- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.571
- 198
üstelik terörcü değil, güvenlik şube polisiymiş onlar, hiç de böyle bi deneyimleri olmamıştır.Orada çatışan polislerin ailesi geldi aklıma ilk. Olayla hiçbir ilgileri olmadığı halde neler yaşıyorlar, ne zor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üstelik terörcü değil, güvenlik şube polisiymiş onlar, hiç de böyle bi deneyimleri olmamıştır.Orada çatışan polislerin ailesi geldi aklıma ilk. Olayla hiçbir ilgileri olmadığı halde neler yaşıyorlar, ne zor.
üstelik terörcü değil, güvenlik şube polisiymiş onlar, hiç de böyle bi deneyimleri olmamıştır.
zaten polisin açıklaması var koşan zanlıyı neden vuramadığını daha doğrusu vurup vurmadığını bilmiyor, silah attı üstüme panik oldum diyor, özel harekatçı olsaydı tek kurşunla işi bitmişti.Kabus ya
Yada IŞid yaptı. Bahane çok.suruç ankara selahattin demirtaş (arabası kurşunlanmıştı) tahir elçi hepsini pkk yaptı bizde buna inanmış gibi yapalım
Zaten silahı atan değil arkadan gelen şahıs sıkarak geliyor .. Bende hayret ettim nasıl vuramazlar yanlarından geçen adamı .. görgü tanıkları diğer taraftan da ateş edildi diyor ama o taraftan vurulması imkansız düşüş pozisyonuna gore zaten amaç Tahir Elçi yi vurmak değil sadece polisi vurup ordan geçerken elinde silah olduğu için sivil polis sanıp vurulduğu söyleniyor .. Bi haber sitesinin yorumuna biri Tahir Elçi olduğunu bilmiyorlarmis polis sanıp vurmuşlar yazmış sanki pkk ile görüşmüş gibi .. İnş gerçekler çıkar ortayaArkadaşım adam kaçarken silahı atıyor ve sıkmıyor ben o kaçan şahısları savunmuyorum sadece gördüğümü söylüyorum farkındaysan Tahir Elçiye polislerin olduğu yerden ateş Ediliyor yerde yatıyor yattığı şekle bakın iki polisin silah sıktığı yerden ve sol enseden kurşun girmiş polis kurşunu da olabilir ki zaten polislerin silahı da balistik incelemede
Valla işin aslını çok merak ediyorum zaten polis kurşunu da olsa orada adamlara sıkıyorlar hedef Tahir elçi değil ve o şahıslar zaten aranıyormuş tesadüfen orada durdurulmuşlar ve Tahir elçinin olduğu bölgeye kaçıyorlar orada Tahir elçi olduğu bilinmiyor ve ölen polisler de Tahir elçiyi koruma amaçlı değil o bölgede devriye gezen sivil polis adamlar koşunca da silah sıkmıyorlar kaçmaya çalışıyorlar Allah sonumuzu hayır etsin olan masum 3 cana oldu yazık kaç çocuk yetim kaç kadın dul kaldı ve masum insanlar öldüZaten silahı atan değil arkadan gelen şahıs sıkarak geliyor .. Bende hayret ettim nasıl vuramazlar yanlarından geçen adamı .. görgü tanıkları diğer taraftan da ateş edildi diyor ama o taraftan vurulması imkansız düşüş pozisyonuna gore zaten amaç Tahir Elçi yi vurmak değil sadece polisi vurup ordan geçerken elinde silah olduğu için sivil polis sanıp vurulduğu söyleniyor .. Bi haber sitesinin yorumuna biri Tahir Elçi olduğunu bilmiyorlarmis polis sanıp vurmuşlar yazmış sanki pkk ile görüşmüş gibi .. İnş gerçekler çıkar ortaya
Cimcime bir daha burada aslen kürdüm falan yazma kendimden utanıyorum. Biz herkese baş sağlığı diledik dikkat edersen. Neyse en "asimile" üye.!!Olayda ölen sehidimize allah rahmet eylesin . Bazılarının saatlerce gunlerce haberi yapılır sehidimin 1 gun bile.surmez. neyse
Sana bir sey dememiski ne diye bu kadar atar yaptin?Cimcime bir daha burada aslen kürdüm falan yazma kendimden utanıyorum. Biz herkese baş sağlığı diledik dikkat edersen. Neyse en "asimile" üye.!!
Cimcime bir daha burada aslen kürdüm falan yazma kendimden utanıyorum. Biz herkese baş sağlığı diledik dikkat edersen. Neyse en "asimile" üye.!!
Sana bir sey dememiski ne diye bu kadar atar yaptin?
Senin gibi kendi kimliklerinden utanan insanlar var oldukça daha çok polis ve sivil ölür. Gün gelecek biz yanarken sizde yanacaksınız. Reisiniz affetmez.Pardonda neden ustune aliniyorsun ? Sana birsey diyen mi oldu .
Ayrıca seni alakadar etmez . Istediğin kadar utan
Atarlıyımda ondan! Sanane?Sana bir sey dememiski ne diye bu kadar atar yaptin?
Senin gibi kendi kimliklerinden utanan insanlar var oldukça daha çok polis ve sivil ölür. Gün gelecek biz yanarken sizde yanacaksınız. Reisiniz affetmez.
Kafasi iyi galibaYarası var heralde arkadaşın . Ben en başta yaptim yorumumu. Konunun sonuna gelince konu başka yerlere gelmiş . Bir sıkıntım olursa alıntılar soylerim. Allahım yarabbim ya. Millet prim yapmaya çalışıyor heralde
Yesinler kiz senin atarini. AtarcanAtarlıyımda ondan! Sanane?