- 5 Aralık 2013
- 33
- 5
- 36
- 34
- Konu Sahibi yarenim123
merhaba bayanlar,25 yaşındayım 2 yıllık evliyim.Eşimle çözemediğimiz sıkıntılarımız var bu erkeler tam baş belası. sevgiliyken kıskanç sürekli peşimde tepemde olan insandı. Facebooka tek fotoğraf dahi attırmazdı, nerdeyim kimleyim hep arar sorardı bir hata yaptığında illaki onu unutturacak güzel şeyler yapardı tabii bunlar eskidendi. eşim annesiz bense babasız büyüdüm. maddi durumu kötü olan bir ailesi var evlenirken her şeyi birlikte yaptık ailesinin yardımı olmadan kredi çektik borçlarımızı ödedik. ama bu süreçte eşim parasızlığa katlanamadı.parasızlıktan ben ne gezme ne alışveriş ne de başka şeyler hepsini bir kenara attım yeter ki şu borç bitsin birazda kenara para atayım gibisinden. eşimin eli çok açık 5 bin lira versen eline 1 haftada çar çur eder eve gelir. yarınını düşünen biri değil. böyle olduğu için faturalar evi geçindirmek her şeyi ben üstlendim. ve ben para biriktirdiğim için dünyanın en kötü kadını oldum. bana bir kez olsun teşekkür etmedi ama küfürler hakaretler havada uçuşuyor. kendinden kısıp geleceğini düşünen insan neden kötü olur? ve bunu yüz defa anlattığım halde. konuşuyoruz ona rahatsız olduğum şeyleri söyküyorum tamam diyor ama 1 saat sonra yine aynısını yapıyor. çok soğudum ve çok yorgunum bütün her şey üstüme binmiş gibi. ve sürekli dışarı çıkıp arkadaşlarıyla buluşmak istiyor ben facebooka bensiz fotoğraf koyma dedikçe tek fotoğraflarını koyuyor. artık hiçbir şeyiyle ilgilenmiyorum benim verdiğim emeklerin hepsi bana nankörlük ve hainlik olarak geri döndü.o kadar rahat ki her şeyi ben düşünüp ben dert ediyorum çok yıprandım çok mutsuzum hiçbir şey mutlu etmiyor.sevdiğim şeyleri yaparken fenalık geçiriyo amaan işte böylee..