Tahammül edemiyorum

cokmasum

Guru
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
4.608
101
363
merhaba arkadaşlar son 1 aydır sinirlerim okadar gerginki anlatamam kendimi tanıyamıyorum artık hiç kimseye tahamülüm kalmadı iyi söyleneni bile kötü anlıyorum oğluma çok bağarıyorum küçücük birşey soruyo yavrum birsürü laf işitiyo artık yanıma korka korka yaklaşıyo :1hug:eşim işten geliyo onla konuşmak istemiyorum kimseyi görmek istemiyo canım annem arıyo telefonla cvp vermiyorum yanlız kalmak uyumak istiyorum hep halim yok yemek yiyemiyorum bu yüzden kiloda verdim eşim dünya iyisi hiç bir problemimiz yok psikoloğa gitmek istiyorum ama bu sefere birsürü ilaç vericek bu ilaçlar bağımlılık ve uyku yapıcak oğluma kim bakıcak o zaman daha çok küçük eşim çok üzülüyo bu duruma adamın canı eve gelmek bile istemiyodur eminim benim dırdırımı ve beş karış suratımı çekmekten bıktı artık...senağlamasenağlama

Monoton yaşantı içinde - zaman zaman pekçoğumuzun hissettiği hassas bir dönem yaşadığını sanıyorum tatlım.
Geçici duygusallığın sebebiyle sevdiğin kişileri üzdüğün endişesi taşıyarak
suçluluk hissettiğin için kendinle savaşır haldesin. Bizler de doğanın bir parçası olduğumuza göre
ruhsal mevsimler yaşayabiliriz değil mi canım? En kısa zamanda içindeki fırtına dinecek ve sorumlulklarını sevmeye başlıyacaksın.
Sorumluluklarımız arasında küçük bir molaya hangimizin ihtiyacı yok ki?
Bu durumun uzun sürmesi halinde ise profesyonel yardım almanın pozitif etkileri olacaktır.
Stres ilaçları - sanılanın aksine yaşam kalitesini arttırıcı etkiye sahiptir. Kendini çok daha
iyi hissetmene sebep olacağı için - ilaç kullanımı sorumluluklarını yerine getirmene engel değildir.
En kısa zamanda kendini daha keyifli hissetmen dileği ile... Sevgiler...a.s.

bazı sıkıntılardan dolayı benimde sinirlerim alt üst oldu ve herşeye bağırır bi duruma geldim şuan yan etkisi yok denecek kadar az olan bir ilaç kullanıyorum bende çok korkmuştum ilaç bağımlılık yapar uyku verir diye ama olmadı böyle bişey doktorla görüşüp ilaç alabilirsin gerrçekten faydası oluyo tavsiye ederim.mutlu günler..

çok güzel anlatmışsın kullitacım onları üzdüğümü düşündüğüm için daha fazla sitres yapıyorum üzülüyorum sonra ama elimde olmadan aynı agresifiliği tekrar sürdürüyorum profosyenel yardım almaktan başka çarem yok sanırım desteğin için çok teşekkür ederim

sağol canım ilaçların genelde bağımlılık yaptığını duyuyorum ama etkisi az olanlar var demek doktora gidicem mutlaka sevdiklerimi daha fazla üzmemek için

be kızım dünya iyisi bir koca bulmuşsun benimki gibi birini bulsaydın böle dert bile yakınamazdın hasta olmaya bile hakkın olmazdı:sinifsinif:

Çocuğun kaç yaşında, bir tane mi? Eğitimci olduğunu belirmişsin ama sanırım çalışmıyorsun... Yanılıyormuyum? İnsanın bu hale gelmesi mutlaka birtakım olyların birikiminden olmuştur. Hiçbir şey sebesiz değildir. Melek gibi bir kocan, bir çocuğun, mutlu bir evliliğinv var... Herşey tozpembe gözüküyor, peki bu saatli bomaya dönüşümün neden? Ya çok çalışıyorsun, yoruldun...ya hiç birşey yapmıyorsun sıkıldın...Ya için için seni yiyip bitiren içinde halledemediğin ve dışa vuframadığın birşeyler var ve işte sonunda bardak taştı ve bu hale geldi. İnsanoğlu çok sabırlıdır, dayanır dayanır ama sonunda bizim de bir dayanma noktamız var ve sonunda o sabırtaşı çatlıyor, bunu bilinçli yapmıyoruz tabii, ama gücümüz tükeniyor ve iflas ediyoruz. Evet psikolojik destek tabiiki en doğrusu ama ilaçların da yan etkilei beni de hep korkutur... Eğer seni bu hale getiren sebepleri bulursan, kaynağı yok edebilir ve çok daha iyi hissettiğini görebilirsin... Herşey senin elinde!!!! yerimseniben

çocuğum 2 yaşında çalışıyorum ama haftada 3 gün evliliğimle ilgili hiçbir problemim yok eşimle çok mutluyum dediğin gibi sebebini bende araştırmaya çalışıyorum kendimce sorguluyorum gerçekten bulamıyorum oğlum çok yaramaz beni çok yoruyo ben yokken annnesini düz duvara tırmanacak nerdeyse hiperaktif derecede hareketli çok titiz bir insanım temizliği çok fazla kafaya takarım yarım kaldığı zaman rahat duramıyorum sanırım içim içimi yiyo bu aralarda yarım kalıyo işlerim hep yetişemiyorum bu ruh hali ondan sanırım

Güçsüz olduğunu bile bile piskolağa gitmeyi red ediyorsun? İyileşmen gerek güçsüz kadını bir erkek sevmez

Güçsüz olduğunu bile bile piskolağa gitmeyi red ediyorsun? İyileşmen gerek güçsüz kadını bir erkek sevmez

ben birşeyi red etmiyorum arkadaşım nerden çıkardın ki ilaçlar bağımlılık yaptığı için endişemi dile getirdim ben cahil bir insan değilim doktora giderim tabikide ilaç gerekiyosada onuda kullanırrım

ilaç kullanmana gerek kalmayabilir...
sadece konuşarak içini dökere bile rahatlayabilirsin...
bir psikoloğa görünmende fayda var bence...
geçmiş olsun

allah yardımcınız olsun umarım bir an önce geçer. bence ilaçlık falan bi durumunuz yok herkese olabilir. heleki bu sıcak havalarda akannehir

Bence de canım, insanın en iyi irdeleyicisi kendisidir . Sen ne kadar anlatsan da durumunu, biz ne dersek diyelim, hatta en yakınındakiler bile... Seni en iyi sen bilirsin, içinde bulunduğun durumdan bahsediyorum... O yüzden şöööööyyle kocaman bir adım atıp uzaklaş kendinden ve KENDİNE DIŞARDAN BİR BAK ama gerçekten nasıl hissettiğini anlamaya çalış... Çünkü gerçek hislerin çok ama çok önemli!!! Dediğim gibi bu duruma gelmenin altında yatan sebepler çok önemli, onları da en iyi sen bilirsin, kafanı toplayıp, bulmaya çalış. Buldunduğunda, çözme yolunda ilk adımını attın demektir yerimseniben Aşırı titizlik bir takıntıdır. (Obsesif kompulsif bozukluk) Onu halledemeden hem iş, hem çocuk ( hem de 2 yaşında, aman Allahım!!!!! kafamçokkarıştı) hem de bu takıntınla uğraşmak seni yıpratır... O yüzden bir an önce tedavi olmanı ve rahatlamanı öneririm canımcım ....

Son düzenleme:
Psikologlar ilaç vermezler konuşarak terapi etmeye çalışırlar eğer ilaçsız düzelemeyeceğinizi anlarlarsa psikiyatra görünmenizi isterler.O yüzden en iyisi bir psikologa gitmeniz eşinizle beraber,bu işin üstesinden gelebilrsiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…