• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak temizliği ve bakımı

sophiea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
603
357
303
Kızlar tırnaklarınızı nasıl temiz tutuyorsunuz ya? uzun da kısa da olsa sürekli kirleniyor her dakika fırçalamak mı lazım ne yapmak lazım çözemedim ben 5dk içinde yine aynı görüntü oluyor neredeyse.oje sürünce de ayrı dert soyuluyor tırnakları sarartıyor kendi halinde kullanamıyorum tırnaklarımı ne yapmam lazım?

Her elini yıkarken tırnak içlerini ovalayacaksın, öyle temiz kalıyor
Teşekkür ederim el yıkarken tırnaklar pek temizlenmiyor sanırım fırçayla yapacağım sürekli yıkayıp başka çare yok gibi

Kızlar tırnaklarınızı nasıl temiz tutuyorsunuz ya? uzun da kısa da olsa sürekli kirleniyor her dakika fırçalamak mı lazım ne yapmak lazım çözemedim ben 5dk içinde yine aynı görüntü oluyor neredeyse.oje sürünce de ayrı dert soyuluyor tırnakları sarartıyor kendi halinde kullanamıyorum tırnaklarımı ne yapmam lazım?
Tırnak fırçası tüm işi görüyo bence

Ne yazık benim de öyle, çok çabuk sararıyor ve kirleniyor sigara icmedigim halde.
Ama şöyle bir bakım rutini buldum
Tirnaklarimi evde manikürlü su da bekletiyorum. Ilık su karbonat limon katıyorum ılık suya

Sonra tırnağımı kesiyorum, törpü yapıyorum. Peeling sürüyorum.
En son nemlendiriyorum.

Bu rutinle daha tırnaklarım.uzun süre temiz kalıyor. Gün içinde elimle bir şeyler yiyemiyorum mesela hemen kirleniyor tırnaklarım nasıl öyle hemen kirleniyor ben de anlamıyorum gerçekten

Back
X