• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taç'ın Bornoz takımı ve uyku seti

Ben de bu uyku setinden sipariş vercektim çok beğeniyorum zaten.bornozlar da harikaymış güle güle kullan
Sagol canımm Gözüktüğü kadar güzel gerçekten bende bu sitede görmüştüm uyku setini Çok begenmiştim ve aldım :46:
yok canım benim daha kullanmaya kısmet olmadı :34: ama kime göstersem bayıldılar:16:

Ne güzellll Güzel günlerdee kullanırız inş. canım:34:

Ben de kırmızı bornoz almıştım 10 kere falan yıkadım hâlâ tüyleri geçmedi. Her yıkanmada eşimin üstü başı kırmız oluyor. Ben de başka aldım mecburen.

bu arada english home da nevresim takımlarında %50 indirim var. çok güzel üstünde pike tarzı örtüsüde var 89 dan 45 tl ye düşmüş eksiğin varsa orayada bak derim..

ayy canım resim eklesen o kadar mutlu olurumki sırf 150 km yol gidicem çünkü ulaşmak için :((

Renk uyumu hastalığı var bende, buyüzden evdeki tüm aksesuar ve eşyaların uyumlu olmasına bayılıyorum. Bu yüzden bu tercihleri de beğendim. Ben de siyahlı-grili renklerde düşünüyordum bornoz takımını ama annem renkli almayalım kullandıkça çabuk solar rengi, iyi olmaz deyince tereddüte düştüm. Sanırım beyaz-ekru tonlarda alıcam bornoz takımını, işlemelerinin renk uyumuna göre alırım diye düşünüyorum artık ben de, napayım... :44:

Bir yerden uyumu yakalarım diyorsun yanii:34:Aynen dediğin gibi canım Şunuda belirteyim canım bornoz takımını alırken annem aynı şeyleri söylemişti. Ama şöyle birşey var Kaliteli olduktan sonra Hemen solacagını falan düşünmüyorum.. Eğerr solarsaa falanda Giderr İadeee ederimm vallaaa:39:

Aynen öyle, illa ki bulur uydururum bi yerinden :34: Tüketici hakkı diye bir şey var, hakkımı sonuna kadar savunurum diyosun ha! :1: İyi iyi, biz bu gidişle becericez her işi ya hadi hayırlısı :1:

Back
X