• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Taciz..

Hiç fiziksel tacize ugradiniz mi?

• Evet

OY: 150 84,7%
  • Hayır

OY: 27 15,3%

• Ankete Katılan
    177

maviterlik

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
1.493
3.380
333
Hayatımda hiç kimseye anlatmadigim üç tane taciz olayı yaşadım birçok kadının yaşadığı gibi. Ama şu an gerçekten merak ediyorum acaba kaç kişi şu an ki yaşına kadar tacize uğramadan gelebilmiştir? Gelebilen var mıdır acaba?

Dersaneden eve dönüyordum otobüsle 13 yaşındaydim o zaman. Sapığın biri sıkıştırdı beni kenara değdirdi pislik korkumdan ağzımı açıp bişey diyemedim sadece titredigimi hatırlıyorum ve otobüsten inince agladigimi.. ikincisi lisedeydim teneffüste koridorda bir sürü öğrenci vardı kim olduğunu bilmiyorum arkamdan birisi dokundu sıktı yine ağladım kimseye söylemedim söylesem ne olacaktı ki.. bir kere de otobüs duraginda bekliyorum okula gitmek için sabah 7 civarı etrafta kimse yok yanimdaki adam çıkarıp sallamaya başladı malum yerini sokağın ortasında şok oldum olduğum yerde kalakaldım.

Bunların hepsini çocuk sayılacak yaşımda yaşadım her kadın her kız çocuğu bunları yaşıyor mu gercekten merak ediyorum. İnsanin aklından çıkmıyor yıllar geçti üstünden ya daha kötüsü olsaydi bunları yaşamak zorunda mıyız nasil bir toplumda yaşıyoruz ?

Yaşadım ve belki de o yüzden çok daha güçlü ve korkusuzum.
O zaman çocukluk halimin verdiği utançla, kimselere bir şey diyememin acısını, şuan 1 metre mesafemde yürüyen insana fırlattığım nefret dolu bakışlarımla çıkarıyorum.
Bu ülkede kadın olmayı geçin, yaşamak çok zor!

Hayatımda hiç kimseye anlatmadigim üç tane taciz olayı yaşadım birçok kadının yaşadığı gibi. Ama şu an gerçekten merak ediyorum acaba kaç kişi şu an ki yaşına kadar tacize uğramadan gelebilmiştir? Gelebilen var mıdır acaba?

Dersaneden eve dönüyordum otobüsle 13 yaşındaydim o zaman. Sapığın biri sıkıştırdı beni kenara değdirdi pislik korkumdan ağzımı açıp bişey diyemedim sadece titredigimi hatırlıyorum ve otobüsten inince agladigimi.. ikincisi lisedeydim teneffüste koridorda bir sürü öğrenci vardı kim olduğunu bilmiyorum arkamdan birisi dokundu sıktı yine ağladım kimseye söylemedim söylesem ne olacaktı ki.. bir kere de otobüs duraginda bekliyorum okula gitmek için sabah 7 civarı etrafta kimse yok yanimdaki adam çıkarıp sallamaya başladı malum yerini sokağın ortasında şok oldum olduğum yerde kalakaldım.

Bunların hepsini çocuk sayılacak yaşımda yaşadım her kadın her kız çocuğu bunları yaşıyor mu gercekten merak ediyorum. İnsanin aklından çıkmıyor yıllar geçti üstünden ya daha kötüsü olsaydi bunları yaşamak zorunda mıyız nasil bir toplumda yaşıyoruz ?
Evet malesef hemen hemen aynılarını yaşadım Allah'a şükür daha kötüsü olmadı

yalnız daha ilk sayfada 2 kişi çıkmış yaşamayan şaşırdım..

En azından bu iğrenç duyguyu yaşamayan insanların olduğunu bilmek güzel. Ben çok sanssizmisim demek ki. Hani öyle çok güzel dikkat çeken bir tipim de yoktu o zamanlar dedim ya çocuktum zaten. pislikleri çekmişim demek ki.

Ben de yaşadım. Küçük yaşta aklım başımda değilken. Minibüste bacağımı elledi kocaman bir adam, yanlışlıktır dedim. Okulda popomu sıkıp kaçtı birisi şaka yapmıştır dedim. Küçüktüm; aklım ermiyordu. Şimdi midem bulanıyor düşününce. Hatırlamak dahi istemiyorum. Allah beterinden korusun.

En azından bu iğrenç duyguyu yaşamayan insanların olduğunu bilmek güzel. Ben çok sanssizmisim demek ki. Hani öyle çok güzel dikkat çeken bir tipim de yoktu o zamanlar dedim ya çocuktum zaten. pislikleri çekmişim demek ki.
Canım onlar hayvana bile yanaşan insan denmeyen yaratıklar. Güzel çirkin farkeder mi?

Bu sekilde degil ama sozlu birkac kere yasadim en fenasi cok cdsur bi yapim var

Aksam acil markete cikmam gerekti saat gec bi saat ortuluyum ortuyu gectim oyle alalade ciktim ki aceleden aynadan kendime denk gelunce tam teyze gibi durdum ddmistik

Onumde biri ilerliyordu tipi falan gayet duzgun hatta mahallede goruncede sasirdim burdam degil diye tam yol ayrimina gelince bana bi kac kere gelsene dedi ve tenha olan okumun bahcesine dogru ilwrledi hemen korksin diye arkadasimi aradim onunla konustum donus yolunda cok daha kkrkmustum

Orda bagirsam bisey desem mahalleli bu saatte disarda ne isin var diyecskri o yuzden sustum ve susmaya devam ediyoruz maalesef

Orda Allah korusun bana birsey yapsa suclu olan yine ben olacaktim acikmis kapaliymis falan bunlar hep bahane

Tabi yaşadım cinsel İstismar... konumda vardı hatta. .. ve yıllar sonra hatırladım terapi gördüm ... hiç bir erkeğe güveni olmayan bir insan olarak büyümüstüm yıllarca şimdi daha iyiyim.

nefes alıyor olman yeterli..
niye şanssız olasın bak ben çok şanslı bir kadınım benim şansımı ruhumu psikolojimi üç beş it belirleyemez..
aramızdaki farkları yazayım sana , otobüs değil minibüs, okul değil sokak, sokak değil apartmanın içi..bide ünide kampüste sallamıştı itin biri..

Back
X