Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım kusura bakma özür dileyerek söylicem ama bu resimler fake gibi gözüküyor yani sahte. İlk resim çok tuhaf ben bilgisayarcı gözüyle bakıyorum. sanki photoshopla şişmanlatılmış gibi. Kırmızı bolerolu resim normal. Ayaktaki resim de yine photoshopla zayıflatılmış gözüküyor.
Ayrıca şuna takıldım hiç inandırıcı gelmedi. hiçbir insan ayıya bak az ye gibi şeyler söylemez bu devirde yolda giderken.insanlarımız artık çok duyarlı. Acaba amacın dikkat çekmek mi? Yanılıyorsam özrümü kabul et ama ben şüphelendim.
rüya gibi ama resimlerle ne kadar gerçek olduğunu gösteriyorsuuz.tebrik ederim.çalışıyor musunuz?yoksa ilk zamanlarda iş hayatı sıkıntılı olmalı.
süper bir degişimm tebriklerrrrr gerçektendeeee
ve bişiy sormak istiyorum hiç tartılmadan nasıl durdunnn yaa ben 1 hafta dayanamıyorum:)
özel mesaj atmam için mesaj sayımın 100 olması lazımmış sanırım. /: resimlerimi link haline getirdim buraya yazıcam mecbur, umarım bir sorun olmaz.
bu benim 95 kiloluk halim. :)
rejime başladıktan 4 ay sonra ki halim;
bu da 55 kiloya düştüğüm senenin yaz ayı yani hemen hemen 1 yıl sonra yaz;
bu resimde bir kaç gün önce çekildiğim bir resim, yüzüm gözüküyor sadece ama nasıl inceldiğini siz fark edin;
şuan 60 kiloyum ve çok şükür olsun zayıflamışım diyorum, eski halimi gördükçe kendime şaşırıyorum bu ben miyim diye. kiloluyken çok fazla resim çekilmeyi sevmediğim için bir tek bu resmim var şimdi, bunu da tesadüfen buldum. allah'm tekrar o günleri göstermesin diyorum. yapmanız gereken biraz sabretmek, ilk zamanlar ben hiç kilo vermedim mesela bunun içinde çok ümitsizliğe kapıldım ama sonrasında birden verdim kiloları. ilk bir ay allahım bu kadar aç kalıyorum ama neden zayıflamıyorum yoksa obezlik kaderim mi diye çok ağladığım oldu. zamanla herşey yapmanız sabretmek ve kendinize güvenmeniz. umarım istediğiniz kiloyu elde edersiniz. başka yardımcı olabiliceğim bir durum olursa sorun mutlaka elimden geldiğince yardımcı olurum.
Arkadaşım kusura bakma özür dileyerek söylicem ama bu resimler fake gibi gözüküyor yani sahte. İlk resim çok tuhaf ben bilgisayarcı gözüyle bakıyorum. sanki photoshopla şişmanlatılmış gibi. Kırmızı bolerolu resim normal. Ayaktaki resim de yine photoshopla zayıflatılmış gözüküyor.
Ayrıca şuna takıldım hiç inandırıcı gelmedi. hiçbir insan ayıya bak az ye gibi şeyler söylemez bu devirde yolda giderken.insanlarımız artık çok duyarlı. Acaba amacın dikkat çekmek mi? Yanılıyorsam özrümü kabul et ama ben şüphelendim.
ve bunlarda sonrası, yani 55 kiloluk halim size göre shopla yapılmış olanlar tabi.
sevgilerimle.
Ben şuna şaşırdım 95 kilodan 55 kiloya düşüyorsunda hiç sarkma olmadıımı??
benim tanıgım biri senin gibi en az 30 kilo verdi ama kızın karnı hep sarktı bacakları selülüt selülüt sarkma oldu sen sankii hep bu halde gibi bacakların , gıdık bölgen , çenen, yanakların hiç sarkma görünmüyor.
benim de sarkmalarım bacak kol ve göbek bölgemde oldu, bacağımın alt kısımlarında olmadı tabi yukarı kalçaya yakın bölgelerim hep selülit. açıpta burda göbeğimi, bacaklarımın üst kısmını göstermemi beklemiyorsunuzdur inşallah? kollarıma dikkat ederseniz sarkmış bir şekilde, ve hep çatlaklarla dolu aynı şekilde göbek bölgem de. buyrun yakından bakın biraz. ben sarkmam çok fazla olmadı ama çokta sıkı sayılmam dedim. ki öylede oldu yaşım 21 farkındaysanız. bunu da sizin için koyuyorum bakın kollarımı düz tutarken bile selülitlerim ortaya çıkıyor ve çatlaklarım beni çok rahatsız ediyor.
Tebrikler..:81arisi zayiflamak isteyen herkezin basina insallah. Bir bayana 60-65 kilolar arasi cok yakisiyor zaten. Hersey beyinde bitiyor , insan kafasina koydugu zaman acligini bile unutuyor. 3 bucuk ay once bende 110 cikmistim tartida, 20 kilo vermisim. bir okadar daha vermek istiyorum. Ama destek hakiketen cok onemli, birbririmize destek olursak azmimiz artar diye dusunuyorum.
tebrik ediyorum canım senii.. bunları okurken derinden bir ah çekiyorum, inşallah bende artık irademi toplayıp, bir gün şurada başarı hikayemi yazabilirim.. sevgilerle..
valla arkadaşım seni canı gönülden tebrik ediyorum...müthiş bi değişim 55 kiloluk halin çok güzel görünüyor..maşallah sana..bende kilo vermeye çalışıyorum ve fotolarını görmek acayip motive etti beni...teşekkür ediyorum :)