• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahir Elçi öldürüldü

Gördüğüm çalışmalara devam ederim . Sizin gbi o olmasın diye su olsun demem . O yuzden sen devam et . Ve yaygara çıkartmak için git başkasına cat. Yoksa sert duvara toslarsin arkadaşım . Hadi şimdi by
Yav he he! Dinden imandan bahsediyorsun ölen polislere tek Allah rahmet eylesin diyorsun ve bunu kasıtlı yapıyorsun biliyorum. Allah benide sizin gibilerden yapmasın haksızlık karşısında susturmasın. Sanada by cici asimile:)

Allah rahmet eylesin.hem ona hem de polislerimze.fikri dusuncesi ne olursa olsun sokak ortasinda bi insanin bi kursunla katledilmesi cok aci.bende bir kurdum diyarbakir dayim.hem polislerimze cok uzuldum hemde Tahir beye.insan hayati bu kadar ucuz olmamaliydi ve biz insanlar her insan olumunde ortak paydada bulusmaliyiz.benim cenazem senin cenazen olmamali.bu güzel cografyada ayni havayi soludugumz her kimlik icin bir insan olarak bütün olmaliyiz..

Allah rahmet eylesin.hem ona hem de polislerimze.fikri dusuncesi ne olursa olsun sokak ortasinda bi insanin bi kursunla katledilmesi cok aci.bende bir kurdum diyarbakir dayim.hem polislerimze cok uzuldum hemde Tahir beye.insan hayati bu kadar ucuz olmamaliydi ve biz insanlar her insan olumunde ortak paydada bulusmaliyiz.benim cenazem senin cenazen olmamali.bu güzel cografyada ayni havayi soludugumz her kimlik icin bir insan olarak bütün olmaliyiz..
İşte benim anlatmaya çalıştığımda bu. Ama bu saatten sonra zor ölen insanlara sevinir hale gelmiş bazıları.

Birbirinizi faşistlikle ya da vatan haini olarak suçladıkça bir yere varamazsınız.

kimsenin kimseyi düşüncelerinden dolayı öldürmeye hakkı yok
ama pkk terör örgütü değildir diyen birine de şapka çıkarıp alkışlayacak halim yok

Sırf Akp ye muhalefet olsun diye pkk yi savunan sözde Atatürkçü sozde çağdaş sözde demokrat vatansever leri hayret ve acinasi bir bakışla seyrediyorum .. Rabbim sırf muhalefet olsun diye vatani satanlardan etmesin beni..
şimdi bunun Atatürkçülükle filan hiç ilgisi yok.Başbakan Işid bir terör örgütü değildir öfkeli bir insan topluluğudur derken sıkıntı yapılmadıysa Tahir Elçi pkk siyasi bir oluşumdur dediğinde de sıkıntı yapmayacaksınız.

Orada çatışan polislerin ailesi geldi aklıma ilk. Olayla hiçbir ilgileri olmadığı halde neler yaşıyorlar, ne zor.
ölen polislerimize de allahtan rahmet diliyorum.Emir kulu onlar.Çoğu genç.MEcburi hizmet dolayısıyla ordalar.Bu savaş için kimler katledildiyse hepsine de allahtan rahmet diliyorum.

Back
X