tatlım bende rüyamı yazayım inşallah yorumunuda en kısa zamanda alırım....
rüyamda kayınbiraderimin evindeymişiz,ev boğazda(normal şartlarda boğazda filan oturmuyorlar) ama ev eski ve oldukça dağınık...bir o kadarda büyük...ortalığı biraz düzenliyeyim diyorum ama olacak gibi değil...derken bir pencereden manzaraya bakayım diyorum karşımda sekiz dokuz katlı bir binanın inşaatı var....yani aradığım manzara yok...yine diğer pencereden bakıyorum yine inşaat ve birkaç işçi,yine manzara yok....bu arada evde ben,annem, eltim,kızı kayıbiraderim ve tanımadığım bir sürü insan var,ve balkon gibi bir yerdeler..(orada yatıyorlar)..eltimin kızı yanımda ve bana annemele babam balkonda yatarlar diyor...bu arada bir cepheden daha manzaraya bakayım diyorum ama,birde ne göreyim boğazda her taraf ölmüş ve donmuş balık,özellikle iri ve balina gibi balıklar ama hepsi hani kıyıya vurur ya aynen öyle,bu arada bir kaç balinayı adamlar bölüyor götürüyor filan...ama tonlarca ölü ve donmuş balık suyun yüzüne dağılmış....
bu arada eltim bizim yanımızda durmuyor(normal hayattada dostum değildir)ben bu kadın nereye gitti derken,aynı zamanda kızımıda götürecek tuvalet ararken,odaların içinden derince bir yerlere gidiyorum,bir kaç kapı geçtikten sonra eltimin orada bir bayanla oturduğunu görüyorum siyah giysili,yanlarındada 12,13 yaşlarında çocuklar var bunlarda siyah giysili....
rüyam bu kadar ,biraz uzun ve karışık ama inşallah anlatabilmişimdir,bu arada bu eltimi sık görüyorum rüyamda ve hep evi eski ,dağınık ve siyahlar içinde....
şimdiden teşekkürler....