- 12 Nisan 2019
- 24.110
- 38.301
-
- Konu Sahibi Margaret Hale
Ellerinize saglıkMargarin zararlı, tereyağ pahalı, e ne yapsın yurdum kadını? Bir çay bardağı sıvı yağ ve tahinle yapılabilecek en güzel şey bu. Benim gibi tahin sevdalısıysanız serotoninlerinizi tavan yaptıracak pratik bir tarif. Malzeme listesi fotoğrafta mevcut, direkt yapılışına geçiyorum:
Eki Görüntüle 2795427
Eki Görüntüle 2795428
Kabın içinde sıvı yağ, pudra şekeri, vanilya ve tahini karıştıralım.
Eki Görüntüle 2795436
Ardından kabartma tozu ve unu yavaş yavaş ekleyip yoğuralım. Unu direkt eklemiyoruz biliyorsunuz.
Eki Görüntüle 2795437
Eki Görüntüle 2795438
Bu aşamada hamura ceviz içi ya da çikolata katabiliriz. Ben bir kısmını sade yaptım. Parçalanmış çikolata çok güzel oluyor, sertleşmiyor, içinde ıslak ve yumuşak kalıyor.
Eki Görüntüle 2795439 Eki Görüntüle 2795441
Eki Görüntüle 2795442 Eki Görüntüle 2795443 Eki Görüntüle 2795444
Yoğurduğumuz hamura şekil verip tepsiye dizelim.
Eki Görüntüle 2795445
Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında üzeri çatlayıp biraz renk değiştirene kadar pişirelim. ( Benim fırında 15 dk. sürdü.)
Eki Görüntüle 2795446
Herkese afiyet olsun, başarılar bebekler.
Eki Görüntüle 2795448 Eki Görüntüle 2795449 Eki Görüntüle 2795450 Eki Görüntüle 2795451 Eki Görüntüle 2795452 Eki Görüntüle 2795453
Teşekkür ederim.Ellerinize saglıkama benım en çok hosuma giden yazınızın muhteşemliği
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Kurabiye ayri guzel, tarifin yazısı ayri guzel
Başarılar dilerim :)
Muhakkak öyledirTeşekkür ederim.Bence kurabiyelerim de güzel ahsjhajshah
Peki ben bu mesajları niye yeni görüyorum? Bizim çocuğun (1.5) Whatsapp vukuatlarına alıştık, sıra KK’da mı?!?Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor başarılar diliyorum
Seninki de çokzeldi. Hepimize başarılar.Ellerine sağlık .Çok güzel görünüyor. Yarışmada başarılar dilerim.
Teşekkürlerrrr. Tahinli olan her şey güzeldir. Mesela Bursa’nın tahanlısı kalp ben.Daha tatmadan sevdim, tahine bayılırım. Ellerine sağlık, yarışmada başarılar.
Sen bu işi biliyorsun bacımaşırı havalı bir sunum olmuş çok gösterişli duruyo gerçekten ellerine emeğine sağlık canım başarılar dilerim
Teşekkür ederim.Seninki de çokzeldi. Hepimize başarılar.
Zalımsın abla. Başarılar dile tabii, çünkü ihtiyacım olacak. Ama senin ihtiyacın yok bence. Çünkü Starbucks kurabiyesi+Keleş abla sunumuStarbucsk kurabiyeni çalan zalım olarak ellerine sağlık olsun çok güzel olmuşlar,yarışmada başarılar dliyorum
Zalımım demi valla starbucsk kurabiyesi olduğunu bile bilmiyordum inan,nevoş dedi onuda,çünkü hiç gitmem bide oraya ondan yani.Zalımsın abla. Başarılar dile tabii, çünkü ihtiyacım olacak. Ama senin ihtiyacın yok bence. Çünkü Starbucks kurabiyesi+Keleş abla sunumu
Ben çok severim onu. Buzlukta her zaman bulunur. İlk onu istedim, tabii kalmışsa dedim. İlk onun gideceğini biliyordum. Canlı dersteydim, yetişemedim.Zalımım demi valla starbucsk kurabiyesi olduğunu bile bilmiyordum inan,nevoş dedi onuda,çünkü hiç gitmem bide oraya ondan yani.
Bide evde değildim kızımın yanındaydım ufak tefek eksikler oldusenin tarifinde çok güzel bayıldım sunumda çok güzeldi
Bende ilk defa yapıp yemenin tadına vardımBen çok severim onu. Buzlukta her zaman bulunur. İlk onu istedim, tabii kalmışsa dedim. İlk onun gideceğini biliyordum. Canlı dersteydim, yetişemedim.
İnşallah abla. Bu sefer tetikte olacağım.Bende ilk defa yapıp yemenin tadına vardımgüzelmiş bide.
Kısmet değilmiş demek ki,bir daha ki sefere artık
Ben bide hemen almadım tarifi şansa kimsa kapmadan kapayım dedimİnşallah abla. Bu sefer tetikte olacağım.