Rüyamda bizim üniversiteden bir çocuğu gördüm. Hiç konuşmadım kendisiyle ama çok hoş buluyorum. Yani onunla beraber olmak isterdim doğruyu söylemek gerekirse. :kedi:
Hiç aklımda yokken rüyama girmesi şaşırttı beni.
Bir minibüsteydik. Herkesin bindiği bildiğimiz minibüslerden değil. Özel bir araç bu. İçinde bizim okuldan benim daha önce görmediğim bazı insanlar da var. Biz şoför koltuğunun arka kısmında çaprazında oturuyoruz yani aracın kapısının hemen yan tarafında. Ön kısımdayız sonuç olarak. Beraber oturuyoruz o kişiyle. Koluna girmişim onun. İyice sokuluyorum, elini tutuyorum, hiç itiraz etmiyor. Ama suratıma da bakmıyor. Sadece bir kez bakıyordu sanırım. Onun dışında hiç umrunda değilmişim gibi gözüküyor ama ben yine de onun yanında olduğum için çok mutluyum. Onu hiç bırakmak istemiyorum. Resmen sıcaklığını hissettim rüyamda. Gerçek gibiydi.
Sonra minibüs duruyor yanımdan kalkıyor o kişi bir süreliğine. Şoför de iniyor.Mola gibi bişeydi galiba. Bu sırada da yan koltukta oturan çirkin bir kız var bana o benim sevgilim ya da sevgilimdi gibi bir laf ediyor. Ben de sinir oluyorum ve şaşırıyorum ne tipsiz bi kız nasıl bunla çıktı diye. Sonra o geliyor tekrar yanıma oturuyor yine umursamaz ve mutsuz bir tavrı var. Ben yeniden ona sarılıyorum ve elini tutuyorum, yandaki kıza dönüyorum ve o benim sevgilim başka kimsenin değil diyorum bu esnada. Ne demektir bu acaba?bilmiyorumkismile