- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
Bugün rüyamda bir minibüsteydim. Yanımda arkadaşım da var. Minibüsün içi dolu. Şoförü tanımıyoruz. Bizi gezdiriyormuş sözde. Bir yoldan geçiyorduk, boştu. Hızlı gidiyordu araba. Yolun her iki yanı da denizdi. Yolun yanında koruyucu hiçbir şey yoktu. Şoför kenar kısımlara çok yaklaşıyordu, bazen bir o yana bir bu yana dengesiz bir şekilde ilerliyordu. Denize düşeriz diye korkuyordum. Ama etrafımdaki insanlar rahattı. Ben endişe ediyordum sadece. Sonra biraz tepelik bir yere geldi araba. Hemen aşağısı denizdi. Az daha ilerlerse denize düşecekti. Aslında park etmek istedi arabayı ama doğru ayarlayamadı ve denize düştü. Ben de arabanın içindeymişim ama düşüş anını dışardan görüyorum. Kimseye bir şey olmuyor. Arkadaşıma soruyorum nasıldı çok zor oldu mu korktunuz mu fln diye. O da çok rahat çıktım diyor. Kendi kendime düşünüyorum ben nasıl kurtuldum denizden korkarım üstelik diye. Yani o kısımları hatırlamıyormuşum rüyamda.
Diğer rüyamda ise unutamadığım bir erkek var, onunla yataktaydım. Ama bu hayal mi gerçek mi ayırt edemiyorum o sırada.Yani rüya olsa bile sanki bunu ben kurmuşum kafamda gibi.Yatak büyük ve beyaz renkte uçuşan örtüler içinde ona sarılıyorum sımsıkı ve hiç bırakmadan ve yüzüne bakmadan onun adını tekrarlıyorum sürekli.Sesim önce alçak tonda sonra yükseliyor ve gözlerim de kapalıydı. Üzerimizde de ince bi şeyler var ve onlar da beyaz renkteydi.
Yorumların için şimdiden teşekkürler.
Diğer rüyamda ise unutamadığım bir erkek var, onunla yataktaydım. Ama bu hayal mi gerçek mi ayırt edemiyorum o sırada.Yani rüya olsa bile sanki bunu ben kurmuşum kafamda gibi.Yatak büyük ve beyaz renkte uçuşan örtüler içinde ona sarılıyorum sımsıkı ve hiç bırakmadan ve yüzüne bakmadan onun adını tekrarlıyorum sürekli.Sesim önce alçak tonda sonra yükseliyor ve gözlerim de kapalıydı. Üzerimizde de ince bi şeyler var ve onlar da beyaz renkteydi.
Yorumların için şimdiden teşekkürler.