Tabletteki cinsellik içeren videolar

Limonlu Su

"Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı."
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
9.887
21.481
Merhaba arkadaşlar dün eşimin amcasının hanımı ve iki çocuğuyla bize kalmaya geldi yaşça benden büyük çok fazla teknolojiden anlayan biri değil bu tableti genellikle 9 yaşındaki oğlu kullanıyor YouTube nin geçmişine baktım o 7 8 tane +18 videolar vardı yarısına kadar izlenmiş tamamı izlenmiş vsvs sizce annesine söylemelimiyim?

Samimiyetine bağlı olarak uyarabilirsin ama sana ters tepki de verebilir. Bir şekilde görmesini sağlamalısın. Bir de neden geçmişe bakma gereği duydun? Çocuklarda bir şey mi gördün?

Samimiyetine bağlı olarak uyarabilirsin ama sana ters tepki de verebilir. Bir şekilde görmesini sağlamalısın. Bir de neden geçmişe bakma gereği duydun? Çocuklarda bir şey mi gördün?
Bir ara bununla yaşıt diğer amcasının oğlu var oturuyorduk çok utanç birşey söyledi bana ondan gerek duydum ya ben o konu da devamlı ikisininde annesine söylüyorum siz tableti çok veriyorsunuz ama önüne ne tarz video çıkacak belli değil diye

Bana dedi ki biz yukarda pipi birleştirmece oynadık falan biri yalanladı diğeri zorladı falan dedi ( yukarı kendi evi alt kat kayınvalidesinin evi)

Annesini uyarmışsın ama seni dinlememiş bile Aslında sen söylemen gerekeni söylemişsin. Şimdi yine söylesen çocuklara kötü davranabilir. Babası nasıl biri ? konuşulabilecek biri mi?

Annesini uyarmışsın ama seni dinlememiş bile Aslında sen söylemen gerekeni söylemişsin. Şimdi yine söylesen çocuklara kötü davranabilir. Babası nasıl biri ? konuşulabilecek biri mi?
Babasıyla konuşmam ya çok muhabbetim olan biri değil açıkçası

kuzum çok arada derede kalınacak bir konu. Ama yanlış yerlere gidebilecek bir husus. Ailenin bilinç durumuna göre hareket etmen gerekir. Suçlayıcı olurlarsa daha kötü olur.

kuzum çok arada derede kalınacak bir konu. Ama yanlış yerlere gidebilecek bir husus. Ailenin bilinç durumuna göre hareket etmen gerekir. Suçlayıcı olurlarsa daha kötü olur.
Yanlış anlayadabilir oda var bilmiyorum ya ama çok dokundu bana liseye giden biri olsa sorun etmezdim açıkçası daha 2.sinif

L Limonlu Su kuzum bence konuya çocuğun konuşmasını ve niye bakma gereği duyduğunu da ekleyerek bdv ye taşınmasını iste. Daha makul çözümler gelecektir
Bunun için Mune yardımcı yardımcı olabilir galiba dimi yeni konu acmama gerek yok sanırım

Tablet sizin mi onların mi? Eğer sizin tabletinizden izlenmişse tabii ki söyleyin ama onların tabletiyse sadece çocuklar kullanmıyor olabilir, belki başkası izlemiştir. Ama her halükarda çocuğun size dediği pipi birleştirme oynadık cümlesini söyleyin annesine. Tablette pipi birleştirme oynadık diyor bunlar bir bak istersen dersiniz bunda yanlış anlaşılacak bir şey yok

Bu gerçekten iyi bir çözüm cümlesi olabilir

Tablet bizim değil ama izlenenler bugüne ait gözüküyor dün aksam geldiler sabah biz uyurken oynamış sanırım tablet

Tablet bizim değil ama izlenenler bugüne ait gözüküyor dün aksam geldiler sabah biz uyurken oynamış sanırım tablet
Yani kadın izlememiştir herhalde? Bence söyleyin ya ne olacak ama çocuktan duymuş gibi söylerseniz daha iyi olabilir kadının "niye karıştırdın tabletimizi" deme ihtimalinden de sıyrılmış olursunuz. Ayrıca tablet onlarınsa sizin bile fark ettiğiniz şeyi anneleri nasıl fark edemiyor arada kontrol etsin bir zahmet bu çocuklar ne izliyor diye

Dogrudan soylemeniz ters tepebilir bazi kisiler de o yuzden biraz zaman gecince falancanin cocugu iste esimin isyerinde bi arkadasi tablette degisik seyler izlemis cocugu kontrollu olmak lazim falan gibisinden bir konu girisi yapabilirseniz belki onlarda da bi isik yanar takibe alirlar bilemedim soyleseniz simdi bazi insanlar hssas bu konuda ters tepebilir . Bazen buntarz konularda karismamak en iyisi olabiliyor yaramiyor cunku insanlara

Aynen guzel toparlayici bir cumle
Bana agzindan kacirdi tableti bir kontrol et dersen
En azindan sana niye tableti karistiriyorsun cumlesi gelmez

Ayy diğer mesajlarınızı okudum çok fena bence eşiniz konuşsa babalarıyla nasıl olur bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…