- 22 Ocak 2014
- 794
- 288
- 34
Bugün adet oldum malesef ilk kez gecikti normalde hep günü gününe olurdumBence tekrarlayın gebelik de olabilir kist de inşallah gebelikten gecikir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün adet oldum malesef ilk kez gecikti normalde hep günü gününe olurdumBence tekrarlayın gebelik de olabilir kist de inşallah gebelikten gecikir
Benim histereskopiden sonra uzun sürdü kanamam sonrada adetim fazlalaştıBen histereskopiden sonra kanama geçirdim 1 buçuk hafta adet gibi değil de akıntı gibiydi. İlk adet kanamam normalden çok fazla oldu şu an 2. Adet kanamamdayım çok fazla geliyor ve rengi çok kırmızı acaba sizin ilk adet kanamalarınız nasıl oldu ?
Çok geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda gebelik haberlerini bizimle paylaşırsınCanım benim de buna benzerdi. 4 yıldır bekliyorum. 2 yıldır da gittiğim doktorlar ameliyatlık değil dedi. Şimdi bi profa geldim. Ameliyat etti hemen. Dün oldum bugüm çıkacağım. Korkulacak bir şey yok. Kısa sürüyor ve ağrın çok çok az oluyor. Gazım olduğunda daha çok ağrım oldu öyle diyeyim sana
Bende hafif basiklik da var kolay olduğunu söylüyorlar ondan korkmuyorum da ya gebe kalamazsam bir daha diye korkuyorum
Hayır maalesef. Rahimden 7 kez histeroskopi oldum şimdi de kalınlaşmayan endometrium ile savaşıyorumMerhaba acaba gebe kaldınız mi
Yani ne demek acabaHayır maalesef. Rahimden 7 kez histeroskopi oldum şimdi de kalınlaşmayan endometrium ile savaşıyorum
Kusura bkamyin bende pzrtsi hsg ile t rahim olduğunu söyledi doktor diğer ay ameliyat olmak istersen dediYani ne demek acaba
Sizi bu konuda etkilemek istemem durumlarımız farklı. Benim rahmim Y şeklindeydi onu düzeltelim derken başka sorunlar oldu geçirdiğim operasyonlar sonucu rahim dokusu bozuldu rahim içi yapışıklık oldu adetlerim kesildi. Prp de yaptırdım bir faydasını görmedim 7 kez histeroskopi oldum bir düzelme olmadı. Şimdiki aklım olsaydı asla histeroskopi olmazdımKusura bkamyin bende pzrtsi hsg ile t rahim olduğunu söyledi doktor diğer ay ameliyat olmak istersen dedi
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz. Ben de operasyon sonrası bir sorun yaşarım diye histeroskopi olmak istemiyorum açıkçası. Arcuat uterus denen Y şekilli rahimlere müdahale edilmesine gerek yok diyen çok fazla doktor varSizi bu konuda etkilemek istemem durumlarımız farklı. Benim rahmim Y şeklindeydi onu düzeltelim derken başka sorunlar oldu geçirdiğim operasyonlar sonucu rahim dokusu bozuldu rahim içi yapışıklık oldu adetlerim kesildi. Prp de yaptırdım bir faydasını görmedim 7 kez histeroskopi oldum bir düzelme olmadı. Şimdiki aklım olsaydı asla histeroskopi olmazdım
Evet haklısınız, bana da bazı doktorlar yapmayın gerek yok demişti. Bir makineye bile müdahale edildiğinde asla eskisi gibi olmuyor... İyi bir yere gidip tüp bebek deneyin ilk denemeler başarısız olabiliyor ama ümidinizi kaybetmeyin tekrar deneyin. İnşallah histeroskopiye gerek kalmayacaktırÇok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz. Ben de operasyon sonrası bir sorun yaşarım diye histeroskopi olmak istemiyorum açıkçası. Arcuat uterus denen Y şekilli rahimlere müdahale edilmesine gerek yok diyen çok fazla doktor var