- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi maviterlik
Siz anlatınca anımsadım.. benim için en dehşetlisi buydu.. tatilim bitmişti okulumun olduğu şehire sabah 6 yı geçerek indim.. evime giderken bi ruh hastası delikanlı daha önümü kesti..sokaklar bomboş pazar sabahı.. Allahım çıldırcam nereye gitsem oraya koşuyo.. pantalonunu tuttu açayım mı diye gülmeye başladı nasıl çığlık atıyorum can havliyle nasıl bağırıyorum kimse yok mu yardım edin diye.. üstüme saldırcak bi şey yapıcak diye canımı vercektim.. gerisin geri garaja koştum ve bi tanıdığı aradım gel beni al nolur diye.. aynı yerde kapkaça da uğramıştım yerlerde sürüklenmiştim.. ne iğrenç bi yermiş..
Bunun haricinde yolda yanımdan geçerken bacağımı sıkan.. arkamdan yanaşıp ayak bileğimden tutan.. otobüsteki pislikleri saymıyorum bile.. Allah cezasını versin hepsinin bu dünyada layıklarını bulmadılar belki ama öte tarafta hesap veremiycekler..
Bunun haricinde yolda yanımdan geçerken bacağımı sıkan.. arkamdan yanaşıp ayak bileğimden tutan.. otobüsteki pislikleri saymıyorum bile.. Allah cezasını versin hepsinin bu dünyada layıklarını bulmadılar belki ama öte tarafta hesap veremiycekler..