- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
Kafasi iyi galiba
Ben ne zaman kurt kimligimden utanmisim . Her zmana kurdum ama ne mutlu türküm dedim. Ya sabr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafasi iyi galiba
Cimcimecim prim yapmaya çalışsam nabza göre şerbet verirdim senin yaptiğin gibi.Kendi fikrimi açıkça beyan etmezdim burda benim ırkıma laf edildiğinde tepkimide koydum senin gibi alkış tutmadım.Yarası var heralde arkadaşın . Ben en başta yaptim yorumumu. Konunun sonuna gelince konu başka yerlere gelmiş . Bir sıkıntım olursa alıntılar soylerim. Allahım yarabbim ya. Millet prim yapmaya çalışıyor heralde
Cimcimecim prim yapmaya çalışsam nabza göre şerbet verirdim senin yaptiğin gibi.Kendi fikrimi açıkça beyan etmezdim burda benim ırkıma laf edildiğinde tepkimide koydum senin gibi alkış tutmadım.
Keşke zerre fikrin olsa şurda sana adam gibi cevap verirdim:)Yesinler kiz senin atarini. Atarcan
Arkadas atarliymis cimcime , o da sana denk geldiBen ne zaman kurt kimligimden utanmisim . Her zmana kurdum ama ne mutlu türküm dedim. Ya sabr
Ne mutlu kürdüm diyenede cimcime değilmi yada ne mutlu insan olabileneBen ne zaman kurt kimligimden utanmisim . Her zmana kurdum ama ne mutlu türküm dedim. Ya sabr
Hay cimcime ben eskilere gittim bi an önceki mevzularrrrr:)Allah aşkına frekanslar mi karıştı?
Ben fikirlerimi ciddiye aldgim, insan yerine koydugum kisilerle paylasirim. Senin gibi atarcanlarla da oylesine eglenmek icin konusuyorumKeşke zerre fikrin olsa şurda sana adam gibi cevap verirdim:)
He iste problem ettikleri kısım son yazdığın asimile oluyosun oyle olunca. Yersen!Ben ne zaman kurt kimligimden utanmisim . Her zmana kurdum ama ne mutlu türküm dedim. Ya sabr
Hay cimcime ben eskilere gittim bi an önceki mevzularrrrr:)
Bende işte senin gibileri başımdan savıyorum minnak kızBen fikirlerimi ciddiye aldgim, insan yerine koydugum kisilerle paylasirim. Senin gibi atarcanlarla da oylesine eglenmek icin konusuyorum
Ne alakası var?? Kötü bişey dememiş. Kürt olmak askere şehide üzülmeye engel mi? Ay bi bitmedinizCimcime bir daha burada aslen kürdüm falan yazma kendimden utanıyorum. Biz herkese baş sağlığı diledik dikkat edersen. Neyse en "asimile" üye.!!
Anlatamıyoruz arkadaşımBende kürdüm ve Diyarbakırliyim olanlara asla oh demiyorum diyemiyorum insan olan zaten söylemez çok üzülüyorum vefat eden Tahir elçi içinde ve polislere de ama keşke orada olanları tüm çıplaklığıyla görebilseniz arada ölen öyle masum insanlar var ki öyle olayların üstü ört bas ediliyor ki lütfen sadece ekranda görünenlere itibar etmeyin medya göstermek istediğini Paylaşıyor ki aksini söyleyenler zaten hapishanelerde kardeşim Hiç suçu yokken işten gelirken sorgusuz sualsiz karakolda bayıltana kadar dövüldü çırılçıplak eve yollandı ve 6 7 ekim olaylarında oldu bir gence bu yapılır mı ve biz olayı öğrenmek için karakola gittiğimizde gözüme direk biber gazı sıkıldı nolur her gördüğünüze inanmayın
Hayır aylar evveli bir konuya gittimde yazdım. Ama sen söylediklerimi ciddiye alHe su asker maasli konuya mi gittin. Keşke benim yazdıklarımı anlamak için on yargılı gelmeseydin.
Evet anlatamıyoruz arkadaşımAnlatamıyoruz arkadaşım
Hayır aylar evveli bir konuya gittimde yazdım. Ama sen söylediklerimi ciddiye al
Yazik yaaBende işte senin gibileri başımdan savıyorum minnak kız
Sende asimilasyon çalışmalarına devam et .Allah aşkına hangi konuymus . Sen bana bulasacagina git hdple ilgilen
Ne mutlu kürdüm diyenede cimcime değilmi yada ne mutlu insan olabilene