yok valla canım bunun için hastaneye gitmedim hiç ama kansızlık yoktur iştahım yerindeBir de bir şey diyeyim size kansızlık olabilir.b12 vitamini eksikliği de yapar bu dediklerinizi.Bir de tiroidlerinize baktırdınız mı hiç?
canım boyum uzun evet ama işte orantı yok. bölgesel çalışsana sende iki gündür başladım ben her yerim ağrıyor. ama en azından 56 57 olmam gerek çok cıvık etim çok çabuk kilo alıyorumOooo masallah kiz senin boyun uzunmus ne guzeeeeel. Cok kiskandim. Canim benim de oyle. Basenlerim var maalesef ki
görmedim ben seni kız ordaKızzzz sen bizim zayıflama topiğindeymişsin ya.
canım boyum uzun evet ama işte orantı yok. bölgesel çalışsana sende iki gündür başladım ben her yerim ağrıyor. ama en azından 56 57 olmam gerek çok cıvık etim çok çabuk kilo alıyorumyemeyide çok seviyorum
ay inşallah canım ben eskiden zayıftım baya sivilce çıkıyor diye yıllarca abur cubur yemedim sivilceler geçince yemeye başladım kiloda aldım. kilo almak için gece pekmez içtiğim günleri bilirim of ya dobiş oldum şimdideEve bir sürü spor aleti de aldim bi turlu yapamiyorum ya. Insallah veririz kilolari hayirlisiyla.
ay inşallah canım ben eskiden zayıftım baya sivilce çıkıyor diye yıllarca abur cubur yemedim sivilceler geçince yemeye başladım kiloda aldım. kilo almak için gece pekmez içtiğim günleri bilirim of ya dobiş oldum şimdide
evlenince herkes alıyor ya neden acaba? evlenip kilo almayan nadirdir. bende alacagımı biliyorum o yüzden evlenmeden ince olma peşindeyimBen 48 kiloydum. Evlendigimde 52 kiloydum. Evlendigimden beri aldim bu kilolari maalesef ki...
evlenince herkes alıyor ya neden acaba? evlenip kilo almayan nadirdir. bende alacagımı biliyorum o yüzden evlenmeden ince olma peşindeyim
Ya regl olcan ya da bir çok insanın bu aralar yaşadığı hisleri sen de yaşıyorsun.Ay mıdır merkür müdür ne haltsa bitemedi gitti.
yok valla canım bunun için hastaneye gitmedim hiç ama kansızlık yoktur iştahım yerinde
inşallah canım bende 56 olayım yeter banaValla oyle. Evlenince insan neden kilo alir ben de anlamam. Ama insallah verecegim. 48 kilolu gunlerimi cok özledim. .
görmedim ben seni kız ordaevet başladım bende zayıflama topiğindeyim
hiç sorma yamerkur basıma ne ısler actı ya lanet merkur :))
hiç sorma ya
Aile hekimleri bu tahlilleri yapıyor. 2 tüp kan sadece canım. İhmal etme bence.
haftasonu geçsinde bi gideyim o zamanÇok sık gelmiyorsun da ondan.
Hakkat öyle bee.Evlat olsa sevilmezmerkur basıma ne ısler actı ya lanet merkur :))
ay ne zaman geçecekbende bı ara senın gbydm tatlm yavastan gectı ama skma canını gecıcı bı surec
aynen kesinlikle öyle ya herşey işe bağlı bi bulsam rahatlicam bende. kısa sürede buluruz inşallahBen de aynı senın gıbıyım en ufak seye cıldırma halıen gelıyorum..İşsizlik ve parasızlıkla gelen asosyallık sebebı..Herkesın kendıyle ılgılenmesı de cabası..Senı anlyıorum ıs bulursak gecer ınsallah..
ay ne zaman geçecekkatil olmadan geçse bari yavrum ya