• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taç teflon tencere seti

Taç 9 Parça Döküm Set 164.90TL döküm set var ben olsam bunu tercih ederim...ne dersin.?? döküm tencerelerde yemekler daha güzel pişiyor yanma riski çok az..

döküm tencereler çok ağır deil mi ?? hem yazçiçeğinin dediği gibi 2 derin 2 karnıyarık tencere seti ne ben hiç rastlamadım. öle setlerde var mı yoksa kendin mi set oluşturuyorsun? o zaman fiyatı aynı ya denk geliyor ama tava fiyatı olmadığı için hesaplayamadım :))

ben aldım 1.5 senedir kullanıyorum.gayet memnunum. gündeliğe kullanmaya aldım tavsiye ederim canım. resmi de bu
$taç tencere.png

ben aldım 1.5 senedir kullanıyorum.gayet memnunum. gündeliğe kullanmaya aldım tavsiye ederim canım. resmi de bu
Eki Görüntüle 328799

çok güzel bir tercih yapmışsınız..bende bu seti almada nönce kayınvalidem bana başa marka nın almış böyle 3 lü ama taç kadar güzel ve kaliteli değil..ama artık alamam maalesef varken almak saçma olur

Bende günllük kullanım için teflon sen alıcaktım 3lü, sabah baktım markafonide , bu konu iyiki açılmış bende sormuş olurum;

Birde vallena diye bi marka var, o kıpkırmızı tam istediğim gibi, ama nasıl acaba Taçın yan ürünü falan mı bilen var mı?

taç da iyi bir marka. bence uygun geldiyse al.
teflon ömürlük olmuyor zaten.
en iyisi bile ister istemez birkaç yıl sonra değişim istiyor

Back