- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
bıyığımı alamıyorum canım ya cımbızla alıyom arada napayımEvde kendin hallet kiz. Öyle sey olur mu? Cok ayip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bıyığımı alamıyorum canım ya cımbızla alıyom arada napayımEvde kendin hallet kiz. Öyle sey olur mu? Cok ayip
Abovvv kız benden kötülerde varmış. Ben de kendime bile sinirlenirim söylenirim.Ya çaresi yok mu bunun acaba? Çok karamsar olurum ben bir de o zamanda.Regl zamaninda ben de boyle olurum. Adama kan kustururum hatta
kendi elbiselerimi yirttigim bile oluyor. Cok sacma ama öyle. .
bıyığımı alamıyorum canım ya cımbızla alıyom arada napayım
Abovvv kız benden kötülerde varmış. Ben de kendime bile sinirlenirim söylenirim.Ya çaresi yok mu bunun acaba? Çok karamsar olurum ben bir de o zamanda.
çok sert çıkarıyor canım oda ama mecbur kaldıgımda alıyorum zaten bu ara evdeyim diye bıraktım yoksa dışarı böyle çıkmıyorum tabiikiEpilasyonla alabilirsin..
İnan bilsem insalık adına kendime uygularım Melisa çayı diyor arkadaşım ama bu ay bir deneyeceğim vallaha. Şaka değil inan. Kendimden soğuyorum o kadar sinirle nasıl yaşıyorum bilmem.Neden boyle oluyoruz cidden? Gercekten bir çözümü yok mu? Bize yazık vallahi...
Himmm iyi o zaman. O kadar da salmamak lazim kendimizi ))çok sert çıkarıyor canım oda ama mecbur kaldıgımda alıyorum zaten bu ara evdeyim diye bıraktım yoksa dışarı böyle çıkmıyorum tabiiki
Cımbızla alma sakıınnnn. Çok sert çıkar. Bu arada konunda baya baya dağıldı gitti. Kılla tüylebıyığımı alamıyorum canım ya cımbızla alıyom arada napayım
salmayayım kız o zaman dur ben yarın bi kuaföre gideyim. diyete de başladım zatenHimmm iyi o zaman. O kadar da salmamak lazim kendimizi ))
ay evet kıl tüy regl karıştı bazen mecbur kalınca alıyorum onun dışında iple alıyorumCımbızla alma sakıınnnn. Çok sert çıkar. Bu arada konunda baya baya dağıldı gitti. Kılla tüyle
İnan bilsem insalık adına kendime uygularım Melisa çayı diyor arkadaşım ama bu ay bir deneyeceğim vallaha. Şaka değil inan. Kendimden soğuyorum o kadar sinirle nasıl yaşıyorum bilmem.
salmayayım kız o zaman dur ben yarın bi kuaföre gideyim. diyete de başladım zaten
benim güvendiğim bi abla var cidden çok iyi alıyor kalınlaştırdı baya ama işte taşındı oda.Ben artik kuaföre gitmeme karari aldim. Salak kadin son gittiğimde kaşımı mahvetmisti..
Kac kilosun ki sen?
ay evet kıl tüy regl karıştı bazen mecbur kalınca alıyorum onun dışında iple alıyorum
benim güvendiğim bi abla var cidden çok iyi alıyor kalınlaştırdı baya ama işte taşındı oda.
64 kiloyum canım
dağıldı vallaKıl tüy kafanı dağıttık mı sen ona bak.
1.72 canım ama çok orantısızım belim ince ic bacaklarım çok kalın pantolon dayanmıyor yanlarımda varBen de 66 kiloyim 163 boya maalesef ki. Benim de vermem lazim. senin boyun kac
dağıldı valla
1.72 canım ama çok orantısızım belim ince ic bacaklarım çok kalın pantolon dayanmıyor yanlarımda var
Kızzzz sen bizim zayıflama topiğindeymişsin ya.1.72 canım ama çok orantısızım belim ince ic bacaklarım çok kalın pantolon dayanmıyor yanlarımda var