• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taç teflon tencere seti

pinokyo6

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
1.179
89
363
Ankara
arkadaşlar malum bir alışveriş sitesinde taç'ın 5'li teflon seti indirimde çeyizim için alıp almakta kararsız kaldım. teflonda tefal deniliyor ama fiyatı biraz pahalı geliyor.Bu seti kullanan var mı ?

arkadaşlar malum bir alışveriş sitesinde taç'ın 5'li teflon seti indirimde çeyizim için alıp almakta kararsız kaldım. teflonda tefal deniliyor ama fiyatı biraz pahalı geliyor.Bu seti kullanan var mı ?

kesinlikle al derim.bende 30 cm lik pilav tenceresi var..kayınvalidemde görüp almıştım..kesinlikle yapışmıyor çok ağır ve güzel bir ürün..bence al derim fiyatı ne kadar

ayrıca hangi sitede gördün ve fiyatını merak ettim bende alabilirim..

Ebat: 20-22-24-26-26 cm
Uzun Yıllar Dayanabilecek Kaliteli ve Sağlam Seramik Porselen Dış Yüzey
3,4 mm. Kalınlığında Alüminyum Gövde
3 Kat PTFE ( İç Kaplama)
Yemeklerin Daha Lezzetli Olmasında Etkin Rolü Olan Petek Doku
Buhar Delikli Cam Kapak
Renkli ve Kaliteli Kulplar
Ofset Kutu
Ürün Kodu: 8697521730275

fiyatı 139,90 TL

Ebat: 20-22-24-26-26 cm
Uzun Yıllar Dayanabilecek Kaliteli ve Sağlam Seramik Porselen Dış Yüzey
3,4 mm. Kalınlığında Alüminyum Gövde
3 Kat PTFE ( İç Kaplama)
Yemeklerin Daha Lezzetli Olmasında Etkin Rolü Olan Petek Doku
Buhar Delikli Cam Kapak
Renkli ve Kaliteli Kulplar
Ofset Kutu
Ürün Kodu: 8697521730275

fiyatı 139,90 TL

fiyatı çok iyi ben sadece taç ın 30 cm lik tenceresini 47 tl ye almıştım..gerçi çok büyük ama bana büyük lazımdı..misafir falan geldiğinde rahat rahat pilav yada et yapıyorum onda..hangi sitede canım?

kızlar bizde çeyiz hazırlığına yavaştan başlıyoruz.
annemle bazen taç tava mı tefal mi tartışıyoruz.
annem taç'ın tefalden kat kat iyi olduğuna inanıyor.
kabul günlerinde falanda kadınlar hep "taç tava"yı tavsiye ediyorlarmış.
ben parasından değil ama şuanda taçcın tavalarını almayı düşünüyorum.

canım bu hangi sitede satılıyor, acaba? en azından üstü kapalı olarak yazabilirsin :D

arkadaşım ben o sitede bulamadım.linki kopyalayıp yapıştırırmısın buraya

gördüm dediğin takımı ama derin tenceresi 3 adet.bana fazla gibi geldi sanki..aslında 2 derin 2 tanede karnıyarık tenceresi olsa imiş daha iyi olurmuş sanki...

yaz çiçeğine katılıyorum. tenceresi çokmuş gibi gözüktü benim gözüme de. akşam annemle, oturup bakıcam, ona göre alıcam ben de :)

Back