• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mecburi kan bağı

Anladığım kadarıyla eşiniz annesini çok iyi tanıyor ve onun dolduruşuna asla gelmiyor. Yerinizde olsam ikisini kendi haline bırakır sadece izlerim. Şimdiye kadar durumu çok iyi idare etmiş olduğunuz hissine kapıldım, bence böyle devam edin. Onlar anne oğul birbirlerine ne deseler geçer, unutulur ama siz araya girerseniz ikisi de sert tepki verebilir. Duymazdan gelin o kadının söylediklerini eşiniz gerekeni yapıyor. Rahat olun dirayetinizi koruyun.

Türkiyede nasil bilmiyorum ama Almanyada gecen bir mahkeme görüldü. Anneanne ve dede cocukla tatile gitmek icin mahkemeye basvurdu. Kiz 9 veya 11 yasinda tam hatirlamiyorum . Mahkemede onlara hak verdi.
Bizimkinin torunu umrunda değil ki. Torunu kullanıp oğluna yanaşma derdinde o. Torununu düşünen babanne özledim diye gelmez mi. Yok. Bizimki benim yasal hakkım diye kapıya dayanıyor görüntülü göremedi diye bu pandemi döneminde. Eve girer girmez kucağına alıyor bebeği saldırırcasına. Ağır ruh hastası. Eşimin durum değerlendirmesi de annesinin ruh sağlığının yerinde olmadığı yönünde.

İnsanlara bak ya. Sebeplerini bilmiyoruz tabi adamı neden istemediler ama, cekırdek aileden uzak durmaları lazım su insanların.

Öyle gecerli bir sebepleri de yoktu. Galiba anneanne ve dede hayatlarina fazla müdahele etmeye calisiyordu,adam da istemiyordu.Zaten görüsmüyorlar ama simdi kac zamandir cocuk icin mahkeme önünde kavga ediyorlar.

Bizimkinin torunu umrunda değil ki. Torunu kullanıp oğluna yanaşma derdinde o. Torununu düşünen babanne özledim diye gelmez mi. Yok. Bizimki benim yasal hakkım diye kapıya dayanıyor görüntülü göremedi diye bu pandemi döneminde. Eve girer girmez kucağına alıyor bebeği saldırırcasına. Ağır ruh hastası. Eşimin durum değerlendirmesi de annesinin ruh sağlığının yerinde olmadığı yönünde.

Ruh sagligi yerinde olmayan birinin eline bebegi vermeyin. Allah muhafaza neler okuyoruz

Öyle gecerli bir sebepleri de yoktu. Galiba anneanne ve dede hayatlarina fazla müdahele etmeye calisiyordu,adam da istemiyordu.Zaten görüsmüyorlar ama simdi kac zamandir cocuk icin mahkeme önünde kavga ediyorlar.
Aslında cok berbat durum. Dusunsene boyle lanet ınsanlarla kendi evladın ıcın mahkemede hesaplasacaksın. Evlerden ırak.

neyseki eşiniz kv oyununa gelmiyor.Sizin yerinizde olsam evime almam çocugumu da göstermem ne yasal hakkı bir gitsin şurdan!!oğluyla isterse dışarda görüşsün ..nefret ağır bir duygu taşımayın bencede fam da hassas dönemleriniz enerjinizi çocugunuza pozıtıf şeylere odaklayın!!bence eşiniz biraz daha sert tavırda olursa daha da ötesine cesaret edemez.Verdiği parayı almamak gibi vs.Birde nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama böyle çat kapı gelemeceği uzak biyerde bile oturabılırsınız huzurunuz için

Uyutucam, emziricem falan deyip alsaniza elinden. Gidin odaya cikmayin da.

Ama mahkemenin onlara cocuk uzerinde hak tanimasi cok cok cok sacma 🤨

Cocuk kücükken anneannesi ve dedesi ile tatile gidiyormus zaten. Onlarin derdi cocukla degil zaten. Kizlari ve esi ile iletisim kesilince onlar da mahkemeye basvurmus. Mahkemenin dedigine göre cocugun gelisimi acisindan kücüklügünden beri tanidigi ve tatile gittigi anneannesi ve dedesi ile iletisimin devam etmesi daha iyi. Anne ve baba ama tekrar mahkemede itiraz edeceklerini belirtmisti

İkinci gelişinde öyle yaptım zaten. Bir dk bile göremedi çocuğumu. Bu sefer de oturdu eşimle muhabbet etti. Babasını anlattı durdu. Dedikodusunu yaptı daha doğrusu. Herzamanki gibi kocasını kötüleyip kendini madur gösterdi. Çok tehlikeli bir kadın. Sürekli duygu sömürüsü yapıyor.

Boyle bırıne neden susuyorsunkı susma ver cevabını kavga cıksın gelmesın bır daha allah boyle ınsan olmaktan korusun bızlerı. Tamm anne ne zorlukla buyutuyoruz ama oda haddını aşmış. Gerekenı yapmak lazım sustukca tepene cıkar.

Boyle bırıne neden susuyorsunkı susma ver cevabını kavga cıksın gelmesın bır daha allah boyle ınsan olmaktan korusun bızlerı. Tamm anne ne zorlukla buyutuyoruz ama oda haddını aşmış. Gerekenı yapmak lazım sustukca tepene cıkar.
Benim kavgacı bir yapım yok ama daha da önemlisi eşim arada yıpranıyor. Ben artık bu kadına öf bile demek istemiyorum ama kendiliğinden anlayıp da yerini bilecek geri çekilecek birisi değil. Üç gündür sesi çıkmıyor. Bakalım bu sefer başımı nasıl ağrıtacak.

Eşinizin size şiddet göstermesi gerektiğini söyleyecek kadar berbat insanlar, siz hala evime geldi çocuğu gördü ben hiçbir şey demedim kurban parası verdi şöyle böyle diyorsunuz.
Sizin yerinizde olsam o kadının ebediyen yüzüne bakmam. Asla asla yumuşamam. Bırak evime gelme yüzünü, benim olduğum sokağa bile girmeye cesaret edemez.
Ne münasebet canım, canıma kastım mı var?
Torunu görmek hakkıymış, hadi ordan.
Siz çok yumuşaksınız.

Ay içim daraldı kadından. Katlanılacak gibi değil

Eşin arkanda, kendince haklısın. Ne istediğini anlamadım. evine almazsın olur biter. Bu kadar takmana gerek yok.

Bumuduur diye bir üye vardı. Sizin o üye olduğunuzu düşünüyorum. Eğer yanlış düşünüyorsam affola. Ama doğruysa lütfen ama lütfen buraya aynı konuları açıp durma,bir pskiyatriye git.

Benim kavgacı bir yapım yok ama daha da önemlisi eşim arada yıpranıyor. Ben artık bu kadına öf bile demek istemiyorum ama kendiliğinden anlayıp da yerini bilecek geri çekilecek birisi değil. Üç gündür sesi çıkmıyor. Bakalım bu sefer başımı nasıl ağrıtacak.
Benımde yok cok nadırdır kavga ettıgım ama oyle bı kadınada tahammul edemezdım. Haddını bılmesı gerekıyor. Yoksa boylelerı kendılıgınden anlamaz esınde yıpranıyorsa yıpranacak cunku kendı annesı erkekler bızım kadar sabırlı degıl senın annnen yapsa senın kadar sakın kalmazdı

Back