TabebekLerin sohbet yeri ;)

hevesin gelsin bence bebişin kırılır sana sonra deli kızzz. yarın ki daha da koyu çıkıcak bence görürsün :)))))))))) muuuuck

ayçam şimdi bu ihtimali göze alarak hareket et dikkat et kendine. bence yumurtladın bitti o pembe çizgiler zamanında. 4 gün üst üste bu kadar koyu çıkması doğal değil. ovulasyon topic inin baş sayfalarında 45-50 arası falan böyle durumlar olmuş ve hamile çıkmış böyle çıkanlar.

valla ya ben piskolijik olarak düşünüyorum cok etkisinde kalıyorum.
ama kasıklarım hiç böyle agrımazdı (dediigm gibi belkide piskolojik, hamileligine baglamıyorum kesinlikle.)
bak simdi gene bi agrı girdi keskin bir agrı arada yokluyo :)
yumurtluyorum belkide aman bilmiyırum işte ne desem bos bekleyip gorucez ama tekrar tekrar söylüyorum umudum yokk zannetmiyorum eger olduysa da bir mucize olur benim icin :KK66:
cok dua etttim hem kendim icin hemde sizler icin...

Kızlar size bişi söylücem..
akşamdan bu yana kasıklarımda çok değişik bir agrı var. daha dogrusu ara ara saplanıyor özellikle sol kasıgımda.
kötü birşey olmaz umarm kendimi hiiç iyi hissetmiyorum ben :KK43:
bakın gene girdi agrı sanki bişi batıyo saniyelik birşey.
ben korkmaya basladım :KK43:(((((
kist falan mı var ki.
üşüttüm mü yada..
off kafama takmıyordum taktım simdi kotu bişi yoktur insallah ya :KK43:(((((

günaydın ayçacımmmmm
daha kahvaltı etmedimmmm

aşkımcım benim aklına öyle kist neyim getirme olursa da olurr ama sen ağrıların farklılığından anlarsın zaten regli öncesinden daha farklı ise hamişsindir demekki ama hayal kırıklılığına uğrmakatan korktuğumuz için konduramıyoruzdaa tatlım sakin oll inşallah hamişsin sen çünkü eyi gelişmeler varrrrrrrrrr
kiste gelince eğer kist ağrı yaparsa çok pis yapar tecrübeylen sabittirrrrr :))) benim kistim olduğpunda ben yürümekte bile zorlanıyorum hatta hastaneye apandistim patladı diye gitmiştim öyle bi ağrı yürüyemiyorum dik duramıyorum ağrıdan 8,5cmmlik bi kistti bunu bana yapan allahtan doğum kontrol hapı eritmişti ameliyat olmama gerek kalmamıştı

yani böyle olumsuzluklar getirme aklına ki bunda bile bana doktorlar olur dedi her 10 kadından 9 unda kist olur çoğu bunu anlamaz bile dedi geçen süreçte bilemden atarlar bile dedi illa hepsi büyük olcek değil yaa aşkımm neyse bu hamile kalmaya engel değilde dedi sen içini rahat ferah tut tatlım inşallah sen bize teyze olucağımız haberini verinceeeeee herşey rahata açıklığa kavuşcakkkkkk canım benimmmmmmmmmmmm

ben kahvaltı neyim yapam gelirim yineeeeee canım benimmm üzme kendini tadını çıkar yaaa

Günaydınnn çideemm ablaaaaaa a.s.
bende etmedim kahvaltı canım birşey istemiyor da ztn günlerdir dogru düzgün yiyemiyorum.
afiyet olsun sana şimdiden :KK66: hiç karsılasmadıgım icin kistle hani bilmiyorum nasıl agrısı falan. tecrübe konusuyo baksana kaydirigubbakcemile3
evet regli gibi degil. regl olcama yakın kasıklarım agrırdı ama böyle saniyelik sancılar gelmezdi. düşünün oturdugum yerde ayy!! may diye cıgırıyorummm. tuhaf bişi :))
gercekten insan konduramıyo kendine,hayal kırıklıgından ziyade bide 6aydır hep olumsuz sonuc aldıgım icin gene aynısı olcak diye umursamıyorum yoktur diyorum işte.
bekleyip gorucez bakalım. rabbim hayırlısını versin.
hepimizeeeeeeeeeee :KK66:))

Kıslar nerdesiniz ya..
yeter uyudugunuz kalkın artık :eek:klava:

Günaydınnn çideemm ablaaaaaa a.s.
bende etmedim kahvaltı canım birşey istemiyor da ztn günlerdir dogru düzgün yiyemiyorum.
afiyet olsun sana şimdiden :KK66: hiç karsılasmadıgım icin kistle hani bilmiyorum nasıl agrısı falan. tecrübe konusuyo baksana kaydirigubbakcemile3
evet regli gibi degil. regl olcama yakın kasıklarım agrırdı ama böyle saniyelik sancılar gelmezdi. düşünün oturdugum yerde ayy!! may diye cıgırıyorummm. tuhaf bişi :))
gercekten insan konduramıyo kendine,hayal kırıklıgından ziyade bide 6aydır hep olumsuz sonuc aldıgım icin gene aynısı olcak diye umursamıyorum yoktur diyorum işte.
bekleyip gorucez bakalım. rabbim hayırlısını versin.
hepimizeeeeeeeeeee :KK66:))

canım benimm yaa kist öyle saniyelik sancılar falan yapmaz kistin varsa uzun uzun ağrır genelde bende en azından öyle oluyordu tatlım
senin bahstettiğin durum genelde hamişlik belirtileriiiii delikafadulden ayy inşallah seni boş yerede ümitlendirmek istemem kesinliklee ama inşallahh yani içimden bi ses söylediklerine göre hamişsin diyor bi tanem opuyorumnanaktan

bende film izledim şimdi başım çatlıyorrrr ağrıdan migren geliyorum diyor yatıcam biraz tatlım sonra geçerse gelirim başımın ağrısı çok fena bi haftadır falan yoktu diyordum bende uzundur yok hayırdır gelir diyordum bugün geldi ağrımm kaydirigubbakcemile3

canım benimmmmm ben inanıyorummm herşeyin hayırlısı tatlımmmmmmm herşeyinnnn inşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize sağlıklan hayırlısıylannn opuyorumnanaktan

senemimm sanada günaydınn tatlım ateş topiğine koydum bugün yükseldi ateşim hayırdır inşallah ama dün akşamki testim silikti bayağı bi önceki güne göre artıkın bugün akşam nasıl olcak bilmiyorum tatlım dün gerçi adaçayı içmedim koyu silik çıkan zamanlarda adaçayı içmiştim ondan koyu çıkmış olabilir belkim benim ovulasyon testlerim yumurtlamada da silik çıkıyor şekercim ne bilim işte artıkın bekliycez arada fikfikliycez kaydirigubbakcemile3
öpüyorum hepiniziiii

iyiyim bende ayçaaam..fazla kalamıycam bi bakiiim dedim napıo milleet :)
çiğdemim hoşgeldin sende !!!

çiçeeeeem diğer topikte yorum yaptım az çnce..sen yumurtlamışsın 13. gün bence

ayçaaa bacım sen de % 90 hamişsin bacım.. belirtiler onu gösterioo :))))))))))
hyırlı haberler alırsın inşallaaaaahh

çiççeeeem geçmiş olsun canım..başağrısı illet bişey umrım geçer biraz önce..

son yazdıklarınızı -eğer yazıorsanız tebi- göremiyorum :KK43:( ve ben kaçıorum..kociş söylenip duruoo gel dieee :KK43: görüşürüz inşallah kızlar! öptm

Ay kuzucuklarım gitmişsiniz yetişemedim size.
opuyorum sizi.

canım benimm yaa kist öyle saniyelik sancılar falan yapmaz kistin varsa uzun uzun ağrır genelde bende en azından öyle oluyordu tatlım
senin bahstettiğin durum genelde hamişlik belirtileriiiii delikafadulden ayy inşallah seni boş yerede ümitlendirmek istemem kesinliklee ama inşallahh yani içimden bi ses söylediklerine göre hamişsin diyor bi tanem opuyorumnanaktan

bende film izledim şimdi başım çatlıyorrrr ağrıdan migren geliyorum diyor yatıcam biraz tatlım sonra geçerse gelirim başımın ağrısı çok fena bi haftadır falan yoktu diyordum bende uzundur yok hayırdır gelir diyordum bugün geldi ağrımm kaydirigubbakcemile3

canım benimmmmm ben inanıyorummm herşeyin hayırlısı tatlımmmmmmm herşeyinnnn inşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize sağlıklan hayırlısıylannn opuyorumnanaktan

senemimm sanada günaydınn tatlım ateş topiğine koydum bugün yükseldi ateşim hayırdır inşallah ama dün akşamki testim silikti bayağı bi önceki güne göre artıkın bugün akşam nasıl olcak bilmiyorum tatlım dün gerçi adaçayı içmedim koyu silik çıkan zamanlarda adaçayı içmiştim ondan koyu çıkmış olabilir belkim benim ovulasyon testlerim yumurtlamada da silik çıkıyor şekercim ne bilim işte artıkın bekliycez arada fikfikliycez kaydirigubbakcemile3
öpüyorum hepiniziiii

ay bas agrısıda hiç cekilmiyo be abla. benim kafamda kazan gibi agrıyo zonzonk zonkluo saf gibiyim evin icinde donuyorum.
dikkat et kendine. yat ablacım dinlennnn ;=)
gorusuruz insallah gene :)

dün gece yatmadan önce tekrar yaptım bakın,

buda sabah yaptığımm

artık test falan yapmıcam bekleyip görelimm :))
hatunsultan diye bir arkadasımız vardı hatırlıyorsunuzdur.
gebelik testinde silik ikinci cıktı demişti, az önce bir topicde okudum regl olmus.
demekki belli olmuyor. testler bozuk olabilir belkide benim.
ben cıkıyorum gelmeye calısırım opuyorumnanaktan :* :*

X