Eski sevgilim 5 yıl boyunca beni taciz etti. Kapımın önüne kadar gelip beni zorla arabasına bindirmeye bile kalktı. Ayrıldığımızı hiç kabullenemedi. Elimde delilleri var bu yaptıklarının. Beni bir zaman darp da etti. Onun kanıtı yok ne yazık ki. Ve son olarak yeni kız arkadaşına hakkımda namusuma karşı iftirada bulunmuş. Bakın iftira olmasa dahi hakkımda konuştuğu şey gerçekten inanılmaz onur kırıcıydı. Kız arkadaşı da hava atar gibi sen busun der gibi yüzüme vurmaya kalktı. Ben de bana yalvarmalarını ve tacizlerini (kızla beraberken de bana yazdığı şeyler ) Kıza gönderdim. Dolayısıyla eski sevgilim olacak şahıstan benliğime, aileme, namusuma karşı ağza alınmayacak küfürler işittim. Sonuç itibariyle bana yaşattığı kocaman beş seneyi omuzlarımda taşıyamayacağımı fark ettim. Bugün kadınlar günü. Kadınlar değerlidir, kadınlar özeldir diyen birçok erkek başka bir kadına sözlü ve fiziksel şiddette bulunuyor. Ayrılığımızı kabullenemediği için ve sürekli arayıp mesaj attığı için sulh ve sükuneti bozma, taciz ve zorbalık suçundan; ettiği küfürler için hakaretten ve bana beş yıldır korku yaşattığı, sıkıntı verdiği için psikolojik baskı davası açacağım. Tüm bunları büyük bir zevkle yapacağım. Ama sorunum şu ki, işlerin nasıl ilerleyeceğini pek bilmiyorum. Şikayette bulunduğumda kapıma kadar gelip (ailesini göndermek de dahil) bana zarar verebilir mi ? Ben kızı da erkeği de ayırmıyorum ikisini de dava edeceğim bu iş için avukat tutmam gerekir mi ?