• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Szq'nun Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

valla bravo.. şuan 87 kilodayım kilo vermeye ihtiyacım var.. ama motivem eksik..irademe tam sahip değilim hayır diyemiyorum..hergece tamam diyorum ertesi gün kahvaltıya iy başlıyorum ama sonrası kaçıyor... sanırım yardımına ihtyacım var....bana destek olllll:((

tabi olurum hemde zevkle. :) bende irademe hiç sahip değildim, yemek yemek tek zevk aldığım şeydi. size özel mesajla resimlerimi göndereyim arada ki farkı görmek belki biran önce heveslenmenize ve zayıflamanıza sebeb olur. :77:

ben seni gerçekten tebrik ederim çok güzel bir başarı emeğinin karşılığını almak mutlu etmiştir seni emin ol bende okuyuna mutlu oldum çnkü burada bir azim söz konusu:65::65::65:

neyse ben resim koymayı anlatıyım ozmn:D

cevap yazıyorumya cevap yazarken yukarıda yazı tipleri kalın ince harf vb.simgeler var orada yuvarlak içine aldığım yere tıkla (resim ekliyorum senin için)

$Adsız.jpg

Sonra aşağıdaki resim çıkacak

$Adsızkkk.jpg

burada kırmızılı yıldıza tıkla :D:D

dosyanı bilgisayardan seç ve sonra upload Files

e tıkla biraz bekle dosyalar yuklensin

sonra aşağıda eklentiler yerinde eklediğin resmi görürsün

ordan yanındaki kutucuklara tik koy ve içeriği ekle de:D:D:D sonra istediğin yorumu yap ve yorumunu bizimle paylaş:66::66::66:

bukadar umarım anlatabilmişimdir.Resimlerin üzerine tıkla büyür resimler:D

Son düzenleme:
özel mesaj atmam için mesaj sayımın 100 olması lazımmış sanırım. /: resimlerimi link haline getirdim buraya yazıcam mecbur, umarım bir sorun olmaz.

bu benim 95 kiloluk halim. :)

rejime başladıktan 4 ay sonra ki halim;

bu da 55 kiloya düştüğüm senenin yaz ayı yani hemen hemen 1 yıl sonra yaz;

bu resimde bir kaç gün önce çekildiğim bir resim, yüzüm gözüküyor sadece ama nasıl inceldiğini siz fark edin;

şuan 60 kiloyum ve çok şükür olsun zayıflamışım diyorum, eski halimi gördükçe kendime şaşırıyorum bu ben miyim diye. kiloluyken çok fazla resim çekilmeyi sevmediğim için bir tek bu resmim var şimdi, bunu da tesadüfen buldum. allah'm tekrar o günleri göstermesin diyorum. yapmanız gereken biraz sabretmek, ilk zamanlar ben hiç kilo vermedim mesela bunun içinde çok ümitsizliğe kapıldım ama sonrasında birden verdim kiloları. ilk bir ay allahım bu kadar aç kalıyorum ama neden zayıflamıyorum yoksa obezlik kaderim mi diye çok ağladığım oldu. zamanla herşey yapmanız sabretmek ve kendinize güvenmeniz. umarım istediğiniz kiloyu elde edersiniz. başka yardımcı olabiliceğim bir durum olursa sorun mutlaka elimden geldiğince yardımcı olurum. :17:

Son düzenleyen: Moderatör:
tabi olurum hemde zevkle. :) bende irademe hiç sahip değildim, yemek yemek tek zevk aldığım şeydi. size özel mesajla resimlerimi göndereyim arada ki farkı görmek belki biran önce heveslenmenize ve zayıflamanıza sebeb olur. :77:

çok sevinirim canım.. bir de arada konuşalım ya.. mesajlaşalım. valla..

ben seni gerçekten tebrik ederim çok güzel bir başarı emeğinin karşılığını almak mutlu etmiştir seni emin ol bende okuyuna mutlu oldum çnkü burada bir azim söz konusu:65::65::65:

neyse ben resim koymayı anlatıyım ozmn:D

cevap yazıyorumya cevap yazarken yukarıda yazı tipleri kalın ince harf vb.simgeler var orada yuvarlak içine aldığım yere tıkla (resim ekliyorum senin için)

Eki Görüntüle 147487

Sonra aşağıdaki resim çıkacak

Eki Görüntüle 147488

burada kırmızılı yıldıza tıkla :D:D

dosyanı bilgisayardan seç ve sonra upload Files

e tıkla biraz bekle dosyalar yuklensin

sonra aşağıda eklentiler yerinde eklediğin resmi görürsün

ordan yanındaki kutucuklara tik koy ve içeriği ekle de:D:D:D sonra istediğin yorumu yap ve yorumunu bizimle paylaş:66::66::66:

bukadar umarım anlatabilmişimdir.Resimlerin üzerine tıkla büyür resimler:D

ah çok teşekkür ederim, arkadaşımın yardımı ile koymaya çalıştım ama umarım olmuştur? ben görüyorum yani, size de görünür umarım. /:

Azmin zaferi işte buna denir:)tebrik ediyorum istemek cok önemli ama kilo konusu irade meselesi ve sen iradenin ne kadar güçlü olduğunu gösterdin.Bizim milletimizin yapısında var hemen biraz kilo almaya gör aaa kız sen ne kadar cok kilo almışsın bende son 1 sene içersinde 6-7 kilo aldım 51 kiloydum 58 oldum insanlar direk aaa ne kadar cok kilo almışsın ben bu duruma sinir oluyorum,ben başka birine rahatlıkla böyle birşey söyleyemem çünkü biz bayanların kiloya karşı takıntısı var işte insanlar kendilerini tatmin etmek için söylüyorlar ama bu söylemler seni hırslandırmış ve senle dalga gecenler seni görünce ne düşünüyolar merak ediyorum.Bu arada başın sagolsun Allah sabır versin.

Azmin zaferi işte buna denir:)tebrik ediyorum istemek cok önemli ama kilo konusu irade meselesi ve sen iradenin ne kadar güçlü olduğunu gösterdin.Bizim milletimizin yapısında var hemen biraz kilo almaya gör aaa kız sen ne kadar cok kilo almışsın bende son 1 sene içersinde 6-7 kilo aldım 51 kiloydum 58 oldum insanlar direk aaa ne kadar cok kilo almışsın ben bu duruma sinir oluyorum,ben başka birine rahatlıkla böyle birşey söyleyemem çünkü biz bayanların kiloya karşı takıntısı var işte insanlar kendilerini tatmin etmek için söylüyorlar ama bu söylemler seni hırslandırmış ve senle dalga gecenler seni görünce ne düşünüyolar merak ediyorum.Bu arada başın sagolsun Allah sabır versin.

çok sağolun, teşekkür ederim. :) insanın kendi öz babasının bile kilolarından ötürü kızını aşağılaması inanın çok can acıtıcıydı. yolda yürürken tanımadığım insanların laf atması "az ye az", "ayıya bak", "nerene yiyorsun hala" diye söylemlerde bulunması bile canımı acıtmak için yetiyordu. kendine güveni çok az olan bir çocuk olarak büyüdüm zaten, bide bu kilolar yüzünden aşağılanmak gerçekten kötüydü. ama çok şükür geçti artık hepsi, yolda yürürken acaba arkamdan ne diyorlar diye düşünmüyorum, insanlar bana bakarken utanmıyorum, kendime güvenerek geziyorum. ve alışveriş yapmak en zevk aldığım durum artık. :)

çok güzel vermişsin ..valla ağzım açık kaldım:)

Ayyyyy masallah super olmussun yaa, tarzın da degismis, resmen baska bi insan olmussun. Tebrik ederim seni, benim vermem gereken 7 kilo kadar bi şey var onu bile veremiyorum. Bi de boyle senin gibi azimli insanları gordukce kendi irademden utanıyorum :( Ben de bir aydır kalori sayarak besleniyorum bir kaç kilo verdim, ama kilo vermem durdu sanki, 10 gundur tık yok malesef. Bu da felaket canımı sıkıyor, tekrar bırakıp kendimi koyvermekten korkuyorum.

çok sağolun, teşekkür ederim. :) insanın kendi öz babasının bile kilolarından ötürü kızını aşağılaması inanın çok can acıtıcıydı. yolda yürürken tanımadığım insanların laf atması "az ye az", "ayıya bak", "nerene yiyorsun hala" diye söylemlerde bulunması bile canımı acıtmak için yetiyordu. kendine güveni çok az olan bir çocuk olarak büyüdüm zaten, bide bu kilolar yüzünden aşağılanmak gerçekten kötüydü. ama çok şükür geçti artık hepsi, yolda yürürken acaba arkamdan ne diyorlar diye düşünmüyorum, insanlar bana bakarken utanmıyorum, kendime güvenerek geziyorum. ve alışveriş yapmak en zevk aldığım durum artık. :)

ya maşallah canım benim sen ne kadar güzel bir kızmışsın ya başarını ayrıca ayakta alkışlıyorum allah nazarlardan saklasın seni rejimden 4 ay sonraki halin bile yetmiş yani erimişsin resmen ne desem valla bravo bravo

Ayy insanlar destek olacagına, neler yapıyorlar yaa,ama sen buna ragmen basarmıssın. Bir kez daha takdir ettim seni :34: Bi de ayrı cinsler var. Kiloluysan her şeyi yicekmişsin gibi bakarlar. Bir şey ikram edildiğinde kabul etmezsen, hemen "Aaa niyee yaa bir parça al ne var ki" derler. Ama kendileri her defasında reddeder. Sinir insanlar bi rahat bırak, kendi kararımı kendim verebilirim dimi :95:

öncelikle seni yürekten tebrik ederim tatlım benimmm :71: :71:
ne kadar hoş olmuşsun tarzında degişmiş bende inanamadım nasıl degiştirmiş zayıflamak seni harikasın tek kelimeylee darısıda dogumdan sonra bize olsun inşşş o zaman senden destek alırız kuzum :34: :29: :38:

canım tebrik ederim.gerçekten hayran kaldım.rejime başlayınca onca zaman tartılmadın mı?

Ayyyyy masallah super olmussun yaa, tarzın da degismis, resmen baska bi insan olmussun. Tebrik ederim seni, benim vermem gereken 7 kilo kadar bi şey var onu bile veremiyorum. Bi de boyle senin gibi azimli insanları gordukce kendi irademden utanıyorum :( Ben de bir aydır kalori sayarak besleniyorum bir kaç kilo verdim, ama kilo vermem durdu sanki, 10 gundur tık yok malesef. Bu da felaket canımı sıkıyor, tekrar bırakıp kendimi koyvermekten korkuyorum.

ah çok teşekkür ediyorum, bende de oldu bu durum aslında ilk zamanlar kilo vermem çok yavaşladı, çok az yememe rağmen kilo veremiyordum. sonrasında geçti ama bu durum rahatlıkla vermeye başladım. sakın bozmayın rejiminizi son sürat devam, eminim sizde çok güzel sonuçlar alıcaksınızdır. biraz sabredin yeter ki ve ümitsizliğe hiç bir zaman kapılmayın. :)

ya maşallah canım benim sen ne kadar güzel bir kızmışsın ya başarını ayrıca ayakta alkışlıyorum allah nazarlardan saklasın seni rejimden 4 ay sonraki halin bile yetmiş yani erimişsin resmen ne desem valla bravo bravo

çok ama çok teşekkür ederim, sağolun. :)

öncelikle başın sağolsun canım

ve harika görünüyosun,tebrik ederim:) bende doğum kilolarımı atmak derdindeyim,biz de başarırız inş. senin gibi. boyun kaç bu arada?çok hoş olmuşsun:)

Ayy insanlar destek olacagına, neler yapıyorlar yaa,ama sen buna ragmen basarmıssın. Bir kez daha takdir ettim seni :34: Bi de ayrı cinsler var. Kiloluysan her şeyi yicekmişsin gibi bakarlar. Bir şey ikram edildiğinde kabul etmezsen, hemen "Aaa niyee yaa bir parça al ne var ki" derler. Ama kendileri her defasında reddeder. Sinir insanlar bi rahat bırak, kendi kararımı kendim verebilirim dimi :95:

bazı insanlar gerçekten çok acımasız, size isminiz yerine "şişko" diye hitap etmeleri ne kadar onur kırıcı bir davranıştır en iyi ben bilirim bunu. aslında hemen hemen hepsi farkında ama yine de karşıdaki insanı ezmek için, küçük düşürmek için yapmaları akıl almayan bir durum. benim vicdanım hiç bir zaman el vermez, verenleri de allah'a havale etmek lazım.

öncelikle seni yürekten tebrik ederim tatlım benimmm :71: :71:
ne kadar hoş olmuşsun tarzında degişmiş bende inanamadım nasıl degiştirmiş zayıflamak seni harikasın tek kelimeylee darısıda dogumdan sonra bize olsun inşşş o zaman senden destek alırız kuzum :34: :29: :38:

çok çok teşekkür ederim, sağolun. umarım hayırlısıyla doğumunuzu yaparsınız ve aramıza bir melek daha katarsınız. :) tabi elimden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalışırım. :17:

Back