• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tabata (4 dk spor ile 24 saat yağ yakımı)

Valla yeminli ilk sayfada verdiğin videoyu yaptım ama hiç işlemedi bana :KK48: sorun bende sanırsam :110: evet bi göz geçirdim bu tam benlik :)
Kız Cilek bu bile sana yavaş kalır Max30 bundan daha tempolu farkındaysan şekerim..ama sporun kötüsü asla olmaz yeter ki hareket olsun en masum yürüyüş bile insana neler katarken demi ama :)

Kız Cilek bu bile sana yavaş kalır Max30 bundan daha tempolu farkındaysan şekerim..ama sporun kötüsü asla olmaz yeter ki hareket olsun en masum yürüyüş bile insana neler katarken demi ama :)
Valla ben bu çileğin Nasıl spor yaptığını çok merak ediyorum, Bi videoya çeken olsa da izlesek:))) hiç birşeyden etkilenmiyor kız, terminatör gibi vesselam:KK53:

Insanity fit test, ileri seviye bir tabata antrenmanı olabilir. Bu videonun yapabildiğiniz kadarını yapmanız, gün boyunca kalp atış hızınızın yüksek olmasını ve 24 saat boyunca yağ yakmaya devam etmenizi sağlayacaktır.

Tabatayı haftanın kardiyo günlerine koymaya ve haftada 3 kereden fazla yapmamaya dikkat edin.

Insanity fit test, ileri seviye bir tabata antrenmanı olabilir. Bu videonun yapabildiğiniz kadarını yapmanız, gün boyunca kalp atış hızınızın yüksek olmasını ve 24 saat boyunca yağ yakmaya devam etmenizi sağlayacaktır.

Tabatayı haftanın kardiyo günlerine koymaya ve haftada 3 kereden fazla yapmamaya dikkat edin.

Bu video sanırım silinmiş

Bu video sanırım silinmiş
Evet ne yazık ki. Insanity fit test diyerek ulaştım videoya, paralı bir video olduğu için genelde siliniyor. Aslında araştırılsa bazı sitelerde bulunabiliyormuş.

Onun yerine bu fit testte yapılan hareketlerin listesini göndereyim. Her biri 1 dakika yapılacak, 1 dakika boyunca o hareketten toplam kaç tane yaptığınızı yazacaksınız.

insanity_fit-test.jpg

Şöyle bir link buldum, umarım çalışır:

http://www.veoh.com/watch/v43335455WPsgSbWz

Bİ DE HERGÜN YAPSAK OLMAZMI? BEN ZATEN BUNU YARIM SAATLİK YÜRÜYÜŞ VE YARIM SAATLİK HAVUZ PROGRAMIMA EKLİYCEM
GEÇEN HAFTA DİYETİDE SPORU DA BOZDUM İSTEĞİM TEK 5 KG BAKALIM NE YAPACAĞIMM

Bİ DE HERGÜN YAPSAK OLMAZMI? BEN ZATEN BUNU YARIM SAATLİK YÜRÜYÜŞ VE YARIM SAATLİK HAVUZ PROGRAMIMA EKLİYCEM
GEÇEN HAFTA DİYETİDE SPORU DA BOZDUM İSTEĞİM TEK 5 KG BAKALIM NE YAPACAĞIMM
Tabata kalbi oması gerekenden fazla çalıştırdığı için haftada 2-3 gün yapılması öneriliyor. Zaten kalp atışı hızlandığı için vücut yağ yakımına geçiyor. Ben kendi programımda haftada 1 gün yapardım, kardiyo günlerine eklerdim. Eğer hoşunuza gittiyse, gün aşırı deneyin isterseniz.

Merhaba ben videoları bulamıyorum yardım eder misiniz
Tabata bir yöntem, bu yüzden kendisine ait bir programı yok; o yöntem kullanılarak yapılan egzersiz videoları var.
İlk sayfadaki videoları deneyebilirsiniz, ayrıca diğer sayfalarda Tabata yerine geçebilecek örnek egzersiz hareketleri var. Bunlar da yeterli gelmediyse google üzerinde Tabata yazabilirsiniz.

Back