Tae bo (video)

arkadaşlar 2. videoyu (video.google yazan) tavsiye ederim.az önce yaptım ve heryanımdan ter boşandı.bütün vücudum hala çalışyor bence 2 videoyu yapın:dance:

Rica ederim.
İşinize yarıyorsa ne mutlu bana.
Ayrıca tebrik ederim vakit ayırıp yaptığın için.
yerimseniben

Rica ederim.
İşinize yarıyorsa ne mutlu bana.
Ayrıca tebrik ederim vakit ayırıp yaptığın için.
yerimseniben

ay iyi ki koydun ilkten yapamam dedim ama yapınca çok mutlu oldum.bacak kaslarım hala çalışıyor :teytey: bundan sonra hergün yapıcam:dance: çok saol

canım ben de haftanın 4 günü tae bo derslerine katılıyorum spor salonumda
acaip zevklikaydirigubbakcemile2
ama ben bu videoları burada açamadım
neden acaba:uhm:

canım ben de haftanın 4 günü tae bo derslerine katılıyorum spor salonumda
acaip zevklikaydirigubbakcemile2
ama ben bu videoları burada açamadım
neden acaba:uhm:

Eee insan genç olunca kanı kaynıyor tabii sositososito
Düzenli spor yapman çok güzel,seni canı gönülden tebrik ediyorum ablacım.a.s.

Kontrol ettim videolar bende açılıyor :sm_confused:

tavsiye edrim bu güne kadar yaptığınız yada hayatınız boyunca yapacağınız en büyük kalori düşmanı en zevkli ve en stres giderici ders

çok güzel ya bende böyle bişeyler arıyodum evvde yapacak zevkli bi antreman teşekkürler antrenör

mrb antrenör emeğine sağlık,paylaşım çok güzel ama sadece ısınma hareketleti açılıyor,sevinmiştim onları görünce ama diğerleri ni açamadım,kontrol ettikten sonra tekrar yüklemen mümkünmü,şimdiden tşklera.s.

ısınma hareketlerini ve google videodaki hareketleri yaptım,toplam 15 dk sürdü ve ben 15 dkda hiç bu kadar ter atmamıştım :) çok zevkli ama yeni olunca ilk günden yüklenip ağrı çekmek istemedim.
teşekkürler,çok hoş bir paylaşım olmuş :)

hocam ısınma hareketinden başka diğer linkler açılmıyor çok istiyorum ne yapmam lazım teşekkürler paylaşımın içinde bende terlemek we zayıflamak istiyorum:))

hocam ısınma hareketinden başka diğer linkler açılmıyor çok istiyorum ne yapmam lazım teşekkürler paylaşımın içinde bende terlemek we zayıflamak istiyorum:))

Denedim şimdi sorun yok gibi. CADIARZU
Açılıyor videolar.
Tekrar deneyin isterseniz
yerimseniben

X