• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz (yardımcı olun lütfen)

Belki seni taciz eden serefsiz polisler tararindan araniyordur.. sikayetinden asla vazgecme.. muhakkak mobese kameralarindan birine takilmistir bazi goruntuler.. bir gun carsida gezerken on tane erkek tarafindan tacize ugradigimi bilirim.. uzerimde tayt vardi, tabiki taytin uzerine uzun tunik tercih etmistim o gun, her zamanda uzun tunik tercih ederim, her neyse arkami bir dondum on tane sapik erkek hepsi bana odaklanmis durumda, duvara yaslanmislar bana bakiyorlar ..... Tiskindim, o kadar igrenc birseydiki, acaba bendemi bir sorun var dedim kendi kendime .. daha farkli tacizlerede ugradim.. arabayla taciz, kufur hakaret isittigim bile oldu vs.. sonu gelmezki bu sapiklarin..
Emin olun taytla alakası yok bu hayvanlara nefes alsın yeter :( ben açıkken tacizden çok çektim al kapandim yine ayni hayır Feraceli gezerim bakacak yerimde yok yuzumden başka ama hayvan oğlu hayvan iste gebersin bu zihniyetler ne diyeyim

Tamam bende savunmuşgibi olmim bu tacizcilerin tecavüzcülerin anadi babasi git oğlum şunun bunun kizina taciz tecavüz mi et der hangi ana baba evladina kötü nasihat verir biz de anayiz hanginiz evladiniza git bikizi taciz tecavüz et yada öldür vur kir der kikimse evladinin kötüyola gidip kötü olmasını istemez
simdi analarin ne suçu var bu konuda herkes kendi hatasindan sorumlu

Tamam demez belki ama,umursamamak da kotu birseylere sevk etmek bi nevi. Ayrica on teker nereye arka teker oraya oluyo.
Yani blmiyorum ben de git soyle boyle yap dediklerini sanmiyorum ailelerin ama cogu zaman da cocukkenden beliren anormal davranislarini gormezden geliyorlar cocuklarinin. Kadinlarkulubunde cok konu okudum oyle,ailelerin ilgisiz davrandigi. :(

Karakola ifade vermişsen savcılığa vermene gerek yok cnm Karakol gerekli incelemeleri savcı talimatıyla yapacak.. Eğer ilk savcılığa vermiş olsaydın işler yavaş yürürdü çünkü savcılık karakola yazı yazacak, yazıya cvp gelecek uygulanacak vs.. Çook uzun sürerdi.. İlk karakola gitmekle iyi yapmışsın ikinci bi dilekçe vermene gerek yok.. Darp vs varsa adli tıptan rapor al dosyana ekle.. Karakol daha sonra adliyeye evrakını gönderecektir çok geçmiş olsun

Bu psikolojiyi çokk iyi bilirim.
Şimdi senin ilk işin bir avukat tutup o pisliğe dava açma olmalı yani teferruatı bilemem hukukçu değilim fakat bi yolunu bul,bulmalısın yani...

2. işinde hiç zaman kaybetmeden psikoloğa gitmen olmalı çünkü inan yıllar geçsede o sahneleri,o çaresizliği,o boğulmuşluk hissini unutamıyorsun,güvensizlik bütün bedenini sarıyor,yerli yersiz ağlama nöbetleri oluşuyor,o anlar hep seninle yaşıyor ve bu travmanın etkisi zamanla sende başka olumsuz düşüncelere yol açabilir hatta açıyor!!!Hele annenin sergilediği tavır çok rahatsız edici zira bu duruma gelinen bir ruh halinde çokçok katkısı olur;yapmasın öyle arkanda dursun bu sana bir tür güven duyduğunu gösterir ama aksi durumda senin ona güvenini zedeler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben metrodan inip evime gidene kadar biber gazını elimde tutuyorum.Anında sıkmaya ayarlıyorum ters bi durum olursa.
Saat kaç olursa olsun böyle yapıyorum.Çantamda da küçük bir çakı taşıyorum.
Biber gazını tavsiye ederim mutlaka çantanızda bulunsun bolca gözlerine sıkıp kör etmek lazım bu pislikleri bikaç saatliğine de olsa.
Dövüş sporlarından birini de öğrenmeyi düşünüyorum.Bu ülkeden ve adalet sisteminden zerre umudum yok her kadın kendini koruyabilecek duruma gelmeli diye düşünüyorum.Bizi koruyan bir devlet yok malesef.

Boyle adi kopekler ortalikta dolasiyor iste. Uckuru derdine dusmus her gordugu insana yavsayan taciz eden. Aticaksin iceri en agir iskenceyi cektiriceksin. Gram uzulmek bunlar icin beter olsunlar. Sikayet etmekle iyi yapmissiniz geri cekmeyin sakin insallah bulunurda cezasini alir pislik.

Tecavuzcuyu kim serbest birakmis?
Cinsel taciz suclarina cok agir cezalar var.plaka olsaydi o tacizci yanmisti
Ayşe Arman'ın bugün yazdığı köşe yazısından çok kısa bölümü aşağıda ss olarak paylaştım.
Tecavüzcüyü kim, nasıl serbest bırakmış merak ederseniz yazıyı açıp okursunuz.
Ki bence okuyun.
Ülkenin kadınlarının, çocuklarının durumundan habersiz gibisiniz.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    39,4 KB · Görüntüleme: 43
Aracınız varmı yokmu tam anlamadım ama varsa Aracınıza kamera taktırın bi saatlik iş
Maliyet de 250- 300 tl birçok işe yaradığını göreceksiniz bide aracınızda ve çantanızda biber gazı bulundurun 25-40 tl ye mesafesi etkili gazlar var alınca boş bi alanda tatbikat yapın rüzgarı arkanıza alın ki sıkınca sizide etkilemesin

Tamam demez belki ama,umursamamak da kotu birseylere sevk etmek bi nevi. Ayrica on teker nereye arka teker oraya oluyo.
Yani blmiyorum ben de git soyle boyle yap dediklerini sanmiyorum ailelerin ama cogu zaman da cocukkenden beliren anormal davranislarini gormezden geliyorlar cocuklarinin. Kadinlarkulubunde cok konu okudum oyle,ailelerin ilgisiz davrandigi. :KK43:
Sende haklisin ama şimdi banada ailem çocukken ilgisiz davrandi hatta tek ilgisizliğini geçtim ben 14 yaşima kadar yurtta büyüdüm ben şimdi kendi kendimi eğiterek geldim bu yaşima annem babam öz olduğu gibi maddi imkansizligi bahane ederek beni yurda verdi sanki onlara yük olmuşum da beni parayi bahane ederek yurda verdiler sanki açliktan ölen varmışta beni aç kalnasin diye yurda verdiler benim ailem gibi niceleri var türkiyede haklisin ço uklarini maddi imkansizligi bahane ederek kaççocu kaç bebek yurda gidiyo biliyormusun ama bende turt ta büyüdum bu zamana kadarhiç kimseye zarar vermedim kimsenin malina elimi değdirmeyi bırak yan gozle bile bakmadim yanibence ailenin hiç alakasi yok insani içinden gelen bişey bu vicdani ile alakali bişey yanikötülüğu vicdaninin kaldırıp kaldırmaması ile alakali
Yani şu demek oluyorki insan kendi sorumlu hatalarindan ve günahlarindan tavi ailelerib ilgisizliği bi nebze kötülüklere yaklaştırabilir ama insan haramin helali ayirt edebilcek yaşa gediğinde çocukliktan çıktığı zaman ergen olypta hala hata yapiyosa bundan aile deil kendi sorumludur bide çocuklarini haksiz olduklarini bilpte savunan ailelere de sinir olurum yada yanliş aile davranışı olarak benimserim oda ayri bi muamma aile dediğin çocuklari hata yaprıği zaman onu savunmak yerine hatalarinin farkina vardirip onu düzeltmeye yönlendirmeleri gerekir iyi bi aile oda ayri bi konu zaten şimdi aile 4 4lük görevini yapip arkadaş ortamina girip te ergen olup kötülük yaptıği zaman ailelere suç bukynulmamalidr yok seni anan baban doğru yeriştirememiş dememeli benim düşüncem böyle
yani aksini savunanlara ve düşünenlere de saygim vardir
Herkesin doğrusu kendine doğru gelirmiş herkesin doğrularina saygim sonsuzdur

Kızlar 23 nisan günü akşam saatlerin evimin önünde tacize uğradım bunu yapanı tanımıyorum ve benim yanımda motorla benim hızımda ilerliyor ben yavaşladıkça yavaşlıyor en sondada gidip motoru ileriye park ediyor ben aslında işkilleniyorum ama motoru park edince bu civarda oturuyor diye yoluma devam ediyorumki arkamdan gelip taciz ediyor.Olayın şokuyla arkama dönüyorum bana bir şeyler deyip gülümsüyor ama benim kullaklarım çınlamaya başladığı için anlamıyorum (ben korkunca çoğunlukla kulaklarım çınlar gözlerim kararır ve bayılırım)bende çantamı suratına atıp çığlık atıyorum ve tekme savuruyorum bu sırada ayakkabım çıkıyor peşinden koşamıyorum tabi ama plakaya bakmak aklıma geliyor uzunca bakıyorum ama dediğim gibi buseferde gözlerim kararıyor binanın duvarına yaslanıyorum.Olay polise intikal etti ama 4 gün oldu hala bir sonuç yok kızlar kafayı yemek üzereyim her şey şaka gibi bin tane kamera var zaten olay bizim apartmanın diğer blokunun önünde oluyor tam olay yerine bakan kamera var ama hareket sensörlüymüş kameranın dibine gelmeden kayıt yapmıyormuş.Birde marketin önünden geçmiştik marketteki kamerada da o güne ait saat 17 den sonrası yok her şey şaka gibi çıldırmak üzereyim dışarı çıkamıyorum psikolojim bozuldu.Annem vazgeç şikayetten diyor ama vazgeçmek istemiyorum bugün bunu bana evimin önünde yapan kim bilir başkalarına neler yapar.Pazartesi günü savcılığa şikayette bulunacağım sanırım o zaman süreç daha hızlı işliyormuş bilen varsa bana yardımcı olabilir mi kızlar

dipnot: Taciz lafla değil fiziksel olarak oldu
çok geçmiş olsun.bırakmayın peşini lütfen.düşünmek bile istem,yorum ama ya şartlar daha farklı olsaydı ileride gidebilirdi allah korusun.ceza almalı kesinlikle.

Sende haklisin ama şimdi banada ailem çocukken ilgisiz davrandi hatta tek ilgisizliğini geçtim ben 14 yaşima kadar yurtta büyüdüm ben şimdi kendi kendimi eğiterek geldim bu yaşima annem babam öz olduğu gibi maddi imkansizligi bahane ederek beni yurda verdi sanki onlara yük olmuşum da beni parayi bahane ederek yurda verdiler sanki açliktan ölen varmışta beni aç kalnasin diye yurda verdiler benim ailem gibi niceleri var türkiyede haklisin ço uklarini maddi imkansizligi bahane ederek kaççocu kaç bebek yurda gidiyo biliyormusun ama bende turt ta büyüdum bu zamana kadarhiç kimseye zarar vermedim kimsenin malina elimi değdirmeyi bırak yan gozle bile bakmadim yanibence ailenin hiç alakasi yok insani içinden gelen bişey bu vicdani ile alakali bişey yanikötülüğu vicdaninin kaldırıp kaldırmaması ile alakali
Yani şu demek oluyorki insan kendi sorumlu hatalarindan ve günahlarindan tavi ailelerib ilgisizliği bi nebze kötülüklere yaklaştırabilir ama insan haramin helali ayirt edebilcek yaşa gediğinde çocukliktan çıktığı zaman ergen olypta hala hata yapiyosa bundan aile deil kendi sorumludur bide çocuklarini haksiz olduklarini bilpte savunan ailelere de sinir olurum yada yanliş aile davranışı olarak benimserim oda ayri bi muamma aile dediğin çocuklari hata yaprıği zaman onu savunmak yerine hatalarinin farkina vardirip onu düzeltmeye yönlendirmeleri gerekir iyi bi aile oda ayri bi konu zaten şimdi aile 4 4lük görevini yapip arkadaş ortamina girip te ergen olup kötülük yaptıği zaman ailelere suç bukynulmamalidr yok seni anan baban doğru yeriştirememiş dememeli benim düşüncem böyle
yani aksini savunanlara ve düşünenlere de saygim vardir
Herkesin doğrusu kendine doğru gelirmiş herkesin doğrularina saygim sonsuzdur

Haklisinz,insanin kendi icinde olacak birseyler. Allah akil fikir vicdan vermis herkese,kullanmasai bize kalmis..
Sizin adiniza uzuldum ..gercekten..yurtta buyuyp kendnizi kotu hissederek bir cocukluk gecirmissinz anladigim kadariyla. Bazi seyler kader iste,elinden birsey gelmiyor ki insanin. Siz size duseni yapip,aklinizi vicdaninizi kullanmissinz aileniz yaninzda olmadigi halde mesela.. Aslinda nice cocuklarinin ustune titredigi aileler de var, cocuklari yapacaksa gene.kotuluk yapiyor.
Allah herkese herseyin hayirlisini versin..
Konu sahibi arkadasimiz da umarim en az hasarla atlatir yasadiklarini. Hayat zor ve acimasiz bazen.. :(

yorumlarınız için teşekkür ederim kesinlikle vazgeçmeyi düşünmüyorum zaten o an çantayı kafasına vurmasam daha kötü durumda olurdum en azından ona bi zarar verebildim.Kim bilir ne planladı ne düşündü çünkü duraksadı 10 -15 saniye bunları düşünmekten kafayı yiyeceğim dualarınıza ihtiyacım var yaşadığım yer zaten küçük bulunmasını umuyorum

ülkede kızlarımıza tecavüz ediliyo rızası var kararı çıkıyor. çocuklara tecavüz ediliyor ailelerinden rıza isteniyor. senin durumunda adaletin işleyeceğini sanmam. umarım yanılan ben olurum

Kusura bakmayın ama tanımadığını hatta polislerin bile ısrarla sormalarindan bunaldigini açıkça ifade ediyor. Dahada soruyorsunuz. Garip.
Kusura bakma seni üzmek deil amacim polislerin israrla sorduğunu bu yorumu yaptiktan sonra okudum yorum ve konu silmek yasak oldyğu için daha da silemedm banlanirım diye

Haklisinz,insanin kendi icinde olacak birseyler. Allah akil fikir vicdan vermis herkese,kullanmasai bize kalmis..
Sizin adiniza uzuldum ..gercekten..yurtta buyuyp kendnizi kotu hissederek bir cocukluk gecirmissinz anladigim kadariyla. Bazi seyler kader iste,elinden birsey gelmiyor ki insanin. Siz size duseni yapip,aklinizi vicdaninizi kullanmissinz aileniz yaninzda olmadigi halde mesela.. Aslinda nice cocuklarinin ustune titredigi aileler de var, cocuklari yapacaksa gene.kotuluk yapiyor.
Konu sahibi arkadasimiz da umarim en az hasarla atlatir yasadiklarini. Hayat zor ve acimasiz bazen.. :KK43:
Evet hayat zor ve acimasiz ama her derdin bi çözümu vardir bi tek ölümun çaresi yok derler ama lokman hekim ölüme bile çare buldina göre çözülmicek bi dert çaresi olmayan bi dert yoktur Allahim derdi vermişse dermanini da vermiştir sadece derman aramayan çözüm için çabalamayan insan vardir nerde hareket orda bereket mutluluk bile emek ister ne kadar emek gösterirsen okadar yemek yersin enkolay yemek yemek onu bile çaba göstermeden yiyemiyon

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadasimiz da umarim en az hasarla atlatir yasadiklarini. Hayat zor ve acimasiz bazen.. :KK43:
Evet hayat zor ve acimasiz ama her derdin bi çözümu vardir bi tek ölümun çaresi yok derler ama lokman hekim ölüme bile çare buldina göre çözülmicek bi dert çaresi olmayan bi dert yoktur Allahim derdi vermişse dermanini da vermiştir sadece derman aramayan çözüm için çabalamayan insan vardir nerde hareket orda bereket mutluluk bile emek ister ne kadar emek gösterirsen okadar yemek yersin enkolay yemek yemek onu bile çaba göstermeden yiyemiyon

Back