Tahammülsüzüm. Nasıl geçer bu?

Bir de bir şey diyeyim size kansızlık olabilir.b12 vitamini eksikliği de yapar bu dediklerinizi.Bir de tiroidlerinize baktırdınız mı hiç?
yok valla canım bunun için hastaneye gitmedim hiç ama kansızlık yoktur iştahım yerinde :KK23:

Oooo masallah kiz senin boyun uzunmus ne guzeeeeel. Cok kiskandim. Canim benim de oyle. Basenlerim var maalesef ki
canım boyum uzun evet ama işte orantı yok. bölgesel çalışsana sende iki gündür başladım ben her yerim ağrıyor. ama en azından 56 57 olmam gerek çok cıvık etim çok çabuk kilo alıyorum :KK43: yemeyide çok seviyorum :KK43:

canım boyum uzun evet ama işte orantı yok. bölgesel çalışsana sende iki gündür başladım ben her yerim ağrıyor. ama en azından 56 57 olmam gerek çok cıvık etim çok çabuk kilo alıyorum :KK43: yemeyide çok seviyorum :KK43:

Eve bir sürü spor aleti de aldim bi turlu yapamiyorum ya. Insallah veririz kilolari hayirlisiyla.

Eve bir sürü spor aleti de aldim bi turlu yapamiyorum ya. Insallah veririz kilolari hayirlisiyla.
ay inşallah canım ben eskiden zayıftım baya sivilce çıkıyor diye yıllarca abur cubur yemedim sivilceler geçince yemeye başladım kiloda aldım. kilo almak için gece pekmez içtiğim günleri bilirim of ya dobiş oldum şimdide :KK43: :KK70:

ay inşallah canım ben eskiden zayıftım baya sivilce çıkıyor diye yıllarca abur cubur yemedim sivilceler geçince yemeye başladım kiloda aldım. kilo almak için gece pekmez içtiğim günleri bilirim of ya dobiş oldum şimdide :KK43: :KK70:

Ben 48 kiloydum. Evlendigimde 52 kiloydum. Evlendigimden beri aldim bu kilolari maalesef ki...

evlenince herkes alıyor ya neden acaba? evlenip kilo almayan nadirdir. bende alacagımı biliyorum o yüzden evlenmeden ince olma peşindeyim :KK53:

Valla oyle. Evlenince insan neden kilo alir ben de anlamam. Ama insallah verecegim. 48 kilolu gunlerimi cok özledim. .

Ben de aynı senın gıbıyım en ufak seye cıldırma halıen gelıyorum..İşsizlik ve parasızlıkla gelen asosyallık sebebı..Herkesın kendıyle ılgılenmesı de cabası..Senı anlyıorum ıs bulursak gecer ınsallah..

Ben de aynı senın gıbıyım en ufak seye cıldırma halıen gelıyorum..İşsizlik ve parasızlıkla gelen asosyallık sebebı..Herkesın kendıyle ılgılenmesı de cabası..Senı anlyıorum ıs bulursak gecer ınsallah..
aynen kesinlikle öyle ya herşey işe bağlı bi bulsam rahatlicam bende. kısa sürede buluruz inşallah :KK43:

X