- 29 Eylül 2010
- 18.018
- 10
-
- Konu Sahibi eski_bir_masal
bugün ikinci kez denedim tae bo yapmayı. yavaş hareketler tamam ama hızlı hareketlerde o hıza yetişemiyorum bir türlü yaama inanılmaz ter attırıyor ve kollarımla bacaklarımda hala hafif bir ağrı var. Ancak yarım saat yapabildim o da dışarı çıkmam gerektiği için. gerçekten çok eğlenceli. Özellikle yumruk atarken kendimi boksörler gibi hissediyorum.:)
Ben de sinirlendiğim birine yumrukları geçiriyorum gibi hissediyorum
Bu arada hızlı hareketlere zamanla alışırsın.
insan gerçekten stress atıyormuş farkediyorum yaparken. ama hala alışamadım tempoya ya napıcam ben?
Eğer çok zorlanıyorsan bir anda zorlama kendini derim ben.
Ne kadar süre yapıyorsun ve tempoya alışamadım derken nefes nefese mi kalıyorsun ?
Ağrı mı giriyor nasıl bir etki oluyor ?
Daha önceden ufak tefek olsada spor yapıyor muydun ?
Soruların cevaplarına göre cevap vereyim ben de.
Ancak gördüm mesajı şimdi cevap veriyorum. Kusura bakma
Billy Blanks'in elli dakikalık videosu var. onun ancak yarım saatine dayanabiliyorum. daha önceden leslie'den devam ediyordum ama yalnızca zayıflama olmasın istedim. en son leslie'nin kıık yedi dakikalık programını yapmıştım. ondan sonra tae bo'ya geçtim.
ağrı dediğim kaslarımın çalışmasından dolayı sanırım. özellikle omuz kısımlarımın yarım saatin sonunda ağrımaya başladığını hissediyorum. tempoya alışamadım derken hızlı hareketlerde yetişemiyorum. hızlı yapıcam derken karıştırıyorum. karıştırmıyim derken hızlarına yetişemiyorum. ağır ağır yaparken tamam ama hızlanınca yetişemeyince pes edesim geliyor ama etmiyorum:)
arkadaslar tae bo yapan varmi baska
benim 9.gunum, diyet yapmiyorm simdilik, karin bolgemde sorun var ozellikle ve cok iyi geldi diyebilirim
benimle birlikte tae bo yapicak arkadas yokmu? burayi tekrar canlandiraim