bu arada english home da nevresim takımlarında %50 indirim var. çok güzel üstünde pike tarzı örtüsüde var 89 dan 45 tl ye düşmüş eksiğin varsa orayada bak derim..
Renk uyumu hastalığı var bende, buyüzden evdeki tüm aksesuar ve eşyaların uyumlu olmasına bayılıyorum. Bu yüzden bu tercihleri de beğendim. Ben de siyahlı-grili renklerde düşünüyordum bornoz takımını ama annem renkli almayalım kullandıkça çabuk solar rengi, iyi olmaz deyince tereddüte düştüm. Sanırım beyaz-ekru tonlarda alıcam bornoz takımını, işlemelerinin renk uyumuna göre alırım diye düşünüyorum artık ben de, napayım... :44:
Bir yerden uyumu yakalarım diyorsun yaniiAynen dediğin gibi canım Şunuda belirteyim canım bornoz takımını alırken annem aynı şeyleri söylemişti. Ama şöyle birşey var Kaliteli olduktan sonra Hemen solacagını falan düşünmüyorum.. Eğerr solarsaa falanda Giderr İadeee ederimm vallaaa
Aynen öyle, illa ki bulur uydururum bi yerinden Tüketici hakkı diye bir şey var, hakkımı sonuna kadar savunurum diyosun ha! İyi iyi, biz bu gidişle becericez her işi ya hadi hayırlısı