- 21 Şubat 2021
- 779
- 1.857
- 31
Benim görüntü buyduCanım kesinlikle müdahale lazım buna da . Kendimizi önce Allah a sonra bize gerçekten ufuk açan doktorlara emanet edeceğiz ve inşallah sağlıklı gebelikler ve bebişler olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim görüntü buyduCanım kesinlikle müdahale lazım buna da . Kendimizi önce Allah a sonra bize gerçekten ufuk açan doktorlara emanet edeceğiz ve inşallah sağlıklı gebelikler ve bebişler olacak
Aminn inşallah güzel haberlerini bekliyorumCanım kesinlikle müdahale lazım buna da . Kendimizi önce Allah a sonra bize gerçekten ufuk açan doktorlara emanet edeceğiz ve inşallah sağlıklı gebelikler ve bebişler olacak
Senden de bekliyorum güzel haberler canım birbirimize süreçte yardımcı olmak iyi geliyorAminn inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Geçmiş olsun. Ben de perde ve yapışıklık için histereskopi oldum. İşlem sonrası adetimin 18.günündeyim ve hala kanamam devam ediyor. Doktorum dokuların iyileşmesi için zaman lazım normal dedi. Sizde de öyle birşey oldu mu ne kadar sürdü kanamanızBenim görüntü buydu
TeşekkürlerSize de geçmiş olsun. Benim yapışıklık rahim filmi ile gitmişti perde kesildi ama sadece iki gün çok hafif kanama oldu şuan iyiyim şükür leke dahi yok . Ama dokuların iyileşmesi için gerçekten zaman lazım ona inanıyorum Ama 18 gün sürmesi ne kadar normal bilmiyorumGeçmiş olsun. Ben de perde ve yapışıklık için histereskopi oldum. İşlem sonrası adetimin 18.günündeyim ve hala kanamam devam ediyor. Doktorum dokuların iyileşmesi için zaman lazım normal dedi. Sizde de öyle birşey oldu mu ne kadar sürdü kanamanız
Canim ben ikiz gebeydim biri bos kese cikti digeriyle devam ediyorum t rahimliyim ayrica ters .her sey yolunda benim icini ferah tut daha once okumustum t rahimle doguranlari bu forumdaBenim de hafif T ilk gittiğim doktor direk ameliyata almak sonrasında da tüp bebek yapmak istedi özel bir hastanede iyi bir doktordu şu sabah programlarına çıkanlardan, ben korktum başka doktora gittim, sonra gittiğim hiçbir doktor ciddi bir sorun görmedi, eğer hamile kalıp düşük yapsaydın ameliyat önerirdim dedi biri ama bu tip rahimlerle de hamilelik sağlıklı geçebilir dedi. Şu anda tüp tedavisine başladık, 2-3 gün içinde transferim yapılacak ama şimdi de aklıma bu takıldı yaşım gereği 2 embriyo transfer edilebilir, ama ikiz gebelik olursa rahim şeklim yüzünden düşük riskim artar mı acaba.
Teşekkürler sizinki baya büyümüş benim de 7 haftalık oldu inş sorunsuz tamamlanır.Canim ben ikiz gebeydim biri bos kese cikti digeriyle devam ediyorum t rahimliyim ayrica ters .her sey yolunda benim icini ferah tut daha once okumustum t rahimle doguranlari bu forumda
Merhaba banada y şeklinde rahim dediler 4 tane düşüğüm varBenimde rahimim y şeklinde devlet hastanesindeki dr ameliyat olman lazım bu şekilde tedaviye başlayamam demişti. Pkoluyumda ben onun için yumurtlama tedavisi olmak istemiştim bu şekilde başlıyamam dedi. Prof. Dr gösterdim hsg mi hiç gerek yok ameliyata y şekli hamile kalmaya engel değil bu şekilde doğum yapan bir sürü insan var dedi. Bi kaç kez düşük olursa o zaman yaparız ameliyat dedi. Sonra tedaviye başladık yumurtlama tedavisi ilaçla 3 kere yaptık olmadı 2 aşılama yine olmadı sonra bıraktım tedaviyi. Çünkü ondan öncede defalarca başka doktorlarla tedavi oldum olmamıştı. Tüp bebeğe karar verdim. O ay kendiliğinden hamile kaldım. Hala soruyorum doktora rahimim y şeklinde bi sıkıntı görünüyormu diye. Hiç bi sıkıntı yok çocuk iyi gelişiyor diyor. Uzun lafın kısası y t şeklindeki rahimleerde sıkıntı olmuyor. Onun bi zamanı vardır zamanını bekliyordur.
Rahim şekli T ve darmış. Canım tekrarlayan düşüklere sebep olabilir. Muhtemelen ya ofis histeroskopi yada genel anestezi ile histeroskopi yapılacak. Korkulacak bir operasyon değil ben 11 martta lokal anestezi ile ofis histeroskopi oldum rahim y şeklini almıştı perde olduğunu görüp perdeyi kestiler ben de regl bekliyorum yumurta takibine başlıcaz. Devlete mi özele mi gidiyorsun ?merhaba arkadaşlar bir dış gebelik bir kimaysal sonucu doktora gıttım bugün Daha önce hsg cekılmıstım herhang bır sorun olmadıgı söylenmişti.Bugün gittiğim doktor Rahim T şeklinde ve dar , döllenen yumurta rahim duvarına inemez insede dar olduğu için gelişemez dedi. ufak bir operasyon ile 20 dakika da halledip sonrasında hemen yumurta takıbıne gececeğiz dedi.Bugün reglimin 1. günü pazartesi gidip tüm tahlillerimi yapıp reglim bittikten hemen sonrada operasyona başlanması istendi. İlk defa duyuyorum bu konuda nasıl bir yol izleyeyim.
Kac aydır özel hastaneye gidiyorum subatta kimyasal gecırdım yumurta takıbı yaptırdım bır doktor bana bunu söylemedi yanı şaşkınlık içerisindeyim. Bugün beykoz devlet hastanesinde Doç. Dr Ali utku öz'e gittim cok ıyı bır doktor korkulacak bırsey yok reglıden sonra hemen operasyonu yapıp hafif pko var onunla beraber yumurta takıbıne başlayalım dedi ama tabı bılmediğim için yazmak ıstedım burayaRahim şekli T ve darmış. Canım tekrarlayan düşüklere sebep olabilir. Muhtemelen ya ofis histeroskopi yada genel anestezi ile histeroskopi yapılacak. Korkulacak bir operasyon değil ben 11 martta lokal anestezi ile ofis histeroskopi oldum rahim y şeklini almıştı perde olduğunu görüp perdeyi kestiler ben de regl bekliyorum yumurta takibine başlıcaz. Devlete mi özele mi gidiyorsun ?
Doktorun güven verdiyse ol kuzum hiç korkma . Ben de Başakşehir çam sakura şehir hastenesinde oldum Şükür hiç sorunum olmadı . Belki sorun çözülünce sağlıklı gebelik olur hemen Ben de gün sayıyorum bat 5 nisanKac aydır özel hastaneye gidiyorum subatta kimyasal gecırdım yumurta takıbı yaptırdım bır doktor bana bunu söylemedi yanı şaşkınlık içerisindeyim. Bugün beykoz devlet hastanesinde Doç. Dr Ali utku öz'e gittim cok ıyı bır doktor korkulacak bırsey yok reglıden sonra hemen operasyonu yapıp hafif pko var onunla beraber yumurta takıbıne başlayalım dedi ama tabı bılmediğim için yazmak ıstedım buraya
İyi bi doktormu?düşüğünüz varmıKac aydır özel hastaneye gidiyorum subatta kimyasal gecırdım yumurta takıbı yaptırdım bır doktor bana bunu söylemedi yanı şaşkınlık içerisindeyim. Bugün beykoz devlet hastanesinde Doç. Dr Ali utku öz'e gittim cok ıyı bır doktor korkulacak bırsey yok reglıden sonra hemen operasyonu yapıp hafif pko var onunla beraber yumurta takıbıne başlayalım dedi ama tabı bılmediğim için yazmak ıstedım buraya
Ne sorununuz vardı acabaDoktorun güven verdiyse ol kuzum hiç korkma . Ben de Başakşehir çam sakura şehir hastenesinde oldum Şükür hiç sorunum olmadı . Belki sorun çözülünce sağlıklı gebelik olur hemen Ben de gün sayıyorum bat 5 nisan
Hsg de kalp rahim görüntüsü vardı ofis histeroskopi ile bakıldı ve rahimde perde oluştuğu görüldü ve işlem sırasında perde kesildiNe sorununuz vardı acaba
İlk yorumu yapan olmadı mı çekimden sonra T görünümü var ama raporda şekil bozukluğu ile ilgili bir ibare yok. Ancak sol tüpün tıkalı olabilir genel bi başlık aç istersen daha çok yazan olur inşallah ben yanlış algılamışımdırKızlar merhaba, bugün Hsg çektirdim. Görüntülerine bakabilir misiniz tecrübeli arkadaşlar
Açmışsın başlık gördüm kullanıcı isminden Mayıs grubunda olduğun gözüme çarptı . Nerde çekildin bilmiyorum ama açmaya çalışmışlar mı acaba tıkanıklığıKızlar merhaba, bugün Hsg çektirdim. Görüntülerine bakabilir misiniz tecrübeli arkadaşlar
Merhaba , tıkanıklık bu filmde açılabiliyor mu hiç bilmiyorum . Doktor yorum olarak kapalı görünüyor sanki ama ben sıvı geçişini gördüm aslında kapalı değil dedi . Anlamadım . Yani filme baktığımızda ince bir çizgi gibi geçiş var . Doktora göre de var , raporda kapalı olduğu yazıyor .Açmışsın başlık gördüm kullanıcı isminden Mayıs grubunda olduğun gözüme çarptı . Nerde çekildin bilmiyorum ama açmaya çalışmışlar mı acaba tıkanıklığı