ta tammm işte davetiyemiz...

arkadaşlar mesaj sayım yeterli olmadığı için burdan cevap vericem..
milda : matbaa nın linki falan yok..izmirdeysen kemeraltının içinde hasel davetiye ye yaptırdım..400 tanesi 410 tl..umarım konuyu takip edersin..özel msj gönderemiyorum ..

canım davetiyeniz çok şeker bende bir blogdan beğenmiştim hasel matbaaya bugün gidecektim. seninki hasel matbaadan yaptırmışsınız matbaa hazırlanmış bir davetiye bana resim gösterir misin?

Son düzenleme:
gördüğünüz davetiyenin aynısı..başka örnek yok elimde..ama orda da diğer davetiyecilerde olanlardan var..aslında biraz daha dolaşsam daha uyguna bulabilrdim die düşünüorum şimdi..

Çok güzel gerçekten ben yakından baktım ama şu inci kurdela yapışıtrma işini pek kestiremediğimden vazgectim ekliycem bende birazdan davteyimi acaba yazılı metinde ne yazıyor birde nikah benim salonda olacak nasıl bir not yazabilirim

çok sevimli,nerde yaptırdınız canım bende farklı bişeyler istiyorum..

çok teşekkür ederim....gelinlik kısmı kabartmalı bizim davetiyemizin,kurdele ve inciyi biz kendimiz silikon tabancasıyla yapıştırdık..davetiyeci yapmadı..
nikahımız 19 mayısta eşimin memleketinde oldu..düğünümüzde 10 haziranda olucak kısmetse izmirde ..hem nikaha hem de düğüne uysun die metnimizi klasik bişey seçtik
"Beraberliğe adım attığımız bu çok özel günümüzde,mutluluğumuzu sizinle paylaşmak bizi onurlandıracaktır" die bi metin..

bana iletişim bilgilerini atabilir misiniz biz de bu davetiyeyi beğendik benim mailim m.mineerkan@gmail.com gerçekten çok müteşekkir oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…