• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahir Elçi öldürüldü

Yarası var heralde arkadaşın . Ben en başta yaptim yorumumu. Konunun sonuna gelince konu başka yerlere gelmiş . Bir sıkıntım olursa alıntılar soylerim. Allahım yarabbim ya. Millet prim yapmaya çalışıyor heralde
Cimcimecim prim yapmaya çalışsam nabza göre şerbet verirdim senin yaptiğin gibi.Kendi fikrimi açıkça beyan etmezdim burda benim ırkıma laf edildiğinde tepkimide koydum senin gibi alkış tutmadım.

Bende kürdüm ve Diyarbakırliyim olanlara asla oh demiyorum diyemiyorum insan olan zaten söylemez çok üzülüyorum vefat eden Tahir elçi içinde ve polislere de ama keşke orada olanları tüm çıplaklığıyla görebilseniz arada ölen öyle masum insanlar var ki öyle olayların üstü ört bas ediliyor ki lütfen sadece ekranda görünenlere itibar etmeyin medya göstermek istediğini Paylaşıyor ki aksini söyleyenler zaten hapishanelerde kardeşim Hiç suçu yokken işten gelirken sorgusuz sualsiz karakolda bayıltana kadar dövüldü çırılçıplak eve yollandı ve 6 7 ekim olaylarında oldu bir gence bu yapılır mı ve biz olayı öğrenmek için karakola gittiğimizde gözüme direk biber gazı sıkıldı nolur her gördüğünüze inanmayın

Ben ne zaman kurt kimligimden utanmisim . Her zmana kurdum ama ne mutlu türküm dedim. Ya sabr
He iste problem ettikleri kısım son yazdığın asimile oluyosun oyle olunca. Yersen!

Yani kendileri demiyor ama baskasinin demesi bile zoruna gidiyor bu nasil nefretse. Fasist kim acaba?

Bende kürdüm ve Diyarbakırliyim olanlara asla oh demiyorum diyemiyorum insan olan zaten söylemez çok üzülüyorum vefat eden Tahir elçi içinde ve polislere de ama keşke orada olanları tüm çıplaklığıyla görebilseniz arada ölen öyle masum insanlar var ki öyle olayların üstü ört bas ediliyor ki lütfen sadece ekranda görünenlere itibar etmeyin medya göstermek istediğini Paylaşıyor ki aksini söyleyenler zaten hapishanelerde kardeşim Hiç suçu yokken işten gelirken sorgusuz sualsiz karakolda bayıltana kadar dövüldü çırılçıplak eve yollandı ve 6 7 ekim olaylarında oldu bir gence bu yapılır mı ve biz olayı öğrenmek için karakola gittiğimizde gözüme direk biber gazı sıkıldı nolur her gördüğünüze inanmayın
Anlatamıyoruz arkadaşım

Ne mutlu kürdüm diyenede cimcime değilmi yada ne mutlu insan olabilene

Kürtleri hic bir zaman hor gormedim ! Hor gördüğüm birileri varsa onlar da terörist yandaşları, pkk , terörist gruplaridir.
bunlar haricinde insanlık gorevimi yaparim . Ama olmayanlara buguz ederim. Rabbimde bunu öneriyor bize..

Back