Gebeliğe Hazırlık T rahim, hafif T ve Y rahim ile gebe kalan var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben histereskopiden sonra kanama geçirdim 1 buçuk hafta adet gibi değil de akıntı gibiydi. İlk adet kanamam normalden çok fazla oldu şu an 2. Adet kanamamdayım çok fazla geliyor ve rengi çok kırmızı acaba sizin ilk adet kanamalarınız nasıl oldu ?
Benim histereskopiden sonra uzun sürdü kanamam sonrada adetim fazlalaştı

Canım benim de buna benzerdi. 4 yıldır bekliyorum. 2 yıldır da gittiğim doktorlar ameliyatlık değil dedi. Şimdi bi profa geldim. Ameliyat etti hemen. Dün oldum bugüm çıkacağım. Korkulacak bir şey yok. Kısa sürüyor ve ağrın çok çok az oluyor. Gazım olduğunda daha çok ağrım oldu öyle diyeyim sana
Çok geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda gebelik haberlerini bizimle paylaşırsın 🙏

Kusura bkamyin bende pzrtsi hsg ile t rahim olduğunu söyledi doktor diğer ay ameliyat olmak istersen dedi
Sizi bu konuda etkilemek istemem durumlarımız farklı. Benim rahmim Y şeklindeydi onu düzeltelim derken başka sorunlar oldu geçirdiğim operasyonlar sonucu rahim dokusu bozuldu rahim içi yapışıklık oldu adetlerim kesildi. Prp de yaptırdım bir faydasını görmedim 7 kez histeroskopi oldum bir düzelme olmadı. Şimdiki aklım olsaydı asla histeroskopi olmazdım

Benim de rahmim Y şeklindeymiş. Rahim filmi çeken doktor “ben senin yerinde olsam 3 ay kadar denerim olmazsa ameliyat düşünürüm”dedi. Başka bir doktor da “hafif bir tıraşlama yapmamız gerek” dedi. Bu iki doktor da özelde gittiğim doktorlardı. İki gün sonra devlette daha önce boş gebeliğimi kürtajla sonlandıran doçent doktorla görüşeceğim. Onun görüşleri doğrultusunda bir karar vereceğim. Rabbime güvenip her şeyi akışına bırakmak istiyorum. Ama içimde de maalesef ya hamile kalırsam ve düşük yaparsam diye bir korku da var. İnşallah herkes gönlünden geçeni en güzel şekilde yaşar. Olmuyorsa da vardır bir hayır deyip kabullenebiliriz umarım. Not: rahim filmi sonrası gebelik için en yüksek ihtimalin olduğu söyleniyor bu yüzden akışına bıraktık bu ayı. Umarım ameliyata gerek kalmadan tutmuştur doğal bir şekilde

Sizi bu konuda etkilemek istemem durumlarımız farklı. Benim rahmim Y şeklindeydi onu düzeltelim derken başka sorunlar oldu geçirdiğim operasyonlar sonucu rahim dokusu bozuldu rahim içi yapışıklık oldu adetlerim kesildi. Prp de yaptırdım bir faydasını görmedim 7 kez histeroskopi oldum bir düzelme olmadı. Şimdiki aklım olsaydı asla histeroskopi olmazdım
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz. Ben de operasyon sonrası bir sorun yaşarım diye histeroskopi olmak istemiyorum açıkçası. Arcuat uterus denen Y şekilli rahimlere müdahale edilmesine gerek yok diyen çok fazla doktor var

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz. Ben de operasyon sonrası bir sorun yaşarım diye histeroskopi olmak istemiyorum açıkçası. Arcuat uterus denen Y şekilli rahimlere müdahale edilmesine gerek yok diyen çok fazla doktor var
Evet haklısınız, bana da bazı doktorlar yapmayın gerek yok demişti. Bir makineye bile müdahale edildiğinde asla eskisi gibi olmuyor... İyi bir yere gidip tüp bebek deneyin ilk denemeler başarısız olabiliyor ama ümidinizi kaybetmeyin tekrar deneyin. İnşallah histeroskopiye gerek kalmayacaktır

X