- 19 Haziran 2021
- 1.129
- 1.321
- 83
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
B vitamin ve eser element (Demir, magnezyum, çinko) eksikliği. B grubu vitaminler+ C vitamini + Eser elementleri içeren ilaçlar var. Burada ilaç ismi veremiyoruz. Aile hekiminize gidip değerlerinize baktırarak uygun vitamin destek tedavisi alabilirsiniz.Eki Görüntüle 3053675 merhaba kızlar. Son bir yıldır bu şekilde tırnaklarım ve düzelmiyor. Ne yapmam gerek başına böyle bir durum gelen var mı acaba? Çalıştığım yerde bulaşık işini ben yapıyorum. Evde de makinem yok elde yıkıyorum. Ve geçtiğimiz zamanlarda ojelerimi tirnaklayarak çıkardım bir kaç kez acaba bu yüzden mi. Ne yapsam iyi gelir
Vitamin değerlerinize baktırmalısınız bence. Suyla alakası olmayabilir ama oje tırnağınızda uzun süre kalmış gibi, ondan da olabilir.
Çok çok teşekkür ederim. Hafta başı aile hekimime gideceğim umarım geçer:)B vitamin ve eser element (Demir, magnezyum, çinko) eksikliği. B grubu vitaminler+ C vitamini + Eser elementleri içeren ilaçlar var. Burada ilaç ismi veremiyoruz. Aile hekiminize gidip değerlerinize baktırarak uygun vitamin destek tedavisi alabilirsiniz.
Perfectil hem saça hem tırnağa mükemmel çözüm.kalınlaştıyoEki Görüntüle 3053675 merhaba kızlar. Son bir yıldır bu şekilde tırnaklarım ve düzelmiyor. Ne yapmam gerek başına böyle bir durum gelen var mı acaba? Çalıştığım yerde bulaşık işini ben yapıyorum. Evde de makinem yok elde yıkıyorum. Ve geçtiğimiz zamanlarda ojelerimi tirnaklayarak çıkardım bir kaç kez acaba bu yüzden mi. Ne yapsam iyi gelir
Bulaşık yıkarken eldivsn kullanın ve tırnaklarınıza krem sürün uzun süre kalmasını sağlagın ki yumuşatsınEki Görüntüle 3053675 merhaba kızlar. Son bir yıldır bu şekilde tırnaklarım ve düzelmiyor. Ne yapmam gerek başına böyle bir durum gelen var mı acaba? Çalıştığım yerde bulaşık işini ben yapıyorum. Evde de makinem yok elde yıkıyorum. Ve geçtiğimiz zamanlarda ojelerimi tirnaklayarak çıkardım bir kaç kez acaba bu yüzden mi. Ne yapsam iyi gelir