Babanneme gidiyordum arkadaşım taksiyle bırakıyor beni.Başka bir ilçeyi tarif ediyor taksiciye ama babannemin önünde iniyorum.Taksi virajı dönerken işte şimdi olacak diyorum,kötü bi olay,sanki ölmemi sakatlanmamı bekliyorum.Ama hiçbişey olmuyor.Rüyam boyunca bu korku vardı hep.Giriyorum içerisi lağım kokuyor saat gece11.Bakıyorum tavan incelmiş sadece cam var tavanda.Yıkılır diye korkuyorum.Birde sıçanlar varmış.Tuttturuyorum gidelim buradan diye.Halama.Gecenin 11i,geç olmadan birilerine gidelim diyorum.Niye geldin ozaman diyorlar.Ne bileyim böyle olacağını ben burada kokudan ve korkudan yatamam diyorum.Bakıyorum yer yatağında babam da yatıyor.O neden evde değil diyorum.Sonra evli olan halama çağrı atıyorum,kuzenime de .Kim cevap verirse onda kalcam.Kimse cevap vermiyor.Evli olan halam bekar olarak içeriye giriyor.Bekar hali.Ben ona soruyorum hadi o halama gidelim diye.asıl kendisi karşımda...Sonra gözümü açtım,bizim tavana baktım direkt,rüyaymış dedim...Korkunçtu.
Bu rüyayı gördüğüm gecenin gündüzü bi ara uyumuştum...Ozaman da şunu gördüm :
Japon mu Çin mi anlayamadığım bir erkekle bakışıyoruz havuzda.Onunla sevgiliymişiz.Yabancı dilde konuşuyoruz.Bir de onun babası var yanında havuzdayken.
Şimdiden teşekkür ederim canım