- 18 Kasım 2012
- 167
- 64
- 98
- Konu Sahibi StayStrong
-
Tecavuz edenleri serbest birakan ulkede laf attigi icin ceza verecegini sanmiyorum.
hatta siz tepki verdiginiz icin bunu saldiri olarak algilayip sizi bile suclu bulabilirler, sasirmam.
aslında kamera görüntüleri var motorla dolmuşu takip ettiği benim iç yola girdiğimm peşimden geldiği falan gözüküyor ama karanlık olduğu için plaka yok belli olmuyor ama takip ettiği belli.ilk başta polisler böyle biri var mı yok mu diye bakacağız demişlerdi ya yok tabi bende uyduruyorum zaten bir de sürekli bu kişiyi tanıyıp tanımadığımı sordular neredeyse her gün ısrarla tanımıyorum dememe rağmen sordular artık bunaldım her gün olayı baştan baştan anlatmaktan yoruldum birde ifademde olayı çok ayrıntılı anlatamadım karşımdaki memur erkek olunca ağlayabildim kalçalarımı sıktı dedim ama daha ileri boyutta aslında bayan memur olmadığı için kalçalarımı sıktı diyebildim
annen niye vazgeç diyor ki?
Tecavuzcuyu kim serbest birakmis?Tecavuz edenleri serbest birakan ulkede laf attigi icin ceza verecegini sanmiyorum.
hatta siz tepki verdiginiz icin bunu saldiri olarak algilayip sizi bile suclu bulabilirler, sasirmam.
Tamam bende savunmuşgibi olmim bu tacizcilerin tecavüzcülerin anadi babasi git oğlum şunun bunun kizina taciz tecavüz mi et der hangi ana baba evladina kötü nasihat verir biz de anayiz hanginiz evladiniza git bikizi taciz tecavüz et yada öldür vur kir der kikimse evladinin kötüyola gidip kötü olmasını istemezPislikler ya ! Anasi bacisi da boyle seylere maruz kalsn diycem de gene bi kadin icin dilim varamiyor
Allah versin insallah cezasini. Biliyorum cok kotu bir his. Yillar boyu gecmeyecek belki etkisi. Ama zamanla azalicak. Allaha dua edin cezasini smdi bulmazsa da bi gun bi sekil bulsn. Dunya temizlense keske bunlar gibi yaratiklardan. Analar cocuklarina terbiye ahlak ogretse artik!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?