından geçen adamı .. görgü tanıkları diğer taraftan da ateş edildi diyor ama o taraftan vurulması imkansız düşüş pozisyonuna gore zaten amaç Tahir Elçi yi vurmak değil sadece polisi vurup ordan geçerken elinde silah olduğu için sivil polis sanıp vurulduğu söyleniyor .. Bi haber sitesinin yorumuna biri Tahir Elçi olduğunu bilmiyorlarmis polis sanıp vurmuşlar yazmış sanki pkk ile görüşmüş gibi .. İnş gerçekler çıkar ortaya

Zaten silahı atan değil arkadan gelen şahıs sıkarak geliyor .. Bende hayret ettim nasıl vuramazlar yanlarından geçen adamı .. görgü tanıkları diğer taraftan da ateş edildi diyor ama o taraftan vurulması imkansız düşüş pozisyonuna gore zaten amaç Tahir Elçi yi vurmak değil sadece polisi vurup ordan geçerken elinde silah olduğu için sivil polis sanıp vurulduğu söyleniyor .. Bi haber sitesinin yorumuna biri Tahir Elçi olduğunu bilmiyorlarmis polis sanıp vurmuşlar yazmış sanki pkk ile görüşmüş gibi .. İnş gerçekler çıkar ortaya
Valla işin aslını çok merak ediyorum zaten polis kurşunu da olsa orada adamlara sıkıyorlar hedef Tahir elçi değil ve o şahıslar zaten aranıyormuş tesadüfen orada durdurulmuşlar ve Tahir elçinin olduğu bölgeye kaçıyorlar orada Tahir elçi olduğu bilinmiyor ve ölen polisler de Tahir elçiyi koruma amaçlı değil o bölgede devriye gezen sivil polis adamlar koşunca da silah sıkmıyorlar kaçmaya çalışıyorlar Allah sonumuzu hayır etsin olan masum 3 cana oldu yazık kaç çocuk yetim kaç kadın dul kaldı ve masum insanlar öldü

Olayda ölen sehidimize allah rahmet eylesin . Bazılarının saatlerce gunlerce haberi yapılır sehidimin 1 gun bile.surmez. neyse
Cimcime bir daha burada aslen kürdüm falan yazma kendimden utanıyorum. Biz herkese baş sağlığı diledik dikkat edersen. Neyse en "asimile" üye.!!

Tahir Elçi değerli bir insandı.BAro başkanı bir ülkede öldürülüyorsa o ülkede normal şeyler olmuyor demektir.
Faili meçhul olan ölümlere bir bakalım.
Uğur Mumcu,Necip Hablemitoğlu,Ahmet Taner Kışlalı ve ve ve .Hepsinin ortak özelliği ülkesini seven ve çok şey bilen insanlar olması.
Selahattin DEmirtaş çok güzel bir laf etti..Tahir i devlet değil devletsizlik öldürdü.,

Tahir Elçi gibi barışsever,insan hakları için mücadele eden bir insanı pkk da öldürmüş olabilir, Pkk ya destek veren ister gladyo deyin ister derin devlet deyin bu kaostan menfaat sağlayan herhangi bir teşkilat da öldürmüş olabilir.BArışın bitmesi kimin işine gelmiyorsa onlar öldürdü.Silah ticareti yapanlar da olabilir.Normal bir ölüm değildi kısacası.

Sade bir vatandaş ,siyasi olmayan düz bir vatandaş normal medyadan izlediği kadarıyla pkk öldürdü der geçer.
Toplumun biraz üzerinde entelektüel kesim ise daha derin düşünür ve bu sayfadaki bazı yorumcular gibi düşünür.

Tüfek Mikrop Çelik adlı bir kitap var.Kalınca bir şey .Okumaya cesaretiniz varsa tavsiye ederim.11 Eylül saldırıarının Usame Bin Ladin e bizaat Amerikanın yaptırdığı düşünüyor ABD deki entelektüel kesim.

Videoların hepsini izledim " pislik teroristin " kursunuyla da polisin kursunuyla da ölmüş olabilir.

Kendisi de silahini çıkarmış ama kullanacak vakit bulamamış.

Polisin teroristleri vuramamasi bana da garip geldi ama o an hem de terör sube polisi degilken bir de ne oldugunu anlamaya calisirken yapamadı demek ki.

Ayrıca sadece polisler değil karşı tarafta mahalleye acilan "hendek"ten de ates açılmış.

Burada "katil devlet"lik durum ne? Orada iki tane de polisimiz sehit oldu. Her seyi devletin yaptığına inanip pkk ' nin(TERÖR ÖRGÜTÜ olmasina rağmen) yaptigina turlu bahaneler bularak inanmayanlar buradan bakinca cok komik gözüküyor.

Baska sekillerde de gozukuyorlar da ban almayalim simdi bosu bosuna

Kursun polisin silahindan da çıkmış olsa katili pkkdir.

Cimcime bir daha burada aslen kürdüm falan yazma kendimden utanıyorum. Biz herkese baş sağlığı diledik dikkat edersen. Neyse en "asimile" üye.!!

Pardonda neden ustune aliniyorsun ? Sana birsey diyen mi oldu .
Ayrıca seni alakadar etmez . Istediğin kadar utan

Sana bir sey dememiski ne diye bu kadar atar yaptin?

Yarası var heralde arkadaşın . Ben en başta yaptim yorumumu. Konunun sonuna gelince konu başka yerlere gelmiş . Bir sıkıntım olursa alıntılar soylerim. Allahım yarabbim ya. Millet prim yapmaya çalışıyor heralde

Pardonda neden ustune aliniyorsun ? Sana birsey diyen mi oldu .
Ayrıca seni alakadar etmez . Istediğin kadar utan
Senin gibi kendi kimliklerinden utanan insanlar var oldukça daha çok polis ve sivil ölür. Gün gelecek biz yanarken sizde yanacaksınız. Reisiniz affetmez.

Back