Tahammülsüzüm. Nasıl geçer bu?

Regl zamaninda ben de boyle olurum. Adama kan kustururum hatta
kendi elbiselerimi yirttigim bile oluyor. Cok sacma ama öyle. .
Abovvv kız benden kötülerde varmış. Ben de kendime bile sinirlenirim söylenirim.Ya çaresi yok mu bunun acaba? Çok karamsar olurum ben bir de o zamanda.

Abovvv kız benden kötülerde varmış. Ben de kendime bile sinirlenirim söylenirim.Ya çaresi yok mu bunun acaba? Çok karamsar olurum ben bir de o zamanda.

Neden boyle oluyoruz cidden? Gercekten bir çözümü yok mu? Bize yazık vallahi...

Neden boyle oluyoruz cidden? Gercekten bir çözümü yok mu? Bize yazık vallahi...
İnan bilsem insalık adına kendime uygularım Melisa çayı diyor arkadaşım ama bu ay bir deneyeceğim vallaha. Şaka değil inan. Kendimden soğuyorum o kadar sinirle nasıl yaşıyorum bilmem.

İnan bilsem insalık adına kendime uygularım Melisa çayı diyor arkadaşım ama bu ay bir deneyeceğim vallaha. Şaka değil inan. Kendimden soğuyorum o kadar sinirle nasıl yaşıyorum bilmem.

Ben icemiyorum öyle bitkisel seyler Ya. Ilac da kullanamiyorum. Sanirim enerjimizi atacak seyler yapmaliyiz.. Su tecavuzcu sapiklari onumuze koysalar da divsek dovsek icimiz rahatlayana kadar. Ohhh ne guzel olurdu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…