Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayçam şimdi bu ihtimali göze alarak hareket et dikkat et kendine. bence yumurtladın bitti o pembe çizgiler zamanında. 4 gün üst üste bu kadar koyu çıkması doğal değil. ovulasyon topic inin baş sayfalarında 45-50 arası falan böyle durumlar olmuş ve hamile çıkmış böyle çıkanlar.
kuzum şimdi çıkmam lazım. yarın burdayım Allah ın izniyle. hayırlı haberler olsun inşallah. çok öptüm birtanem opuyorumnanaktan
Günaydınnn çideemm ablaaaaaa a.s.
bende etmedim kahvaltı canım birşey istemiyor da ztn günlerdir dogru düzgün yiyemiyorum.
afiyet olsun sana şimdiden hiç karsılasmadıgım icin kistle hani bilmiyorum nasıl agrısı falan. tecrübe konusuyo baksana kaydirigubbakcemile3
evet regli gibi degil. regl olcama yakın kasıklarım agrırdı ama böyle saniyelik sancılar gelmezdi. düşünün oturdugum yerde ayy!! may diye cıgırıyorummm. tuhaf bişi :))
gercekten insan konduramıyo kendine,hayal kırıklıgından ziyade bide 6aydır hep olumsuz sonuc aldıgım icin gene aynısı olcak diye umursamıyorum yoktur diyorum işte.
bekleyip gorucez bakalım. rabbim hayırlısını versin.
hepimizeeeeeeeeeee ))
canım benimm yaa kist öyle saniyelik sancılar falan yapmaz kistin varsa uzun uzun ağrır genelde bende en azından öyle oluyordu tatlım
senin bahstettiğin durum genelde hamişlik belirtileriiiii delikafadulden ayy inşallah seni boş yerede ümitlendirmek istemem kesinliklee ama inşallahh yani içimden bi ses söylediklerine göre hamişsin diyor bi tanem opuyorumnanaktan
bende film izledim şimdi başım çatlıyorrrr ağrıdan migren geliyorum diyor yatıcam biraz tatlım sonra geçerse gelirim başımın ağrısı çok fena bi haftadır falan yoktu diyordum bende uzundur yok hayırdır gelir diyordum bugün geldi ağrımm kaydirigubbakcemile3
canım benimmmmm ben inanıyorummm herşeyin hayırlısı tatlımmmmmmm herşeyinnnn inşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize sağlıklan hayırlısıylannn opuyorumnanaktan
senemimm sanada günaydınn tatlım ateş topiğine koydum bugün yükseldi ateşim hayırdır inşallah ama dün akşamki testim silikti bayağı bi önceki güne göre artıkın bugün akşam nasıl olcak bilmiyorum tatlım dün gerçi adaçayı içmedim koyu silik çıkan zamanlarda adaçayı içmiştim ondan koyu çıkmış olabilir belkim benim ovulasyon testlerim yumurtlamada da silik çıkıyor şekercim ne bilim işte artıkın bekliycez arada fikfikliycez kaydirigubbakcemile3
öpüyorum hepiniziiii