TabebekLerin sohbet yeri ;)

Olur tabi bulusurukk delikafadulden
evet sibelimm taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdeee istanbulun bi ucundaa :)))))))))

bence uygulamaya geçirebilirsekk süper olur.. bi c.tesi günü buluşuruk. kocişleri bırakırız evde :) hoş benmki c.tesi de çalışıo ama inşallah sorun olmaz kızlara da. sen de bırakırsın dimi kocişiii

canım ben heyecanla bekliyorum ama bu 6 aydır olmayınca umudum kırılmıyor değil..hem sen aslında en doğrusunu yaptın takmayınca daha iyi..taktıkça olmuyor zaten..

inşallah hepimiz olucaz hamiişi ama ne zaman bilinmez!

evet olucak bir gün ama ne zaman işte. sabırsız davranıyoruz hepimiz :)
vallahi ben bu ay cok rahatım. rahat olmak lazım ummadıgın bir anda gelicektir meleklerimiz ben buna inanıyorum sende rahat ol kuşumm

bence uygulamaya geçirebilirsekk süper olur.. bi c.tesi günü buluşuruk. kocişleri bırakırız evde :) hoş benmki c.tesi de çalışıo ama inşallah sorun olmaz kızlara da. sen de bırakırsın dimi kocişiii

bırakırım da kociş beni bırakırmı orası bilinmez hihihi kaydirigubbakcemile3
ayarlarız ya insallah gorusuruz :KK66:
zaten bayram bayram atıştık az önce.. gitti beyefendi..
ne güzel hazırlanmıstım bayramlasmaya gidicektik. telefon geldi bi arkadasından gidip bakım dedi, bende haliyle kızdım hazırlanmsım etmişim. ne güzel süslenmiştm de . gittim üstümü falan değiştirdimn pijamaalarımı giydimmm. o gitti. ben gelmiyorum güle güle sana dedim gitti.:gitme: kaydirigubbakcemile3

evet olucak bir gün ama ne zaman işte. sabırsız davranıyoruz hepimiz :)
vallahi ben bu ay cok rahatım. rahat olmak lazım ummadıgın bir anda gelicektir meleklerimiz ben buna inanıyorum sende rahat ol kuşumm

evet ben de takmamaya çalışıcam..kociş kızıo zaten takıorum diye mafoldumben

bırakırım da kociş beni bırakırmı orası bilinmez hihihi kaydirigubbakcemile3
ayarlarız ya insallah gorusuruz :KK66:
zaten bayram bayram atıştık az önce.. gitti beyefendi..
ne güzel hazırlanmıstım bayramlasmaya gidicektik. telefon geldi bi arkadasından gidip bakım dedi, bende haliyle kızdım hazırlanmsım etmişim. ne güzel süslenmiştm de . gittim üstümü falan değiştirdimn pijamaalarımı giydimmm. o gitti. ben gelmiyorum güle güle sana dedim gitti.:gitme: kaydirigubbakcemile3

bırakır bırakııırrr..kızlarlaaan buluşçam dedin mi bırakır.olmazsa biz buluruk seniii kaydirigubbakcemile3
öyle atışmalar oluyor yaa..sen de haklısın tabi ama onlar için arkadaşlar önemlii..bazen fazla abartıyolar arkadaşlar ıyla olan bağlarını..

Çalınan her kapı hemen açılsaydı,ümidin,sabrın ve istegin

dercesi anlaşılmazdı.Bir kelebek avcısı bile çalıların

yırttgı ayaklarla koşmak zorundaysa,hayatın anlamını eliyle

koymuş gibi bulmak kimin harcı?

çalınan her kapının açılması duasıyla...............opuyorumnanaktan

günaydın canlarım opuyorumnanaktan

hepinizi çoook özledim hadi geliiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

bu arada bizim puanlar falan ne olmuş yahhhuuu :)

ayçamın adı değişmiş dark olmuş???? neler olmuş anlamadım :)

güünaydıııın canım beniiim!!!! nasılsın,bayramın nasıl geçti??

bu arada bizim puanlar falan ne olmuş yahhhuuu :)

ayçamın adı değişmiş dark olmuş???? neler olmuş anlamadım :)

ben degeçengün ayçaya sordum o da bilmiyormuşş...gitmiş güzelim puanlarımız :) tüm sitedekilerin gitmiş sanırım...ayça da değşiklik istedi herhaldeeeeeeee değiştirmiş adını kaydirigubbakcemile3

günaydın senemcim hoşgeldin tatlım benim opuyorumnanaktan

çoook özledim hepinizi. benim tatilim iyi geçti, tatil tatildir ne de olsa :) senin ki nasıl geçti senemim :)

bende çoook özledim yaaa...tahmin ediyordum özliyceğimi de kadarını değil! annemlerin yanındaydım ist. dışında..o yüzden çook güzeldii..

ayyy okudum senemcim. anneciğinle hasret gidermişsindir. ben de bütün günler annemle beraberdim. ilk günü annemlerle ananemlere gittik. ikinci gün annemlerle kayınvalidemlerin yazlığına, 3. gün eşim çalışıyordu evden ben de çıktım annemle alışveriş yaptık bol bol. bu arada biz sadece cuma akşam ve pazartesi sabah çalışma yaptık..

ama içimde garip bir boşluk hissi var bu ay umudum yok gibi :KK43:

günaydınnnnnnnnnn taşbebelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok özledim kız siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hoşbulduk handecimm nasılsın nasıl geçti bayram
beynim abondene oldu benimmm alışık değil o kadar insanlan sohbet muhabbet çok güzeldi ama bünyeme fazla geldi eve gelince akşam yığıldım kaldımmmmm

ooooooohhh kuzum iyi gezmişsiniz..ne güzel..biz annemle başbaşa gezemedik hiç..
handem valla ben en son o kopkoyu çizgiyi görünce çalıştım bi dahaaa hiiiç olmadı :kedi: ortam da müsait değildi zaten..

dün otobüsle dönerken karın kısmımda sancım oldu biişey mi var acep dedim hemen salaklık işte hemen olur mu? zaten bugün ağrı mağrı da yok oyüzden aynı hissi bende yaşıyorum kossskoca bi boşluk :KK43:

evet sorma tatlım valla ben de o kadar kalabalığa gelemem pek ama bayram işte :))

dünden beri çok üşüyorum ya havalar soğudu gerçekten...

X