çok sağolun, teşekkürler. yo yo korkmayın hiç benim de bu şekilde gözümü korkutanlar oldu, verdiğin kiloların 2 katını alıcaksın diyip içimi karartan insan sayısı çok fazlaydı. rejimi şubat ayında sonlandırmıştım ve hep şunu söyledim 8 ay boyunca "rejimi bıraktığım gün dünyaları yicem!" ama öyle olmadı, midem ister istemez küçülmüştü. o dünyalar tıka basa yiceğim 1 tabak yemek oldu sadece. 55 kiloya düşmenin keyfini öyle çıkardım. :) tabi kendimi bu süre içinde salmadım da, yedim ama normal yedim abartmadan, çatlayana kadar değil. ekmek alışkanlığımı tamamen bitirdmeyelim mesela, hala ekmek yemiyorum. artık yemeği biraz fazla kaçırınca vicdanım beni içten dürtüyor, sezgicim hadi kalk yediklerini erit bakalım diyorum kendime kendime. arada bir spor yapıyorum bu aralar sarkmalarımdan biraz daha olsun kurtulmak için. korkmayın sizde bu nedenle, bizim gibi kilo almaya elverişli vücutlar hayatları boyunca rejim yapmak zorunda bunu kabullenip porsiyonlarımızı hep küçültelim yeterli olur diye düşünüyorum ben. :)
cok haklısın canım rejim yaptıgımız sürece asırı yememeyı öğrenicez ve vücudumuz buna alısacak yeterkı bız bıraktıgımız an mıdemızı zorlayıp tekrar genısletmeyelım.dedigin gıbı hayat boyu dıkkat edıp asırıya kacmazsak her ıstedıgımızı yıyerek kılomuzu koruyabılırız ınsallah yaa