• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Szq'nun Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

çok sağolun, teşekkürler. yo yo korkmayın hiç benim de bu şekilde gözümü korkutanlar oldu, verdiğin kiloların 2 katını alıcaksın diyip içimi karartan insan sayısı çok fazlaydı. rejimi şubat ayında sonlandırmıştım ve hep şunu söyledim 8 ay boyunca "rejimi bıraktığım gün dünyaları yicem!" ama öyle olmadı, midem ister istemez küçülmüştü. o dünyalar tıka basa yiceğim 1 tabak yemek oldu sadece. 55 kiloya düşmenin keyfini öyle çıkardım. :) tabi kendimi bu süre içinde salmadım da, yedim ama normal yedim abartmadan, çatlayana kadar değil. ekmek alışkanlığımı tamamen bitirdmeyelim mesela, hala ekmek yemiyorum. artık yemeği biraz fazla kaçırınca vicdanım beni içten dürtüyor, sezgicim hadi kalk yediklerini erit bakalım diyorum kendime kendime. arada bir spor yapıyorum bu aralar sarkmalarımdan biraz daha olsun kurtulmak için. korkmayın sizde bu nedenle, bizim gibi kilo almaya elverişli vücutlar hayatları boyunca rejim yapmak zorunda bunu kabullenip porsiyonlarımızı hep küçültelim yeterli olur diye düşünüyorum ben. :)

cok haklısın canım rejim yaptıgımız sürece asırı yememeyı öğrenicez ve vücudumuz buna alısacak yeterkı bız bıraktıgımız an mıdemızı zorlayıp tekrar genısletmeyelım.dedigin gıbı hayat boyu dıkkat edıp asırıya kacmazsak her ıstedıgımızı yıyerek kılomuzu koruyabılırız ınsallah yaa:21:

szq çok tebrik ederim seni azminden dolayı=) buarada tibet hareketlerini yaptım demişsin. ben nette araştırırken tibet hareketlerinin 4. ve 5.sinin (yanlış hatırlamıyorsam) regl döneminde yapılmaması gerektiğini, regli kestiğini okumuştum. böyle bir şey yaşadın mı merak ettim:)

Hem cok güzel kilo vermissin, hemde cok gzl bir kizsin canim :)

Rabbim bahtinida gzl eyler insallah :)

Azmini kilo vermek isteyen herkes örnek almasi gerek :)

Son düzenleme:
Canım seni azminden dolayı tebrik ederim maşallah ne güzel vermişsin...

Fıstık gibi olmuşsun valla:)

Bende ilaçlarla aldığım kiloları geri vermeye çalışıyorum hedefime az bir şey kaldı seni görünce dahada azimelndim ve yapabilirim diyorum paylaştığın için teşekkürler allah hakkında hayırlısını versin...Bu arada annene çok üzüldüm canım mekanı cennet olsun allah rahmet eylesin...

Çok güzel yüzlü bir kızsın umarım hayatın da hep güzel geçer bir daha asla göstermesin tartı o rakamı inş..herşey gönlünce olsun canım:75:

fıstık olmuşşsun fıstıkkk , ne kadar tatlı bir yüzün var, canım darısı vremeyenlerin başına

Inanamiyorum yaa,nasil degismissin,nasil güzellesmissin.Ayrica dikkatimi ceken kiloluyken bakislarinda bir hüzün bir hayata karsi sinirlilik var gibi.Ama 55 kiloluk halin tam bir mutlu genc kiz hali.Tebrik ederim seni.Süpersin valla.Agzim acik kaldi.Fotolarina bakarken 10 yaisndaki oglumda yanimdaydi,o bile $ok oldu.Dediki anne o kiz sanki bu kiz degil:9:
Darisi basima insallah.Bende 50 olacagim günleri hayal edip duruyorum.63 ken ilaclardan 3 ayda 10 kilo aldim.Eski 50 li kiloma dönmeye calisirken 70 lere cikmak sinirimi bozdu.Ayrica herkesin aaaa hamilemisin demesi en en en sinir bozucu sey oldu.$u an 60 im.Normal boyutlara girdim gibi.Ama ben ideal boyutlarda olmak istiyorum insallah.

Nasil bir diyet uyguladin.Bizimle paylasirmisin?

szq çok tebrik ederim seni azminden dolayı=) buarada tibet hareketlerini yaptım demişsin. ben nette araştırırken tibet hareketlerinin 4. ve 5.sinin (yanlış hatırlamıyorsam) regl döneminde yapılmaması gerektiğini, regli kestiğini okumuştum. böyle bir şey yaşadın mı merak ettim:)

öncelikle teşekkür ediyorum, çok sağolun. :) ya bende şuan biraz baktım ama bana yengemin öğrettiği tibet hareketleri biraz daha farklıydı. bunlara ilave olarak bir kaç hareket daha fazlaydı yani. mesela kollarımı yukarıya kaldırıp, ayaktayken duvara sırtımı dönüp yaslanıp, kollarım yukarda bir şekilde 2dakika duruyordum. regl dönemimde felan herhangi bir sorun olmadı yani bende. :17:

TEBRİKLER CANIM.KİMSEYİ TAKMA BENCE SEN SPOR YAPMAYA AZ ÇOK DEVEM ET.YEMENİDE ABARTMAZSAN ALMAZSIN.KİLO FAZLA OLUNCA DAHA HIZLI GİDİYOR.:46::nazar:

çok teşekkür ederim, sağolun. :) sporu elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. eh haliyle o kadar kilo gidince, yaşlı nineler gibi oldum. yumuşak yumuşak kollarım, bacaklarım. :9: yemem gayet normal herkes gibi yiyip içiyorum, ama ekmek yemiyorum kesinlikle ve artık kola yerine ayran, şalgam vs içiyorum. :) dikkati ve kontrolü hiç bir zaman elden bırakmamam gerekli bunun farkındayım. :17:

Canım seni azminden dolayı tebrik ederim maşallah ne güzel vermişsin...

Fıstık gibi olmuşsun valla:)

Bende ilaçlarla aldığım kiloları geri vermeye çalışıyorum hedefime az bir şey kaldı seni görünce dahada azimelndim ve yapabilirim diyorum paylaştığın için teşekkürler allah hakkında hayırlısını versin...Bu arada annene çok üzüldüm canım mekanı cennet olsun allah rahmet eylesin...

Çok güzel yüzlü bir kızsın umarım hayatın da hep güzel geçer bir daha asla göstermesin tartı o rakamı inş..herşey gönlünce olsun canım:75:

çok sağolun, çok teşekkür ediyorum. :17: sizi biraz da olsun azimlendirip, heveslendirdiysem ne mutlu bana o halde. en kısa zamanda istediğiniz kiloda olucaksınız sizde eminim. :) iyi dilekleriniz, dualarınız için çok sağolun teşekkürler. :16:

Inanamiyorum yaa,nasil degismissin,nasil güzellesmissin.Ayrica dikkatimi ceken kiloluyken bakislarinda bir hüzün bir hayata karsi sinirlilik var gibi.Ama 55 kiloluk halin tam bir mutlu genc kiz hali.Tebrik ederim seni.Süpersin valla.Agzim acik kaldi.Fotolarina bakarken 10 yaisndaki oglumda yanimdaydi,o bile $ok oldu.Dediki anne o kiz sanki bu kiz degil:9:
Darisi basima insallah.Bende 50 olacagim günleri hayal edip duruyorum.63 ken ilaclardan 3 ayda 10 kilo aldim.Eski 50 li kiloma dönmeye calisirken 70 lere cikmak sinirimi bozdu.Ayrica herkesin aaaa hamilemisin demesi en en en sinir bozucu sey oldu.$u an 60 im.Normal boyutlara girdim gibi.Ama ben ideal boyutlarda olmak istiyorum insallah.

Nasil bir diyet uyguladin.Bizimle paylasirmisin?

sağolun, çok teşekkür ediyorum. :17: aslında o resimi kuzenimin düğününde çekilmiştim, gerçekten mutlu olmamam gereken bir gündü. :) ah oğlunuzuda çok selam, öpün benim yerime bol bol lütfen. :17: :54:

nasıl bir diyet uyguladığıma da gelicek olursak, ilk zamanlar çok bilinçsizdim. hiç bir şey yemedim mesela. çok fazla yemek yiyip birden kesince herşeyi çok halsiz düşmeme sebeb oldu, yattığım yerden kalkamaz hale geldim, başım dönüyor gözüm kararıyordu. sonra interneti açtım biraz araştırıp bakınayım dedim. yiceklerin kalorilerine baktım, neyi yiyip neyi abartmamam gerektiğini hesapladım. ilk bir ay sadece cacık, salata, meyve, salatalık, domates tarzı beslendim. çok az bir tavuk yediysem yedim. kendime torpil geçmiş saydım onu da. :) karpuz tükettim bol bol, daha önce de dediğim gibi rejime yaz ayında başlamamım faydası çok oldu. çok güzel meyveler vardı ve ben hepsinin tadını doyasıya çıkardım. tabi bu hiç kolay değil açlık çok zor bir durum, mesela oyaladım kendimi her acıktığımı hissettiğim de film açtım izledim. çok acıktıysam yattım uyudum. bir süre sonra yemeğe başladım, önceleri koca bir tabak dolusu yediğim yemekleri 2-3 kaşığa çevirdim. bu doymam için yeterli oluyordu artık. ha hiç bir zaman tam anlamıyla doymadım orası ayrı tabi. :9:

çok hırslandığım dönemlerdi ilk zamanlar, bir defter aldım kendime ne yediysem yazdım. sonra tutup kalorilerini hesapladım, 1000 kaloriyi geçerse kendimi cezalandırdım diğer gün yediklerimi kestim. çerez, cips, kızartma, hamur işleri tamamen çıkardım hayatımdan bir süreliğine. sizde bunları çıkartın sonrasında istediğiniz gibi yiyebiliceğinizi düşünün hep. ve emin olun zayıfladıktan sonra yiyemiyorsunuz, vicdan yapıyorsunuz, pişman oluyorsunuz yerseniz bile. :) ben ayda 1 kere kendimi ödüllendirdim. 1 ay boyunca canım ne istiyorsa o gün yedim, ama yine çok az yedim istemeden alışıyor bünyeniz bir süre sonra yemek istesenizde yiyemiyorsunuz. son aylarda spor yapmaya başladım, ilk zamanlar yapamazdım çünkü imkanı yoktu yataktan her kalkmam da 5 dakika kendime gelemiyordum, başım dönüyor gözüm kararıyordu. aslında bir tek ilk zamanlarım çok zordu, sonrasındakiler hep kendiliğinden geldi. yani kısacası ilk 2 aydan sonra yedim herşeyi ama 1 büyük tabak yiyorsam 1 küçük kase yedim böylelikle kurtuldum fazla kilocuklarımdan. :17:

ve geri almamak için hala tam anlamıyla salmadım ipleri, bu öğlen yaptığım börekten ufak bir dilim yedim sadece. yanında 1 portakal 1 kase çorba eşliğinde. :9:

Süper olmuşsun canım. tebrik eidyorum. inanamadım. iki foto arası baya fark var.
ben de doğum yaptım 8 kilo fazlam var. ama hamilelik öncesi de fazlalarım vardı. yani en az 15 kilo vermem gerekiyo.. bebişim biraz bütüsün bakalım.. bende kurtulcam fazlalarımdan..

süpersin ya söyleyecek başka söz yok..isteyince neler başabiliriz göstermiş oldun.
bende 5 kilocuk vermek istiyorum ama takıldığım kilomda dururum hep.
o duraklama dönemini uzun süre yaşıyorum sonuç alamayınca bırakıveriyorum..nasılsa vermiyorum aynıyım ne kendimi yorcam diyorum..ama hele bir doğum yapayım..önce normal kiloma ineyim,sonra yılmak yok..o 5 kiloyu verip koruyacağım

Süper olmuşsun canım. tebrik eidyorum. inanamadım. iki foto arası baya fark var.
ben de doğum yaptım 8 kilo fazlam var. ama hamilelik öncesi de fazlalarım vardı. yani en az 15 kilo vermem gerekiyo.. bebişim biraz bütüsün bakalım.. bende kurtulcam fazlalarımdan..

çok sağolun, teşekkür ediyorum. :17: umarım sizde en kısa zaman da istediğiniz kiloya ulaşırsınız. :) bebişinizde hayırlı olsun. allah'm analı babalı büyütsün inşallah. :16:

süpersin ya söyleyecek başka söz yok..isteyince neler başabiliriz göstermiş oldun.
bende 5 kilocuk vermek istiyorum ama takıldığım kilomda dururum hep.
o duraklama dönemini uzun süre yaşıyorum sonuç alamayınca bırakıveriyorum..nasılsa vermiyorum aynıyım ne kendimi yorcam diyorum..ama hele bir doğum yapayım..önce normal kiloma ineyim,sonra yılmak yok..o 5 kiloyu verip koruyacağım

teşekkür ederim, çok sağolun. :) aynen yılmayın hiç bir zaman, bebeğiniz içinde şimdiden hayırlı olsun diyorum. allah'ım analı babalı büyütsün inşallah. :17:

öncelikle teşekkür ediyorum, çok sağolun. :) ya bende şuan biraz baktım ama bana yengemin öğrettiği tibet hareketleri biraz daha farklıydı. bunlara ilave olarak bir kaç hareket daha fazlaydı yani. mesela kollarımı yukarıya kaldırıp, ayaktayken duvara sırtımı dönüp yaslanıp, kollarım yukarda bir şekilde 2dakika duruyordum. regl dönemimde felan herhangi bir sorun olmadı yani bende. :17:

hımmm peki teşekkür ederim :)

canım öncelikle helal olsun sana aferim bayıldım bittimmm :34:
örnek bi günde yediklerini yazarmısın diyetteyken mesela sabah kalktıktan akşam yatana kadar ne yedin ne yaptın
ayrıca erkek olsam asılırdım kız wala sana :90:

canım öncelikle helal olsun sana aferim bayıldım bittimmm :34:
örnek bi günde yediklerini yazarmısın diyetteyken mesela sabah kalktıktan akşam yatana kadar ne yedin ne yaptın
ayrıca erkek olsam asılırdım kız wala sana :90:

ay çok ama çok teşekkür ederim, sağolun. :17:

yazarım tabi, sabahları uyandığımda aç karnına kayısı yedim 2tane. üstüne ılık suyun içine bir kaç damla limon sıkıp içtim. bu beni bir süre tok tutmaya yetti, acıktıkça evde meyve olarak ne varsa onlardan yedim. meyveleri abartmadım elbette 1 kilo meyve alıp yemedim. :) yarım kiloya yakın kiraz yedim ama hemen hemen hergün. çünkü bağırsaklarımda sorun var, bağırsaklarımı hızlandırması için kirazı ihmal etmedim. muzun kalorisi diğer meyvelere oranla daha fazla diye hiç tercih etmedim, istediğim kadar cacık yedim. belki biraz sağlıksız evet ama ilk zamanlar biraz sert başladım rejime. karpuz yedim doyasıya, bu şekilde tok tuttum karnımı, tam olarak bir listem olmadığı için böyle anlatabiliyorum ancak. :/ evinizde ne meyve varsa yiyin, soğukluk denilen bir otumuz vardır bizim adanada böyle geçer ismi ama semizotudur normalde. semizotunun salatasını yedim bol bol, onun da cacığını yapıp içtim. semizotu rejim için birebir belki bilirsiniz, bunlar yaz ayı içindi.

kış geldiğinde ise biraz sıkıntıya düştüm, meyveler azalıyor kışın biliyorsunuz. napsam diye kara kara düşünürken bu kez de greyfurt yiyerek doyurdum karnımı. beni hem tok tuttu, hemde bağırsaklarımı çalıştırdı. ıspanak yedim sürekli, yumurtalı ıspanak yemek yerine yoğurtlayıp yedim. haşlayıp üzerine sarımsak, ekşi dökerek yedim. karnıbaharı kızartmadan haşlayıp yedim. et, tavuk yemek istersede canım hep haşlama olarak tercih ettim. bu kez maruldan cacık yaptım kendime, yani kış bitsin rejime yaz ayında başlayalım diye beklemesin kimse. kışında çok güzel yemekler var rejim için birebir, kabak mesela ya da ne bileyim pırasa? bol yeşillikli salata aklıma gelmeyen daha neler neler. :17:

rüya gibi ama resimlerle ne kadar gerçek olduğunu gösteriyorsuuz.tebrik ederim.çalışıyor musunuz?yoksa ilk zamanlarda iş hayatı sıkıntılı olmalı.

Back