Taç nevresim takımları lastikli mi?

aysenurt3991

Muhakkak ki Allah sabredenlerle beraberdir...
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
593
1.043
31
Kızlar bu aralar nevresim takımlarını araştırıyotum. Taçı çok begenen var. Bende en azindan 2tane alayım dedim ama çarşafları lastikli mi bilemedim. Pamuk saten tavsiye ediyorlar ama taçta pamuk saten diye bi kategori yok acaba tam olarak ne diye geçiyor. Birde ranforce kullanan var mı onlar nasıl?

Selam
Ben çeyizim için 2 tane nevresim takımı aldım taç marka. Lastikli çarşaf nevresim takımlarında yok bende öyle istemiştim ama araştırdım yok malesef. O yuzden en mantıklısı nevresimlerine uygun lastikli çarşaf almak. 20tlye bile bulunuyo bi çok markada. Bnm adıklarım %100 pamuk saten. Taçın sitesinden bulabilirsiniz kategorileri de Saten Delux , Makosaten olarak geçiyor bunlar hep pamuk saten içeriğinde yazıyor zaten kesnlikle tavsiye ederim çok kaliteli. Çeyiz topiğimde son sayfalarda var bakabilirsn canım

Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için zaten topiğine baktım aklımda soru isareti kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…