Monoton yaşantı içinde - zaman zaman pekçoğumuzun hissettiği hassas bir dönem yaşadığını sanıyorum tatlım.
Geçici duygusallığın sebebiyle sevdiğin kişileri üzdüğün endişesi taşıyarak
suçluluk hissettiğin için kendinle savaşır haldesin. Bizler de doğanın bir parçası olduğumuza göre
ruhsal mevsimler yaşayabiliriz değil mi canım? En kısa zamanda içindeki fırtına dinecek ve sorumlulklarını sevmeye başlıyacaksın.
Sorumluluklarımız arasında küçük bir molaya hangimizin ihtiyacı yok ki?
Bu durumun uzun sürmesi halinde ise profesyonel yardım almanın pozitif etkileri olacaktır.
Stres ilaçları - sanılanın aksine yaşam kalitesini arttırıcı etkiye sahiptir. Kendini çok daha
iyi hissetmene sebep olacağı için - ilaç kullanımı sorumluluklarını yerine getirmene engel değildir.
En kısa zamanda kendini daha keyifli hissetmen dileği ile... Sevgiler...a.s.
bazı sıkıntılardan dolayı benimde sinirlerim alt üst oldu ve herşeye bağırır bi duruma geldim şuan yan etkisi yok denecek kadar az olan bir ilaç kullanıyorum bende çok korkmuştum ilaç bağımlılık yapar uyku verir diye ama olmadı böyle bişey doktorla görüşüp ilaç alabilirsin gerrçekten faydası oluyo tavsiye ederim.mutlu günler..
Çocuğun kaç yaşında, bir tane mi? Eğitimci olduğunu belirmişsin ama sanırım çalışmıyorsun... Yanılıyormuyum? İnsanın bu hale gelmesi mutlaka birtakım olyların birikiminden olmuştur. Hiçbir şey sebesiz değildir. Melek gibi bir kocan, bir çocuğun, mutlu bir evliliğinv var... Herşey tozpembe gözüküyor, peki bu saatli bomaya dönüşümün neden? Ya çok çalışıyorsun, yoruldun...ya hiç birşey yapmıyorsun sıkıldın...Ya için için seni yiyip bitiren içinde halledemediğin ve dışa vuframadığın birşeyler var ve işte sonunda bardak taştı ve bu hale geldi. İnsanoğlu çok sabırlıdır, dayanır dayanır ama sonunda bizim de bir dayanma noktamız var ve sonunda o sabırtaşı çatlıyor, bunu bilinçli yapmıyoruz tabii, ama gücümüz tükeniyor ve iflas ediyoruz. Evet psikolojik destek tabiiki en doğrusu ama ilaçların da yan etkilei beni de hep korkutur... Eğer seni bu hale getiren sebepleri bulursan, kaynağı yok edebilir ve çok daha iyi hissettiğini görebilirsin... Herşey senin elinde!!!! yerimseniben
Güçsüz olduğunu bile bile piskolağa gitmeyi red ediyorsun? İyileşmen gerek güçsüz kadını bir erkek sevmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?