• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Szq'nun Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

süper bir degişimm tebriklerrrrr gerçektendeeee

ve bişiy sormak istiyorum hiç tartılmadan nasıl durdunnn yaa ben 1 hafta dayanamıyorum:)

Arkadaşım kusura bakma özür dileyerek söylicem ama bu resimler fake gibi gözüküyor yani sahte. İlk resim çok tuhaf ben bilgisayarcı gözüyle bakıyorum. sanki photoshopla şişmanlatılmış gibi. Kırmızı bolerolu resim normal. Ayaktaki resim de yine photoshopla zayıflatılmış gözüküyor.

Ayrıca şuna takıldım hiç inandırıcı gelmedi. hiçbir insan ayıya bak az ye gibi şeyler söylemez bu devirde yolda giderken.insanlarımız artık çok duyarlı. Acaba amacın dikkat çekmek mi? Yanılıyorsam özrümü kabul et ama ben şüphelendim.

Arkadaşım kusura bakma özür dileyerek söylicem ama bu resimler fake gibi gözüküyor yani sahte. İlk resim çok tuhaf ben bilgisayarcı gözüyle bakıyorum. sanki photoshopla şişmanlatılmış gibi. Kırmızı bolerolu resim normal. Ayaktaki resim de yine photoshopla zayıflatılmış gözüküyor.

Ayrıca şuna takıldım hiç inandırıcı gelmedi. hiçbir insan ayıya bak az ye gibi şeyler söylemez bu devirde yolda giderken.insanlarımız artık çok duyarlı. Acaba amacın dikkat çekmek mi? Yanılıyorsam özrümü kabul et ama ben şüphelendim.

neden boyle seyler dusunuruz ortada apaçık olan bır başarıyı kabullenemeyız illa birşeyler buluruz ?
yanı tepki vermıyeyım dıyorum ama elımde değil ..
Normal bir insanın burda uyduruk hıkaye ve resımlerle ne gb bır tatmınlıgı olabılır ki..

Arkadaşım neden başarıyı kabullenemeyim ki suçlamanızı anlıyamadım doğrusu. Ben iradeli insanlara herzaman saygı duymuşumdur. Ben de insanları kandırmayı kabullenemem. Polemik için yazmamıştım. Hiç yazmadım farzedin önemli değil. Önemli olan insanları motive ediyor mu ediyor.İyi günler herkese.

Tebrikler..:81:Darisi zayiflamak isteyen herkezin basina insallah. Bir bayana 60-65 kilolar arasi cok yakisiyor zaten. Hersey beyinde bitiyor , insan kafasina koydugu zaman acligini bile unutuyor. 3 bucuk ay once bende 110 cikmistim tartida, 20 kilo vermisim. bir okadar daha vermek istiyorum. Ama destek hakiketen cok onemli, birbririmize destek olursak azmimiz artar diye dusunuyorum.:34:

tebrik ediyorum canım senii.. bunları okurken derinden bir ah çekiyorum, inşallah bende artık irademi toplayıp, bir gün şurada başarı hikayemi yazabilirim.. sevgilerle..

rüya gibi ama resimlerle ne kadar gerçek olduğunu gösteriyorsuuz.tebrik ederim.çalışıyor musunuz?yoksa ilk zamanlarda iş hayatı sıkıntılı olmalı.

teşekkür ediyorum öncelikle, çok sağolun. yo ben çalışmıyorum, o sene dershaneyi bıraktığım seneydi sonrasında hep evde olduğum için pek sıkıntı çekmedim açıkcası. :)

süper bir degişimm tebriklerrrrr gerçektendeeee

ve bişiy sormak istiyorum hiç tartılmadan nasıl durdunnn yaa ben 1 hafta dayanamıyorum:)

öncelikle teşekkürler, sağolun. :) tartılmayı düşünücek zamanımın olmadığı bir dönemdi, sürekli uyuyarak geçirdiğim bir süreçti yani kilolarımdan daha önemli sorunlarım vardı. ama samimi olarak söylüyorum gerçekten hiç tartılmadım.

özel mesaj atmam için mesaj sayımın 100 olması lazımmış sanırım. /: resimlerimi link haline getirdim buraya yazıcam mecbur, umarım bir sorun olmaz.

bu benim 95 kiloluk halim. :)

rejime başladıktan 4 ay sonra ki halim;

bu da 55 kiloya düştüğüm senenin yaz ayı yani hemen hemen 1 yıl sonra yaz;

bu resimde bir kaç gün önce çekildiğim bir resim, yüzüm gözüküyor sadece ama nasıl inceldiğini siz fark edin;

şuan 60 kiloyum ve çok şükür olsun zayıflamışım diyorum, eski halimi gördükçe kendime şaşırıyorum bu ben miyim diye. kiloluyken çok fazla resim çekilmeyi sevmediğim için bir tek bu resmim var şimdi, bunu da tesadüfen buldum. allah'm tekrar o günleri göstermesin diyorum. yapmanız gereken biraz sabretmek, ilk zamanlar ben hiç kilo vermedim mesela bunun içinde çok ümitsizliğe kapıldım ama sonrasında birden verdim kiloları. ilk bir ay allahım bu kadar aç kalıyorum ama neden zayıflamıyorum yoksa obezlik kaderim mi diye çok ağladığım oldu. zamanla herşey yapmanız sabretmek ve kendinize güvenmeniz. umarım istediğiniz kiloyu elde edersiniz. başka yardımcı olabiliceğim bir durum olursa sorun mutlaka elimden geldiğince yardımcı olurum. :17:

bu senmisin şimdi şok oldum..:53::53:
bu arada photoshop gibi şyler söyleyen arkadaşlar var ama resim taranmış sanırım öyle oldugu için tuhaf görünüyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şuna şaşırdım 95 kilodan 55 kiloya düşüyorsunda hiç sarkma olmadıımı??
benim tanıgım biri senin gibi en az 30 kilo verdi ama kızın karnı hep sarktı bacakları selülüt selülüt sarkma oldu sen sankii hep bu halde gibi bacakların , gıdık bölgen , çenen, yanakların hiç sarkma görünmüyor.

söylediklerinize gerçekten istemeden de olsa kırıldım, neden dikkat çekeyim ki? yani bunun sonucunda elde edebiliceğim şey ne olabilir orasını anlamadım. insanları kandırıp duygu sömürüsü yapıcak olsam başka yöntemlerde deneyebilirdim herhalde? ilk resmin düğünde orjinal fotoğraf makinası tarafından çekilmiş bir resim, diğerleri ise benim cep telefonumla çektirdiğim resimler, size kendimi inandırmak için değil ama başkalarıda bu düşünceye kapılmasın diye bir kaç fotomu daha paylaşmak istiyorum. fake olduğumu düşünenler olursada kamerada açabilirim benim için herhangi bir sıkıntı yok. :) ve ayrıca ben bu sözlerin hepsini işittim okul, dershane dönemlerimdi. benim karşıma çıkan insanlar pek iyi niyetli değillermiş o halde, allah'ım sizi hiç kötü kalpli insanlarla karşılaştırmamış olsa gerek? bundan sonra da karşılaştırıp onurunuzu kırıcak sözler duymazsınız hiç bir zaman diye umuyorum. buyrun bunlarda fotoğraflarım;

ve bunlarda sonrası, yani 55 kiloluk halim size göre shopla yapılmış olanlar tabi. :34:

sevgilerimle.

ve bunlarda sonrası, yani 55 kiloluk halim size göre shopla yapılmış olanlar tabi. :34:

sevgilerimle.

harika olmuşsun çok heveslendim benimde fazlalarım var ama ben 5 kilo kadar fazlam var onu bile veremiyorum :( verenlere hayret ediyorum nefsime hakim değilim ben herhalde :(((
:84:

Ben şuna şaşırdım 95 kilodan 55 kiloya düşüyorsunda hiç sarkma olmadıımı??
benim tanıgım biri senin gibi en az 30 kilo verdi ama kızın karnı hep sarktı bacakları selülüt selülüt sarkma oldu sen sankii hep bu halde gibi bacakların , gıdık bölgen , çenen, yanakların hiç sarkma görünmüyor.

benim de sarkmalarım bacak kol ve göbek bölgemde oldu, bacağımın alt kısımlarında olmadı tabi yukarı kalçaya yakın bölgelerim hep selülit. açıpta burda göbeğimi, bacaklarımın üst kısmını göstermemi beklemiyorsunuzdur inşallah? kollarıma dikkat ederseniz sarkmış bir şekilde, ve hep çatlaklarla dolu aynı şekilde göbek bölgem de. buyrun yakından bakın biraz. ben sarkmam çok fazla olmadı ama çokta sıkı sayılmam dedim. ki öylede oldu yaşım 21 farkındaysanız. bunu da sizin için koyuyorum bakın kollarımı düz tutarken bile selülitlerim ortaya çıkıyor ve çatlaklarım beni çok rahatsız ediyor.

6205.jpg

6228.jpg

benim de sarkmalarım bacak kol ve göbek bölgemde oldu, bacağımın alt kısımlarında olmadı tabi yukarı kalçaya yakın bölgelerim hep selülit. açıpta burda göbeğimi, bacaklarımın üst kısmını göstermemi beklemiyorsunuzdur inşallah? kollarıma dikkat ederseniz sarkmış bir şekilde, ve hep çatlaklarla dolu aynı şekilde göbek bölgem de. buyrun yakından bakın biraz. ben sarkmam çok fazla olmadı ama çokta sıkı sayılmam dedim. ki öylede oldu yaşım 21 farkındaysanız. bunu da sizin için koyuyorum bakın kollarımı düz tutarken bile selülitlerim ortaya çıkıyor ve çatlaklarım beni çok rahatsız ediyor.

tabi beklemiyorum o resimleri :)) teşekkür ederim açıklaman için..
benim arkdaşım sonradan karnının sarkmalarını filan ameliyatla aldırdı..
senin yinede onun kadar değildir.. seni kutluyorum

Son düzenleme:
valla arkadaşım seni canı gönülden tebrik ediyorum...müthiş bi değişim 55 kiloluk halin çok güzel görünüyor..maşallah sana..bende kilo vermeye çalışıyorum ve fotolarını görmek acayip motive etti beni...teşekkür ediyorum :)

varya alem çatlasın diyorum kız gelde az kedi gibi sana sürtüneyimde azim gecsin:60: sen şişkoykende çok tatlıymışsın kız ama şimdide tam çıtırsın valla bende zayıflayamaya calışıyorum kondisyon bisikletine yarım saat biniyorum ardından 15 dk normal mekik bisiklet çevirme felan ondan sonra tvistir sonra üstüne birde açıp oynuyorum terli terli birde ev temizliği sudan çıkmış gibi olyorum sonrada duuşşş sıkışaltığımı hissediyorum zaten en korktuğumda sarkıntılar olması neyse elimden geldiği kadar hareket yapyorum
tebrik ederim arkadsım paylaşaımın için saol en azından bana örnek oldun tabi diğer kilo veripte burada basarı öyküsünü paylaşanlarda
hadi kendine cici bak canım

Tebrikler..:81:Darisi zayiflamak isteyen herkezin basina insallah. Bir bayana 60-65 kilolar arasi cok yakisiyor zaten. Hersey beyinde bitiyor , insan kafasina koydugu zaman acligini bile unutuyor. 3 bucuk ay once bende 110 cikmistim tartida, 20 kilo vermisim. bir okadar daha vermek istiyorum. Ama destek hakiketen cok onemli, birbririmize destek olursak azmimiz artar diye dusunuyorum.:34:

çok ama çok teşekkür ediyorum, sağolun. :) inşallah en kısa zamanda verirsiniz kilolarınızı. :17:

canı gönülden çok tebrik ediyorum bende malesef 18 yaşında ve 90 kiloyum gerçekten kilo herzaman zor birşey ama bu yaşlarda daha da zor,okula gidesim gelmiyo,fotoğraflara bakmak istemiyorum artık,hergün başlaya boza daha da çok kilo aldım,inşallah başarından ders çıkarıp bende senin gibi büyük bi başarı elde ederim,tekrar çok çok tebrikler:))

tebrik ediyorum canım senii.. bunları okurken derinden bir ah çekiyorum, inşallah bende artık irademi toplayıp, bir gün şurada başarı hikayemi yazabilirim.. sevgilerle..

sağolun, çok teşekkür ederim. :17: biraz dişinizi sıkın devamı emin olun kendiliğinden gelicektir. :16:

valla arkadaşım seni canı gönülden tebrik ediyorum...müthiş bi değişim 55 kiloluk halin çok güzel görünüyor..maşallah sana..bende kilo vermeye çalışıyorum ve fotolarını görmek acayip motive etti beni...teşekkür ediyorum :)

ah çok sağolun, teşekkür ederim. :16: az biraz olsun katkım olduysa eğer ne mutlu bana, darısı en kısa zamanda başınıza diyorum o halde. :17:

Back