- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Perimmmm çok teşekkür ederimAklımın ucundan geçmedi ellerine sağlık ciceeem sunumda tariflerde bir harika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perimmmm çok teşekkür ederimAklımın ucundan geçmedi ellerine sağlık ciceeem sunumda tariflerde bir harika
Teşekkür ederim canım ❤Eline sağlık canım, ikisi de çok güzel olmuş
Teşekkür ederim canımÇok güzel olmuş ikisi de ellerine sağlık, yarışmada başarılar
Teşekkür ederim kukrişim ❤Ellerine sağlık canım başarılar diliyorum
Teşekkür ederim canım benim ❤Sunum harika of aciktim su an ellerine sağlık canm başarılar
Teşekkür ederim canım bizim burda meşurdur tahinli yapmasam olmazmdı herkes sevmez zaten tahinli ❤Şakşukaya bayılırım
Piyaz da severim ama tahinsiz
Çok güzel yapmışsın canım. Ellerine sağlık
Yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederim miniğim beğendin demekEllerine emeğine sağlık yine dokturmussun canım
Başarılar dilerim
Sen yaparsın da begenilmez miTeşekkür ederim miniğim beğendin demek
Yaaa minikom benim sen ne zaman yapıyorsunSen yaparsın da begenilmez mi
Bugün az doğruldum gibi gibi pek yakında inşallah yapmam lazım artık bu hafta da yapmazsam teslim etmeyi borç bileceğim tarifi isteyeni çoktur belkiYaaa minikom benim sen ne zaman yapıyorsun
Devir teslim mi yapacanBugün az doğruldum gibi gibi pek yakında inşallah yapmam lazım artık bu hafta da yapmazsam teslim etmeyi borç bileceğim tarifi isteyeni çoktur belki
Tabi kırmızı kurdele de keseceğizDevir teslim mi yapacan
Sen yap bırakma kimseye güzelim tariflerini kesin köftelerden biri sendeTabi kırmızı kurdele de keseceğiz
Tabi bendeSen yap bırakma kimseye güzelim tariflerini kesin köftelerden biri sende
Hadi at çok merak ediyorumTabi bende