Tacizcinin takıntı yapması çok tedirgin hissediyorum

O kişiyi kesinlikle engelle, mesaja cevap vermesini bekleme bile. Kanıt yok diyorsun muhtemelen bir sonuç bulunmaz ne yazıkki. Çok geçmiş olsun, umarım daha iyi olursun, terapiye devam etmelisin. Ne güzel üniversitede sevdiğin bölümü kazanmışsın. Güzel bir geleceğin olur inşallah

Ablama bahsettim biraz önce o da neden cevap yazıyorsun dedi. O anlık tedirginlikle duramadım korkutmak istedim gerçi o benden korkar mı bilmiyorum. Zarar görmekten çok korktum haberlerde de görüyorduk. Terapiyi 16 yaşımda bırakmıştım ama ihtiyacım var sanırım hala belki gidebilirim

Bu olaylar olduğunda bu adam kaç yaşındaydı? korkmayın kendisi engellemiş zaten.geçmişte de peşinize falan mı takıldı ondan mı tedirginsiniz? Bir şey yapabileceğini sanmıyorum. ama okuduğunuz yeri falan yazmayın sosyal medyaya.yine de tedbirli olmakta fayda var.

Bence de gitmeye devam edin mutlaka destek alın

Ben 14 o 19du. Suçtu yani psikoloğum da şikayet etmem konusunda ısrar etti ama ailem öğrenmesin diye istemedim üstünden 4 sene geçti

Takılmadı ama mesela gezdiğimiz benim yaşadığım yeri paylaşmıştı o dönem ayrıydık hatta ve dedim ki sen niye benim yaşadığım yerin çevresine geliyorsun vs diye. Takıntılı ama korkak bir tip gibi. Hani kalkıp da öyle küfür eden saldırgan birisi değil şu zamana kadar da öyle bir şiddet tehdit vs durumu hiç yaşamadım ama haberlerde görüyoruz dışarıdan çok iyi duruyor hiç şiddet uygulamamış aşırı sakın duran kişiler bir bakıyorsun bir anda zarar vermiş takıntı yapmış. O tarz durum olur diye çok korktum bir de 4 sene sonra aniden beni takipleyince ne oluyor dedim tedirgin oldum eski günlerim aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…