TabebekLerin sohbet yeri ;)

bayram güzel geçiyorr..yarın akşam dönücem istanbula..sen neler yapıyorsun..testler nasıl gidiyorrr

Hosbulduk canımcım.
valla test yapmayı bıraktım
bu ay senin gibi o kopkoyu cizgi cıkmadı gecen ay 3gun cıkmıstı.
testlerim bozuldu sanırım yada bende bir gariplik var anlamaıdm gitti hep böyle pespembe cıkıyordu cumartesiye kdr yapmıyorum iki gündür.

bayram güzel geçiyorr..yarın akşam dönücem istanbula..sen neler yapıyorsun..testler nasıl gidiyorrr

sen suan istanbul dısındamısın?
ben bilmiyordum.. annenler sanırım istanbul dısındalar . sevindim güzel gecmesine.
ayh artık bitse su bayramda handemle sibelimde gelse cicekcimde gelsee herkezler gelseeeeeeee özledimmmm!

Allah Allah niye öyle oldu kii... peki pembe olsa bile 2 çizgi birbirinin aynısı oldu mu hiç??

evet annemler istanbul dışında ( her tatilde istanbuldan kaçıyoruz biz :)) valla çok haklısın tatili bitirsek de kaynatmaya başlasak kızlarla..özlüyormuş insan ya...
ama kocam şikayetlere aşladı ben seni internete mi kaptırdım naaptım internetkolik oldun sen dio bana

Allah Allah niye öyle oldu kii... peki pembe olsa bile 2 çizgi birbirinin aynısı oldu mu hiç??
hep bir ton acıgı oldu nedense diyorum ya anlamadım hiç :)
ona ragmen degerlendirdim. icim rahat neyse ki ))))))
zaten testlerim de bitti 2tane kaldı, alıcam bayram bitsin de bi :) sizinkilerden alcam wondfodan ihihhi.
senin bekledigin regl gunun ne zaman? aynıydık dimi biz şekercim..

iyi yapıyosunuz ohhh :))
aman erkek milleti değil mi işte...
benimki de aynısı merak etme. cok biliyo onlar kaydirigubbakcemile3 kendileri oturdukları zaman sorun olmuyo biz oturdumuz zaman sölemedikleri laf kalmıyo

boşver hiiç takma nasıl olsa değerlendirdin sen..o yüzden sorun yok! bekliyceeez inşallah güzel haberler alıcaz.ben en geç 2 ekimde bekliyorum..ama 15.günde yumurtladım sanırım o zaman 1 ekim'de de gelebilir. tabii inşallahh hiç birimizin gelmez ayçamm

fazlasıyla degerledirdim hemde nedense bu ay hiç umurumda degil kaydirigubbakcemile3
sen hande ve ben aynıydık bende 1ekimde yada 3ekimde bekliyorum
hayırlısı bakalım :))

iyi yapıyosunuz ohhh :))
aman erkek milleti değil mi işte...
benimki de aynısı merak etme. cok biliyo onlar kaydirigubbakcemile3 kendileri oturdukları zaman sorun olmuyo biz oturdumuz zaman sölemedikleri laf kalmıyo

aynen haklısın canımmm.. onlar girince nete sorun yok!! işn ilginç yanı bizimki fazla nete de girmio o yüzden banaaa sarıyor

umarııım hepimiz aynı anda hamiiiş kalır nüfus patlaması yaparız istanbulda :))

girmiyor mu, girse sarmazdı bak dicem ama benimki sarıyor bana. trip attığı bile oluyo ilgilenmiyormusum onunla pcle ilgileniyormusum diye:I))
benim ki giriyor öyle arabalara falan bakıyo o kadar :))))))

heyecanla bekliyorum ekim ayını.. yumurtlamadan sonraki günler ne kadar zor geçiyo dimiii? bekle bekle bitmio sankii:))

onların tek derdi ilgi zaten!!!! ilgi manyağı yapıcam bizimkni de :))))) haa bi de arabalarr bu araba sevdası erkeklerde içgüdüsel bi durum galibaaaaaa

heyecanla bekliyorum ekim ayını.. yumurtlamadan sonraki günler ne kadar zor geçiyo dimiii? bekle bekle bitmio sankii:))

ben, sen ve handeden cok umutluyum insallah umutlarımı suya düşürmezsiniz kaydirigubbakcemile3
dedigim gibi ben nedense bu ay pek umursamıyorum amman olursa olur saymıyorum bile kaydirigubbakcemile3
gecen ay zor olmustu beklemesi biliyorum zor oldugunu. bekle bekle gecmiyooo :)))))

ay insallahh meleginiz sizlerledir kuzumm! :Saruboceq:

onların tek derdi ilgi zaten!!!! ilgi manyağı yapıcam bizimkni de :))))) haa bi de arabalarr bu araba sevdası erkeklerde içgüdüsel bi durum galibaaaaaa

aman erkek milleti değil mi işte hepsii aynıııı araba canavarlarıııııııııııı kaydirigubbakcemile3
kendileri ilgi göstermezler biz bişi demeyiz. biz ilgi göstermedik mi sorun olurrr kafamçokkarıştı :umursamaz: kaydirigubbakcemile3

valla harikaa olurrrrrrrrrrrr
düşünebiliyormusun kaydirigubbakcemile3

ya ama bi gün buluşalım diyorum benn..bi haftasonu süper olur bence! hande de olur demişti ama anlaşıp hep beraber bi gün belirlemek lazım..evler de yakın zateeen sibele biraz uzağız ama o da gelir bi şekilde.güzel olmaz mı..

Olur tabi bulusurukk delikafadulden
evet sibelimm taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdeee istanbulun bi ucundaa :)))))))))

canım ben heyecanla bekliyorum ama bu 6 aydır olmayınca umudum kırılmıyor değil..hem sen aslında en doğrusunu yaptın takmayınca daha iyi..taktıkça olmuyor zaten..

inşallah hepimiz olucaz hamiişi ama ne zaman bilinmez!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…