- 6 Eylül 2020
- 4.559
- 7.549
-
- Konu Sahibi Limonlu Su
Cocuklar mi dedi bunu ayyyBana dedi ki biz yukarda pipi birleştirmece oynadık falan biri yalanladı diğeri zorladı falan dedi ( yukarı kendi evi alt kat kayınvalidesinin evi)
Evet bu tarz olaylarda dikkatli olunmalı çevremde yaşayıp gördüm bir süre sonra cinsel kimliği kaybetme cinsel kimliği değiştirmeye kadar gidiyor bence söyleyin bırakin nasıl düşünürse düşünsün ters teperse de tepsin ve çocuğuyla ilgisiz bir anne olarak görüyorum ben hanımefendiyi kusura bakmayın büyük ihtimalle ters tepecek.Bana dedi ki biz yukarda pipi birleştirmece oynadık falan biri yalanladı diğeri zorladı falan dedi ( yukarı kendi evi alt kat kayınvalidesinin evi)
Muhtemelen bilmiyorlar ben öyle düşünüyorum akıllı telefon bile kullanmıyor kendisiYani kadın izlememiştir herhalde? Bence söyleyin ya ne olacak ama çocuktan duymuş gibi söylerseniz daha iyi olabilir kadının "niye karıştırdın tabletimizi" deme ihtimalinden de sıyrılmış olursunuz. Ayrıca tablet onlarınsa sizin bile fark ettiğiniz şeyi anneleri nasıl fark edemiyor arada kontrol etsin bir zahmet bu çocuklar ne izliyor diye
O zaman mutlaka söyleyin dediğim şekilde çocuklardan böyle bir şey duydum kontrol et istersen diyeMuhtemelen bilmiyorlar ben öyle düşünüyorum akıllı telefon bile kullanmıyor kendisi
Aynen yaa gerçekten hep interneti yanlış kullanim yüzündenCocuklar mi dedi bunu ayyy
Söyleyeyim yeğenim PDR okuyordu ona da danıştım mutlaka şöyle şuan gelişim çağında neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorlar eğer kendileri cozemeyecekse okuldaki öğretmeninden destek alsınlar dediO zaman mutlaka söyleyin dediğim şekilde çocuklardan böyle bir şey duydum kontrol et istersen diye
Kesinlikle söyleyin. Ben ilk kez lise sona giderken görmüştüm o tarz şeyleri, teyzemlerde kalıyordum, kuzenim birkaç film cdsi bulmuş eniştemin dolabında, üstlerinde normal film isimleri var getirdi dvd'ye taktı görünce ne olduğumuzu şaşırmıştık ikimiz de 16 17 yaşında olmamıza rağmen. 8 yaş aşırı küçükSöyleyeyim yeğenim PDR okuyordu ona da danıştım mutlaka şöyle şuan gelişim çağında neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorlar eğer kendileri cozemeyecekse okuldaki öğretmeninden destek alsınlar dedi
Kızlar konuştum anlattım diğer eltisinin oğlu biraz daha sıkıntılı evde büyük oğlum genellikle kontrol ediyor çoğu zaman kızıyor son izlenenlerde olduğu için haftasonu eltisinin oğlu gelmiş ikisi birlikte açmış olabilir diyor ben pek anlamam buda abisinden korktuğu için izleyemez ondan cesaret almış dedi bende o zaman YouTube kisitlayayim çocuktube varmış onu indireyim en azından cizgifilm izlerler ve evebeyn kilidi ayarlayayim falan dedim tamam çok iyi olur ben anlamıyorum kullanamıyorum dedi. Büyük oğlu lise 2ye gidiyor ona anlatmadım ama evebeyn kilidi ayarlayayim haberin olsun dedim oda daha iyi olur ben okula gidecem en azından ne izlediği belli olur ben gidince kontrol eden olmaz dedi .
Ne dediler canım
Kızlar konuştum anlattım diğer eltisinin oğlu biraz daha sıkıntılı evde büyük oğlum genellikle kontrol ediyor çoğu zaman kızıyor son izlenenlerde olduğu için haftasonu eltisinin oğlu gelmiş ikisi birlikte açmış olabilir diyor ben pek anlamam buda abisinden korktuğu için izleyemez ondan cesaret almış dedi bende o zaman YouTube kisitlayayim çocuktube varmış onu indireyim en azından cizgifilm izlerler ve evebeyn kilidi ayarlayayim falan dedim tamam çok iyi olur ben anlamıyorum kullanamıyorum dedi. Büyük oğlu lise 2ye gidiyor ona anlatmadım ama evebeyn kilidi ayarlayayim haberin olsun dedim oda daha iyi olur ben okula gidecem en azından ne izlediği belli olur ben gidince kontrol eden olmaz dedi .Ne dediler canım
İnşallah bundan sonra dikkat eder. Tepki vermemesine sevindimKızlar konuştum anlattım diğer eltisinin oğlu biraz daha sıkıntılı evde büyük oğlum genellikle kontrol ediyor çoğu zaman kızıyor son izlenenlerde olduğu için haftasonu eltisinin oğlu gelmiş ikisi birlikte açmış olabilir diyor ben pek anlamam buda abisinden korktuğu için izleyemez ondan cesaret almış dedi bende o zaman YouTube kisitlayayim çocuktube varmış onu indireyim en azından cizgifilm izlerler ve evebeyn kilidi ayarlayayim falan dedim tamam çok iyi olur ben anlamıyorum kullanamıyorum dedi. Büyük oğlu lise 2ye gidiyor ona anlatmadım ama evebeyn kilidi ayarlayayim haberin olsun dedim oda daha iyi olur ben okula gidecem en azından ne izlediği belli olur ben gidince kontrol eden olmaz dedi .
Çok iyi yapmışsın canım çocuklar gördüklerini birbirlerine uygulamaya çalışabilirdi annesi tedbirli davranır inşallah artıkKızlar konuştum anlattım diğer eltisinin oğlu biraz daha sıkıntılı evde büyük oğlum genellikle kontrol ediyor çoğu zaman kızıyor son izlenenlerde olduğu için haftasonu eltisinin oğlu gelmiş ikisi birlikte açmış olabilir diyor ben pek anlamam buda abisinden korktuğu için izleyemez ondan cesaret almış dedi bende o zaman YouTube kisitlayayim çocuktube varmış onu indireyim en azından cizgifilm izlerler ve evebeyn kilidi ayarlayayim falan dedim tamam çok iyi olur ben anlamıyorum kullanamıyorum dedi. Büyük oğlu lise 2ye gidiyor ona anlatmadım ama evebeyn kilidi ayarlayayim haberin olsun dedim oda daha iyi olur ben okula gidecem en azından ne izlediği belli olur ben gidince kontrol eden olmaz dedi .
Ben devamlı söylüyorum ya alışmış olmalılarİnşallah bundan sonra dikkat eder. Tepki vermemesine sevindim