Corluda erson aksuya oldum oda fenomen iyi bi doktor yapamadi ameliyatimi duzeltemedi... sonra istanbulda prof. Cem celige oldum rahmim duzeldi cok sukur oncesi sonrasi fotoğraf atabilirim hsglerdeki istersenizMerhabalar hanımlar. Geçen ay infertilite tedavisine başladık. Rahim filmi sonucunda rahmimin ters ve T şeklinde olduğunu öğrendim. Ameliyat olmak istiyorum. İstanbul’da yaşıyorum ve doktor önerisine ihtiyacım var. Devlet hastanesinde bu ameliyatı olup memnun kalan varsa sürecini anlatıp bilgi verebilir mi ? İstanbul’da bulamazsam diğer illere gitmeye de razıyım ama önceliğim İstanbul.
Geçmiş olsun atabilirseniz çok sevinirim.Corluda erson aksuya oldum oda fenomen iyi bi doktor yapamadi ameliyatimi duzeltemedi... sonra istanbulda prof. Cem celige oldum rahmim duzeldi cok sukur oncesi sonrasi fotoğraf atabilirim hsglerdeki isterseniz
Çok teşekkür ediyorum bakıcam hemen kendisine <3İstanbul’u bilmiyorum ama Adana’da Prof Bülent haydardedeoğlu var. Rahim uzmanı diye tanımlıyor kendisini ve genellikle rahimde şekil bozukluklarıyla ilgileniyor başka çare bulamazsanız diye önermek istedim. Ben gitmedim ama araştırdığım kadarıyla epey tercih ediliyormuş. Geçmiş olsun şimdiden.
bu erson aksunun ameliyatindan sonraki haliGeçmiş olsun atabilirseniz çok sevinirim.
Buda cem hocamin duzelttigi hali Allah ondan razi olsun transferim tuttu hamileyim su an ayni zamanda poliplerim varmis onlarida temizledi iki doktorda.Geçmiş olsun atabilirseniz çok sevinirim.
Son Hsgmide Fulya acik emar da cektirdim İstanbulda orasida ceken doktor bey dedi ki sen soylemesen histereskopi oldugunu anlamam kim yaptiysa ona cok selamimi söyle teşekkür et muntazam yapmis dedi.Geçmiş olsun atabilirseniz çok sevinirim.
Gerçekten çok net belli oluyor. Geçmiş olsun tekrardan. Peki ameliyattan sonra kendiliğinden mi hamile kalınmıyor mu yine tedaviye mi gerek oluyor ?Son Hsgmide Fulya acik emar da cektirdim İstanbulda orasida ceken doktor bey dedi ki sen soylemesen histereskopi oldugunu anlamam kim yaptiysa ona cok selamimi söyle teşekkür et muntazam yapmis dedi.
Kaliniyor tabiki ama biz 14 senedir ugrasiyoruz daha fazlada beklemek istemedik zaten tup bebek tedavisi goruyoduk. O sirada oldum operasyonlari. Niyetine girmistik yani tup bebeginGerçekten çok net belli oluyor. Geçmiş olsun tekrardan. Peki ameliyattan sonra kendiliğinden mi hamile kalınmıyor mu yine tedaviye mi gerek oluyor ?
Gebeliğinizi riskli gebelik olarak mı takip ettiler peki rahim ameliyatı olduğunuz için ?Kaliniyor tabiki ama biz 14 senedir ugrasiyoruz daha fazlada beklemek istemedik zaten tup bebek tedavisi goruyoduk. O sirada oldum operasyonlari. Niyetine girmistik yani tup bebegin
Yok riskli gebelik degil ama benim gebeligin basinda kanama alanim oldu zorlanmadan dolayi. O yuzden riskli oldu iste maalesef. Ama su an iyiyiz bugun 21 haftalik olduk cok sukur Rabbim sizede nasip etsin insaAllahGebeliğinizi riskli gebelik olarak mı takip ettiler peki rahim ameliyatı olduğunuz için ?
Yani ameliyatimla gebeligimin hic bir alakasi yok zaten ilk muaynemdede doktoruma histereskopi oldugumu soledim baktiginda bebek cok guzel yere tutunmuş dedi elhamdülillah cok sukurGebeliğinizi riskli gebelik olarak mı takip ettiler peki rahim ameliyatı olduğunuz için ?
Çok teşekkür ediyorum sabrınız ve tüm sorularıma cevap verdiğiniz için. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım :)Yani ameliyatimla gebeligimin hic bir alakasi yok zaten ilk muaynemdede doktoruma histereskopi oldugumu soledim baktiginda bebek cok guzel yere tutunmuş dedi elhamdülillah cok sukur
Hangi hastanede histereskopi oldunuz acaba ben cam sakurada oldum perde vardi yarisini aldilar yarisi kalmis yapisiklik olmus piskolojim bozulduYani ameliyatimla gebeligimin hic bir alakasi yok zaten ilk muaynemdede doktoruma histereskopi oldugumu soledim baktiginda bebek cok guzel yere tutunmuş dedi elhamdülillah cok sukur
Benim histereskopi mi prof. Dr cem çelik yapti. Kendisi su an bruksel tup bebek merkezindeHangi hastanede histereskopi oldunuz acaba ben cam sakurada oldum perde vardi yarisini aldilar yarisi kalmis yapisiklik olmus piskolojim bozuldu
Benim histereskopi mi prof. Dr cem çelik yapti. Kendisi su an bruksel tup bebek merkezinde
Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin peki fiyatı neydi bi yerde sordum histereskopi icin 30 bin dediBenim histereskopi mi prof. Dr cem çelik yapti. Kendisi su an bruksel tup bebek merkezinde
14.800 e olmusdum ben ama herseye zam geldi illaki zam gelmisdirTesekkur ederim cevap verdiginiz icin peki fiyatı neydi bi yerde sordum histereskopi icin 30 bin dedi