- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.230
- 598
- 29
PerimmmmAklımın ucundan geçmediellerine sağlık ciceeem sunumda tariflerde bir harika
![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PerimmmmAklımın ucundan geçmediellerine sağlık ciceeem sunumda tariflerde bir harika
![]()
Teşekkür ederim canım ❤Eline sağlık canım, ikisi de çok güzel olmuş![]()
Teşekkür ederim canımÇok güzel olmuş ikisi deellerine sağlık, yarışmada başarılar
![]()
Teşekkür ederim kukrişimEllerine sağlık canım başarılar diliyorum![]()
Teşekkür ederim canım benim ❤Sunum harika of aciktim su anellerine sağlık canm başarılar
![]()
Teşekkür ederim canımŞakşukaya bayılırım
Piyaz da severim ama tahinsiz
Çok güzel yapmışsın canım. Ellerine sağlık
Yarışmada başarılar dilerim![]()
Teşekkür ederim miniğimEllerine emeğine sağlık yine dokturmussun canım
Başarılar dilerim
Sen yaparsın da begenilmez miTeşekkür ederim miniğimbeğendin demek
![]()
Yaaa minikom benimSen yaparsın da begenilmez mi![]()
Bugün az doğruldum gibi gibi pek yakındaYaaa minikom benimsen ne zaman yapıyorsun
![]()
Devir teslim mi yapacanBugün az doğruldum gibi gibi pek yakındainşallah yapmam lazım artık bu hafta da yapmazsam teslim etmeyi borç bileceğim tarifi isteyeni çoktur belki
![]()
Tabi kırmızı kurdele de keseceğizDevir teslim mi yapacan![]()
Sen yap bırakma kimseye güzelim tarifleriniTabi kırmızı kurdele de keseceğiz![]()
Tabi bendeSen yap bırakma kimseye güzelim tariflerinikesin köftelerden biri sende
![]()