TabebekLerin sohbet yeri ;)

canlarım tünaydın hepinize.

senemim çiğdemim sizleri göremedim yine ayçamı dün accık görmüştüm. ayçaaam bence sen hamilesin. testlerin hepsi bozuk olamaz yaaa. ayrıca bütün belirtiler de var. hayırlısıyla ilk hamilemiz sen olacaksın inşallah kuzzzuuum :)

günaydın bebekiiimm.. görüşemedik bi türlü.. bende katılıorum sana ayçaaam kesin hamiiiiişş :))))
inşallah en kısa zamanda güzel hberler verir bize :Saruboceq:

senemiiiiiiim :))))))))))))))))))))))))))))

canım özledim seni çok. nasılsın kuzum. ruh halindeki dalgalanmalar geçti mi biraz :)

ben dün test yaptım 2. çizgi neredeyse çıkmadı bile. bu ay da geçti gitti. şaka maka 2. ayı devirdik ama ne zormuş beklemek. Allah hiçbirimizi çok bekletmesin inşallah. bence ayça kesin hamile dediğin gibi. kasılmaları falan da var. benim sadece göğüslerim çok acıyordu. o da geçmeye başladı. artık reglimi bekliyorum

tünaydıınnnnnnn,gelmissin kacırdım gene yaa
duramadım gebelik testi yaptım bişi cıkmadı ama. hamis fln degilim valla :)
bende reglimi bekliyorummm sizinle...

günaydın bebekiiimm.. görüşemedik bi türlü.. bende katılıorum sana ayçaaam kesin hamiiiiişş :))))
inşallah en kısa zamanda güzel hberler verir bize :Saruboceq:
yok be canım ne hamisiii :)
üşüttüm ben ondan oyle oluyo kesin. hem test yaptım tek cıktıııı.çift göremicem gene sanırsamm..

olsun ablacım olur allahın izniyle beraber beklicez gene onumuzdeki ay calsııcaz bol bol :lepi:
kasılmalar saniyelik özellikle sol tarafımda ama ayy diye cıgırıyorum dusunun. üşütmedendir yada yeni yumurtluyorum yada test bozuk :))))))
ama hamişş degilim bu kesin tesste cıkmadı olsa cıkardı yaa.

bebeğiiiim canım kardeşim yakaladım seni :)))

gebelik testi çıkmaz daha kuzum. regl gününde yapacaksın belki o zaman çıkar ama şimdi çıkmaz. sen ovulasyon topic inde okumadın mı sürekli çift çıkanların hepsi hamile şimdi :))))))))

bak canım ovulasyon topic indeki cancer arkadaş aynı senin gibi 2. defa yumurtladı sandı. sonra test yapayım bari demiş çıkmamamış gebelik testinde sonra 21. sayfaya bakarsan 2 gün sonra yaptığı testte gebelik çıkmış :)))))))))

"canım benimkinide biliyorsun 30.günde bile pozitif çıktı ertesi sabah gebelik testi çooook silik çıktı 2gün sonra tekrarladım gayet net çizgi çıktı canımmm... ben şimdiden tebrik mi etsem seni:))) "

bak canım bu da onun dediği bir şey sana kopyaladım bak diye :))))))

Okudum ablacım.
insallah öyledir.
az önce kocişe söyledim böyle böyle diye.
beni heveslendirme sonra uuzuluyorum dedi. bende yok heveslenmen icin söylemedim belki hani olabilirmiş bak dedimm.
o garibim bile umutsuz baksana mafoldumben
hatta testlerimi gösterdim bide sen bak koyu dimi cift cizgi dimi dedim. evet koyuu cifter cifter dedi.
bekliciizz artıkkkkkkkk :)))
artık test neyim yapmıcam hıhh!! nee biliyimmm gebelik yaptım tek cıktıııı işte:))))))))

gene hiç biriniz yoksunuz mafoldumben
kocişe beni gezmeye götür dedim yok sen yat dedi.mutfak topluyodum saniyelik gene bişi oldu ayyy ay diye bagırdım ne oluyor diyoo kaydirigubbakcemile3
sonra fazla dolanma ayakta gel yat dedi yatırdı beni :)))))

yatıyorum bacaklarımı diktimm havaya
sen napiyosunn:)

senemiiiiiiim :))))))))))))))))))))))))))))

canım özledim seni çok. nasılsın kuzum. ruh halindeki dalgalanmalar geçti mi biraz :)

ben de seni özlediim handemmm!!şuan daha iyiyim ama tv.de duygusal bişey gördüm mü hemen gözlerim sulanıo :çok üzgünüm: sen nereleerdessin bacım ya bırakamadın kocişi :)))))

2. ayı mı devirdiniz yerim sizi ben :)) umarım daha çok beklemezsiniz..biz de 6yı deviricez :gitme: ben de bekliorum reglimi yarın erken gebelik testlerinden alıp yapsam mı diyorum ama artık eczacıdan da utanmaya başladım :))))

geldim kuzum.. kocişe daha söylemeseydin keşkem.. baştan bende beşlirtilerimi sayıyordum umutlanıyorduk ama sonra hüsran olunca bayaa kötü oluoduk..senin ki büyük ihtimalle hüsran olmıycak ama yine de pozitifi görmeden umutlandırmamak lazım kocişleri..
ben her ay az çok belirtiler yaşadığım için eşime hep söölüodım şu var bu var diye..şimdi bu ay benmde kasıklarıma ara ara sancı giriyo ama çok üşüdüm bu ara ondan üşüttüm diye düşünüorum..içim bi yandan keşke hamişlikten olsa diyor ama artık umudum kalmadı kaydirigubbakcemile3 sanki hamiş olmam mucizeymiş gibi gelmeye başladı bana.. :çok üzgünüm:

yatıyorum bacaklarımı diktimm havaya
sen napiyosunn:)

noldu niye diktin ki bacım?? fikfikten mi kaydirigubbakcemile3
biz yeni geldik eve alışveriş merkezine bi gittik saksı aldımm..evde domates yetiştiriyorum da ben :)))))) çiçek açmışlar bugün çoook mutllu oldum o yüzden.. ama 1 saksıya 2 tane ekmiştim şimdi ayırıcam onlarııı..

Zaten garibim oda heveslenmek istemiyorum dedi :)
bir bilgiye daha ulastım kızlar hamilelik oldugundasadece sol kasık agrırmıs.
benimde sol kasıgım agrıo :S
neyse biz yine de usutmeye yoralımm :)))

nereden biliyorsun hayatım? belki de mucizen olmustur ?
allah ol derse olur merak etme senn :)))
insan duramıyor ya söylemeyim dedim bende daha bugun söyledim işte kaç gündür bişi dememiştim.
insallah hamissindir kızlar...
bizimde 6.ayımız dedigim gibi eger olursa mucize,kociş ameliat olalı 3ay olmus oluyo. daha bu kdr erken düzelmez kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cablarım şüküüüür kavuşturana.

ben geldim. kocişi bırakamamak değil senemim. dün bütün gün annemdeydim, akşam geldim eve arkadaşlar baskın yaptı. bugün de bütün gün banyo yemek ev işi derken kociş de uyudu hava uyku havası diye birbirimizi göremedik bile :)))))) bu ay olmadı aşkım dedim olsun dedi. ayçayı söyledim o kadar sevindi ki inşallah olmuştur diyor :))))))))

evet hihiihhi kaydirigubbakcemile3
ayy ne güzelll!!!!!!!!!!!!!!! çiçek açtılarsa gelicek domateslerin yavrummm :)
yazlıgın bahcesinden yiyoruz yaz boyunca hatta hala bile yiyoruz organik organik...
ayır bakalım kuzummm..

ayyyy domatesci güzeeellll :)))))) ben de yetiştirebilir miyim acaba yaw :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…