bayram güzel geçiyorr..yarın akşam dönücem istanbula..sen neler yapıyorsun..testler nasıl gidiyorrr
hep bir ton acıgı oldu nedense diyorum ya anlamadım hiç :)Allah Allah niye öyle oldu kii... peki pembe olsa bile 2 çizgi birbirinin aynısı oldu mu hiç??
evet annemler istanbul dışında( her tatilde istanbuldan kaçıyoruz biz :)) valla çok haklısın tatili bitirsek de kaynatmaya başlasak kızlarla..özlüyormuş insan ya...
ama kocam şikayetlere aşladı ben seni internete mi kaptırdım naaptım internetkolik oldun sen dio bana
iyi yapıyosunuz ohhh :))
aman erkek milleti değil mi işte...
benimki de aynısı merak etme. cok biliyo onlar kaydirigubbakcemile3 kendileri oturdukları zaman sorun olmuyo biz oturdumuz zaman sölemedikleri laf kalmıyo
umarııım hepimiz aynı anda hamiiiş kalır nüfus patlaması yaparız istanbulda :))
heyecanla bekliyorum ekim ayını.. yumurtlamadan sonraki günler ne kadar zor geçiyo dimiii? bekle bekle bitmio sankii:))
onların tek derdi ilgi zaten!!!! ilgi manyağı yapıcam bizimkni de :))))) haa bi de arabalarr bu araba sevdası erkeklerde içgüdüsel bi durum galibaaaaaa
valla harikaa olurrrrrrrrrrrr
düşünebiliyormusun kaydirigubbakcemile3
ben, sen ve handeden cok umutluyum insallah umutlarımı suya düşürmezsiniz kaydirigubbakcemile3
dedigim gibi ben nedense bu ay pek umursamıyorum amman olursa olur saymıyorum bile kaydirigubbakcemile3
gecen ay zor olmustu beklemesi biliyorum zor oldugunu. bekle bekle gecmiyooo :)))))
ay insallahh meleginiz sizlerledir kuzumm! :Saruboceq: