Tabletteki cinsellik içeren videolar

Bana dedi ki biz yukarda pipi birleştirmece oynadık falan biri yalanladı diğeri zorladı falan dedi ( yukarı kendi evi alt kat kayınvalidesinin evi)
Evet bu tarz olaylarda dikkatli olunmalı çevremde yaşayıp gördüm bir süre sonra cinsel kimliği kaybetme cinsel kimliği değiştirmeye kadar gidiyor bence söyleyin bırakin nasıl düşünürse düşünsün ters teperse de tepsin ve çocuğuyla ilgisiz bir anne olarak görüyorum ben hanımefendiyi kusura bakmayın büyük ihtimalle ters tepecek.

Kiz çocuğun oglun varsa o çocuklarla yalnız bırakmayın ben açıkçası tedirgin oldum..
Eşinize durumu anlatin .. umarım çocuğun annesi babası bağırarak döverek hal etmez durumu..

Muhtemelen bilmiyorlar ben öyle düşünüyorum akıllı telefon bile kullanmıyor kendisi

O zaman mutlaka söyleyin dediğim şekilde çocuklardan böyle bir şey duydum kontrol et istersen diye
Söyleyeyim yeğenim PDR okuyordu ona da danıştım mutlaka şöyle şuan gelişim çağında neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorlar eğer kendileri cozemeyecekse okuldaki öğretmeninden destek alsınlar dedi

Kesinlikle söyleyin. Ben ilk kez lise sona giderken görmüştüm o tarz şeyleri, teyzemlerde kalıyordum, kuzenim birkaç film cdsi bulmuş eniştemin dolabında, üstlerinde normal film isimleri var getirdi dvd'ye taktı görünce ne olduğumuzu şaşırmıştık ikimiz de 16 17 yaşında olmamıza rağmen. 8 yaş aşırı küçük

Kızlar konuştum anlattım diğer eltisinin oğlu biraz daha sıkıntılı evde büyük oğlum genellikle kontrol ediyor çoğu zaman kızıyor son izlenenlerde olduğu için haftasonu eltisinin oğlu gelmiş ikisi birlikte açmış olabilir diyor ben pek anlamam buda abisinden korktuğu için izleyemez ondan cesaret almış dedi bende o zaman YouTube kisitlayayim çocuktube varmış onu indireyim en azından cizgifilm izlerler ve evebeyn kilidi ayarlayayim falan dedim tamam çok iyi olur ben anlamıyorum kullanamıyorum dedi. Büyük oğlu lise 2ye gidiyor ona anlatmadım ama evebeyn kilidi ayarlayayim haberin olsun dedim oda daha iyi olur ben okula gidecem en azından ne izlediği belli olur ben gidince kontrol eden olmaz dedi .

Bence soylemelisin ister dikkate aldın ister dikkate almasin ama bilgisi olsun

Selenizmir C Calcifer C Capanin Gururu Teyom kızlar konuştum

Ne dediler canım
Kızlar konuştum anlattım diğer eltisinin oğlu biraz daha sıkıntılı evde büyük oğlum genellikle kontrol ediyor çoğu zaman kızıyor son izlenenlerde olduğu için haftasonu eltisinin oğlu gelmiş ikisi birlikte açmış olabilir diyor ben pek anlamam buda abisinden korktuğu için izleyemez ondan cesaret almış dedi bende o zaman YouTube kisitlayayim çocuktube varmış onu indireyim en azından cizgifilm izlerler ve evebeyn kilidi ayarlayayim falan dedim tamam çok iyi olur ben anlamıyorum kullanamıyorum dedi. Büyük oğlu lise 2ye gidiyor ona anlatmadım ama evebeyn kilidi ayarlayayim haberin olsun dedim oda daha iyi olur ben okula gidecem en azından ne izlediği belli olur ben gidince kontrol eden olmaz dedi .

İnşallah bundan sonra dikkat eder. Tepki vermemesine sevindim

Çok iyi yapmışsın canım çocuklar gördüklerini birbirlerine uygulamaya çalışabilirdi annesi tedbirli davranır inşallah artık

Bak şöyle anlatayım. Şimdi bizim kuzenlerin çocuklarının hepsi yaşıt ve çok kalabalıklar. annelerin bir araya geldiklerinde bunlar da kendi odalarına geçiliyordu. Bir gün +18 video izletmişler çocuklara. Kim izletti kim açtı bilinmiyor çünkü herkes birbirini suçladı. Buna rağmen anneleri uyardı ve müdahale etmedi. ablam o grubun içinden kızını çıkardı.
bundan bir kaç yıl önce yeğenim ablama "bebekler nasıl oluyor vs." tarzı sorular sormaya başlamış. Ablam da uygun dille anlatmaya çalışmış. meğerse kuzenin çocuğu ne varsa en ince ayrıntısına kadar anlatmış yeğenime. Kız şoka girmiş. Diyormuş ki "anne ve baban neden peşpeşe banyoya giriyorlar çünkü sevişiyorlar" Yeğenim daha fazla dayanamayıp annesine anlatmış da olay öyle çıktı ortaya.
Yani biz bazen ne kadar korumaya çalışsak da bu sorunlar ile karşılaşabiliyoruz

İnşallah bundan sonra dikkat eder. Tepki vermemesine sevindim
Ben devamlı söylüyorum ya alışmış olmalılar zaman gercekten çok kötü eskiden biz bilmezdik ben lise de öğrendim çocuk nasıl yapilir diye şimdi internet var telefon tablet herşey mevcut ahlaklari çabuk bozuluyor çocukların malesef ozellikle abisi bu konu da dikkat ediyormuş o genellikle çok bakıyormuş gorseydi abisi dayak yemişti falan dedi

Çocukların pipi birleştirme oynunundan bahsetmesinin çok aklına takıldığını çocukların girdiği siteleri geçmişten kontrol etmelerini önerebilirsin. Daha fazlasını yapman zor olur

Geçmiş konusunda şunu da belirtmek isterim, büyük ihtimalle (söylemlerinden yola çıkarak) çocuk izlemiştir ama, mesela tablette youtubea hangi hesapla kayıt olduysanız, mesela telefonda da aynı hesap varsa izlenme geçmişi ortak çıkıyor. Misal ben x adrese telefonumdan youtubea giriş yaptım, aynı x adrese tabletten de giriş yaptım. Bu şekilde ortak izlenme geçmişi çıkar. Yani aynı adresi kullanan ebeveyn abi vs. de izlemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…