- 3 Şubat 2018
- 25.491
- 109.815
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogmasın dıye beddua etmemıslerdır kavgaları aıle ıcıdır
İnsanlara bak ya. Sebeplerini bilmiyoruz tabi adamı neden istemediler ama, cekırdek aileden uzak durmaları lazım su insanların.Anneanne ve dede kizin babasini ailede istemedıgı icin aralari acilmamis. Kadin ayrilana kadar onunla da görüsmeyeceklermis
Bizimkinin torunu umrunda değil ki. Torunu kullanıp oğluna yanaşma derdinde o. Torununu düşünen babanne özledim diye gelmez mi. Yok. Bizimki benim yasal hakkım diye kapıya dayanıyor görüntülü göremedi diye bu pandemi döneminde. Eve girer girmez kucağına alıyor bebeği saldırırcasına. Ağır ruh hastası. Eşimin durum değerlendirmesi de annesinin ruh sağlığının yerinde olmadığı yönünde.Türkiyede nasil bilmiyorum ama Almanyada gecen bir mahkeme görüldü. Anneanne ve dede cocukla tatile gitmek icin mahkemeye basvurdu. Kiz 9 veya 11 yasinda tam hatirlamiyorum . Mahkemede onlara hak verdi.
İnsanlara bak ya. Sebeplerini bilmiyoruz tabi adamı neden istemediler ama, cekırdek aileden uzak durmaları lazım su insanların.
Bizimkinin torunu umrunda değil ki. Torunu kullanıp oğluna yanaşma derdinde o. Torununu düşünen babanne özledim diye gelmez mi. Yok. Bizimki benim yasal hakkım diye kapıya dayanıyor görüntülü göremedi diye bu pandemi döneminde. Eve girer girmez kucağına alıyor bebeği saldırırcasına. Ağır ruh hastası. Eşimin durum değerlendirmesi de annesinin ruh sağlığının yerinde olmadığı yönünde.
Aslında cok berbat durum. Dusunsene boyle lanet ınsanlarla kendi evladın ıcın mahkemede hesaplasacaksın. Evlerden ırak.Öyle gecerli bir sebepleri de yoktu. Galiba anneanne ve dede hayatlarina fazla müdahele etmeye calisiyordu,adam da istemiyordu.Zaten görüsmüyorlar ama simdi kac zamandir cocuk icin mahkeme önünde kavga ediyorlar.
neyseki eşiniz kv oyununa gelmiyor.Sizin yerinizde olsam evime almam çocugumu da göstermem ne yasal hakkı bir gitsin şurdan!!oğluyla isterse dışarda görüşsün ..nefret ağır bir duygu taşımayın bencede fam da hassas dönemleriniz enerjinizi çocugunuza pozıtıf şeylere odaklayın!!bence eşiniz biraz daha sert tavırda olursa daha da ötesine cesaret edemez.Verdiği parayı almamak gibi vs.Birde nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama böyle çat kapı gelemeceği uzak biyerde bile oturabılırsınız huzurunuz içinBizimkinin torunu umrunda değil ki. Torunu kullanıp oğluna yanaşma derdinde o. Torununu düşünen babanne özledim diye gelmez mi. Yok. Bizimki benim yasal hakkım diye kapıya dayanıyor görüntülü göremedi diye bu pandemi döneminde. Eve girer girmez kucağına alıyor bebeği saldırırcasına. Ağır ruh hastası. Eşimin durum değerlendirmesi de annesinin ruh sağlığının yerinde olmadığı yönünde.
Ama mahkemenin onlara cocuk uzerinde hak tanimasi cok cok cok sacmaAnneanne ve dede kizin babasini ailede istemedıgı icin aralari acilmamis. Kadin ayrilana kadar onunla da görüsmeyeceklermis
Uyutucam, emziricem falan deyip alsaniza elinden. Gidin odaya cikmayin da.Bizimkinin torunu umrunda değil ki. Torunu kullanıp oğluna yanaşma derdinde o. Torununu düşünen babanne özledim diye gelmez mi. Yok. Bizimki benim yasal hakkım diye kapıya dayanıyor görüntülü göremedi diye bu pandemi döneminde. Eve girer girmez kucağına alıyor bebeği saldırırcasına. Ağır ruh hastası. Eşimin durum değerlendirmesi de annesinin ruh sağlığının yerinde olmadığı yönünde.
Ama mahkemenin onlara cocuk uzerinde hak tanimasi cok cok cok sacma
Benim kavgacı bir yapım yok ama daha da önemlisi eşim arada yıpranıyor. Ben artık bu kadına öf bile demek istemiyorum ama kendiliğinden anlayıp da yerini bilecek geri çekilecek birisi değil. Üç gündür sesi çıkmıyor. Bakalım bu sefer başımı nasıl ağrıtacak.Boyle bırıne neden susuyorsunkı susma ver cevabını kavga cıksın gelmesın bır daha allah boyle ınsan olmaktan korusun bızlerı. Tamm anne ne zorlukla buyutuyoruz ama oda haddını aşmış. Gerekenı yapmak lazım sustukca tepene cıkar.
Benımde yok cok nadırdır kavga ettıgım ama oyle bı kadınada tahammul edemezdım. Haddını bılmesı gerekıyor. Yoksa boylelerı kendılıgınden anlamaz esınde yıpranıyorsa yıpranacak cunku kendı annesı erkekler bızım kadar sabırlı degıl senın annnen yapsa senın kadar sakın kalmazdıBenim kavgacı bir yapım yok ama daha da önemlisi eşim arada yıpranıyor. Ben artık bu kadına öf bile demek istemiyorum ama kendiliğinden anlayıp da yerini bilecek geri çekilecek birisi değil. Üç gündür sesi çıkmıyor. Bakalım bu sefer başımı nasıl ağrıtacak.