canlarım tünaydın hepinize.
senemim çiğdemim sizleri göremedim yineayçamı dün accık görmüştüm. ayçaaam bence sen hamilesin. testlerin hepsi bozuk olamaz yaaa. ayrıca bütün belirtiler de var. hayırlısıyla ilk hamilemiz sen olacaksın inşallah kuzzzuuum :)
yok be canım ne hamisiii :)günaydın bebekiiimm.. görüşemedik bi türlü.. bende katılıorum sana ayçaaam kesin hamiiiiişş :))))
inşallah en kısa zamanda güzel hberler verir bize :Saruboceq:
ben dün test yaptım 2. çizgi neredeyse çıkmadı bile. bu ay da geçti gitti. şaka maka 2. ayı devirdik ama ne zormuş beklemek. Allah hiçbirimizi çok bekletmesin inşallah. bence ayça kesin hamile dediğin gibi. kasılmaları falan da var. benim sadece göğüslerim çok acıyordu. o da geçmeye başladı. artık reglimi bekliyorum
senemiiiiiiim :))))))))))))))))))))))))))))
canım özledim seni çok. nasılsın kuzum. ruh halindeki dalgalanmalar geçti mi biraz :)
ben dün test yaptım 2. çizgi neredeyse çıkmadı bile. bu ay da geçti gitti. şaka maka 2. ayı devirdik ama ne zormuş beklemek. Allah hiçbirimizi çok bekletmesin inşallah. bence ayça kesin hamile dediğin gibi. kasılmaları falan da var. benim sadece göğüslerim çok acıyordu. o da geçmeye başladı. artık reglimi bekliyorum
gene hiç biriniz yoksunuz mafoldumben
kocişe beni gezmeye götür dedim yok sen yat dedi.mutfak topluyodum saniyelik gene bişi oldu ayyy ay diye bagırdım ne oluyor diyoo kaydirigubbakcemile3
sonra fazla dolanma ayakta gel yat dedi yatırdı beni :)))))
yatıyorum bacaklarımı diktimm havaya
sen napiyosunn:)
noldu niye diktin ki bacım?? fikfikten mi kaydirigubbakcemile3
biz yeni geldik eve alışveriş merkezine bi gittik saksı aldımm..evde domates yetiştiriyorum da ben :)))))) çiçek açmışlar bugün çoook mutllu oldum o yüzden.. ama 1 saksıya 2 tane ekmiştim şimdi ayırıcam onlarııı..