• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Tadı nötr olan vitamin şurubu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Esrky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
107
46
28
36
Merabalar oglum 4 yaşında.yemesi çok kötü.çok inatçı asla kendi istemedigi şeyi yemiyor.bende inatlasmak istemiyorum.vitamin takviyesi yapmaya karar verdim.ama kesinlikle içmiyor.meyve suyun a koyunca tadını alıyor gene bırakıyor.acaba bildiğiniz tadı nötr olan bi takviye varmı

Merabalar oglum 4 yaşında.yemesi çok kötü.çok inatçı asla kendi istemedigi şeyi yemiyor.bende inatlasmak istemiyorum.vitamin takviyesi yapmaya karar verdim.ama kesinlikle içmiyor.meyve suyun a koyunca tadını alıyor gene bırakıyor.acaba bildiğiniz tadı nötr olan bi takviye varmı

Tadı nötr olan bişey yoktur sanmıyorum ama jelibon şeklinde vitaminler var ben kullanıyorum memnunum doktora sorup onlardan kullanın derim.

Tadı nötr olan bişey yoktur sanmıyorum ama jelibon şeklinde vitaminler var ben kullanıyorum memnunum doktora sorup onlardan kullanın derim.
Cevabınız için tesekkurler.hangi markanin var acaba.oğlum çok seçici.jelibonu bile çoğu zaman sert diye yemiyor.yani abur cuburda bile seçici.

Cevabınız için tesekkurler.hangi markanin var acaba.oğlum çok seçici.jelibonu bile çoğu zaman sert diye yemiyor.yani abur cuburda bile seçici.

Redoxon kids kullaniyoruz biz ama sert biraz belki onuda yemez. Ben denemedim ama reklamlarda varya hani balik yağları yumuşak tek tek paketli şekilde onlardan deneseniz belki iştahı da açılır.

ıstah acıcı vıtamın takvıyesı nutrigen uzum cekırdegı extreli surup.

Back