• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tabiki yine eş/koca derdi

yarenim123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
33
5
36
34
merhaba bayanlar,25 yaşındayım 2 yıllık evliyim.Eşimle çözemediğimiz sıkıntılarımız var bu erkeler tam baş belası. sevgiliyken kıskanç sürekli peşimde tepemde olan insandı. Facebooka tek fotoğraf dahi attırmazdı, nerdeyim kimleyim hep arar sorardı bir hata yaptığında illaki onu unutturacak güzel şeyler yapardı tabii bunlar eskidendi. eşim annesiz bense babasız büyüdüm. maddi durumu kötü olan bir ailesi var evlenirken her şeyi birlikte yaptık ailesinin yardımı olmadan kredi çektik borçlarımızı ödedik. ama bu süreçte eşim parasızlığa katlanamadı.parasızlıktan ben ne gezme ne alışveriş ne de başka şeyler hepsini bir kenara attım yeter ki şu borç bitsin birazda kenara para atayım gibisinden. eşimin eli çok açık 5 bin lira versen eline 1 haftada çar çur eder eve gelir. yarınını düşünen biri değil. böyle olduğu için faturalar evi geçindirmek her şeyi ben üstlendim. ve ben para biriktirdiğim için dünyanın en kötü kadını oldum. bana bir kez olsun teşekkür etmedi ama küfürler hakaretler havada uçuşuyor. kendinden kısıp geleceğini düşünen insan neden kötü olur? ve bunu yüz defa anlattığım halde. konuşuyoruz ona rahatsız olduğum şeyleri söyküyorum tamam diyor ama 1 saat sonra yine aynısını yapıyor. çok soğudum ve çok yorgunum bütün her şey üstüme binmiş gibi. ve sürekli dışarı çıkıp arkadaşlarıyla buluşmak istiyor ben facebooka bensiz fotoğraf koyma dedikçe tek fotoğraflarını koyuyor. artık hiçbir şeyiyle ilgilenmiyorum benim verdiğim emeklerin hepsi bana nankörlük ve hainlik olarak geri döndü.o kadar rahat ki her şeyi ben düşünüp ben dert ediyorum çok yıprandım çok mutsuzum hiçbir şey mutlu etmiyor.sevdiğim şeyleri yaparken fenalık geçiriyo amaan işte böylee..

Birakin o yapsin herseyi bir sure madem..zaten beceremeyecek boyle olunca da ona "sorumsuzlugunuda al defol git"deyin..
Bu tipler fedakarliktan anlamazlar

Konunun neresini yorumlayacağım bilemedim...

Sevgiliyken kısıtlayan, baskıcı, kıskanç adamla evlenip bir de evlendikten sonra bunu özlemle anmanız, sizi kıskanmıyor diye dert yanmanıza mı?
Yoksa kocanızın size küfür, hareket etmesine ve bunca sorumsuz davranışına rağmen altında eziliyor olmanıza mı?

kiradayız, onun tek derdi arkadaşları maçı sigarası başka hiçbir şey yok. evet ne yazık ki anlamıyorlar fedakarlıktan falan. dün karnım acıktı dedi git ye mutfak orda dedim yemek de yemedi yemesin artık bunu da dert etmeyeceğim.
bugunde kalkmış bundan sonra herkes kendi maaşını alsın kirayı ortak öderiz diyor sonra gelip sırnaştı bende ittim.
o kıskanç baskıcı dediğiniz olayları bile özler olmuşum düşünün halimi! o küfür ettikce bende ediyorum zaten daha tahammül kalmadı @lezzeetlicipetpet

Hiç mi arkadaşıyla bir dışarı çıkmayacak maça gitmeyecek para biriktirmek iyi güzel de bu kadar da herşeyden kısmak normal degil

Hiç mi arkadaşıyla bir dışarı çıkmayacak maça gitmeyecek para biriktirmek iyi güzel de bu kadar da herşeyden kısmak normal degil
dışarı çıksın ama bunu abartınca normallikten çıkıyor. bir kere arkadaşının yanına gitme daha dün ordaydın bekar erkekler gibi her gün ne işin var orda insanlar yanlış düşünecek dedim beni evde gözüyaşlı bırakıp yine de gitti

Yahu ben anlatamiyorum galiba. Bazi erkekler parayi carcur eden, 1giydigini 1daha giymeyen, surekli alisveriste olan kadinlari seviyorlar. Arkadasim alacaksin herseyi. Bak gor nasil kiymete biniyorsun. Evlendigimizin ilk zamanlari ztn hamileyim calisamiyorum esim eve para biraksa yarisini biriktirip yarisini 1hafta sonra esime verirdim geri. Hamilelik sikintilari felan carsiya cikamiyorum. Neyse dedimki esime hamile kiyafetlerim artik olmuyor carsiya ciksakda bi pantalonla bi kazakmi alsak dedim. Maasi alinca aliriz dedi. Bende para ver dedim. Ay demez olaydim :D o parayla mi hava atiyorsun ne kiyafetin bitiyo ne ihtiyacin dedi. Ay ben actim agzimi yumdum gozumu. Gozum birsey gormuyor sinirden. O zamandan itibaren para tutmadim alisveris yaptim markete gittim ogluma kiyafet aldim. Haa suan benden iyisi yok. Yani bacim lafin kisasi bu erkeklerin bazilarina boyle kadinlar yaraniyor!!!!

Bu platformda öğrendiğim hayat tecrübesinden birisi de
Fedakar olan kadınların %90nı mutsuz :işsiz:

Sosyal medyaya tek başına olan fotoğrafları paylaşması altında art niyet arıyorum ne yazıkki

İçinizi darlandırmak istemiyorum ama
Eşiniz evlilikten sıkılmış ve bekar gibi davranıyor

Allah sabır versin size

dışarı çıksın ama bunu abartınca normallikten çıkıyor. bir kere arkadaşının yanına gitme daha dün ordaydın bekar erkekler gibi her gün ne işin var orda insanlar yanlış düşünecek dedim beni evde gözüyaşlı bırakıp yine de gitti
Kim neden yanlış düşünsün maç izlemeye gidiyordur eve al digitürk otursun evde izlesin o zaman

Borçları ikiye böl, kendi kısmını ödesin gerisiyle ne yaparsa yapsın. O tek resim koyuyorsa sen de koy, tek başına takıl. Ne yaparsa yapsın umursama

karşılıklı küfürleşmeler, para hesabı falan.
siz asker arkadaşı olmuşsunuz.
karı kocalık yatak odasından ibaret kalmış gibi.

Back
X