• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss saç boyası kullananlar?

Beetle95

şeboist..
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
67
0
36
İstanbul
arkadaşlar ben syossun renklerini çok beğendim. Kullananlar varsa fotoğraf paylaşıp bide kullanıcı yorumu yapıp beğenip beğenmediğini belirtse belki benim dışımdada merak eden vardır çok makbule geçer :9:

Ben syoss altin karamelle syoss 9.1 sari karstrip boyuyorum cok memnunum. Palettele boyuodum daha once cok alerji yapti kasindirdi. Syoss ayni rengi cikario

Teşekkür ederim canım çok beğendim.Senin zeminin hangi renkti?Benim bakırın akmış hali.Syoss saç rengini açıyor mu?

Tesekkur ederim begenmene sevindim:)Benim zeminim bakirdi canim.sonra altin karamelle boyadim syoss. 2. Sefer 1 altin karamel 1 9.1 syoss kullandim. İyce sarimsilasti.en son iki gun once boyadim sadece 9.1 ile bayagi acildi. Artik karamel katmadan sadece syoss sariyla boyucam. Senin istedgn renk nedir?

Tesekkur ederim begenmene sevindim:)Benim zeminim bakirdi canim.sonra altin karamelle boyadim syoss. 2. Sefer 1 altin karamel 1 9.1 syoss kullandim. İyce sarimsilasti.en son iki gun once boyadim sadece 9.1 ile bayagi acildi. Artik karamel katmadan sadece syoss sariyla boyucam. Senin istedgn renk nedir?

Canım ben tam olarak sarıya dönük karamel istiyorum.Saçlarımı daha önce birkaç kez yoğun bakırla boyadım.Biraz akınca palette altın karamele boyadım ama rengi çok değişmedi.Dipleri açtı sadece.Dün syoss almak için gittiğim yerde sadece 1 kutu kalmıştı.Bana bitkisel bir boyanın(Clemency) aynı tonunu syossla karıştırmamı söyledi çalışan bayan.Syoss altın karamelle diğer boyayı karıştırıcam mecburen.Onun numarası da 8.3 dore altın.Umarım güzel olur.Palette değiştirmedi saçımın rengini.Halbu ki saçlarımın rengi koyu değil.

Palette altin karamelle 3 kez boyadim sacimi turuncumsu oluo sariya donuk karamel olmuo. Ama syoss ole diil cok memnun kalicaksin cunku sariya donuk yapio. Benim sac rengimi begendiysen bu yolu izleyebilirsin
1 altin karamel 1 sari ama 9.1 syoss yada 9.0 garnier
Sonraki boyamandada sadece sariyla boyarsan istedigin karamele kavusacagindan eminim:) palette gbi diil sacin akmis bakirsa ki benim onceki rengim oleydi palette hic degistirmez normal yani. Saticinin vermis oldugu 8.3 acik bir renk diil ama dene bu seferlik bakalim nasil olucak bende merak ettim ikisinin karisimi:)

Teşekkür ederim canım birkaç güne kadar boyamayı düşünüyorum.Umarım turuncu olmam 8.3 ten dolayı.Boyayınca sonucunu yazarım.:16:

canım saç rengini çok beğendim gerçekten çok güzel :) bende fındık kahve istiyorum ama koyu olmasından ve turuncu yansıma olmasından korkuyorum :/ birde saça çok zarar veriyor mu bu boya ?

kızlar saçımı bu renklerden herhangi biri gibi istiyorum şuandaki saç rengim sarı(boya yok sıvı peroksitle açmıştım) ama çok sıkıldım hangi renk boya kullanmam gerek bu renkler için ?

Eklentiler

• $fewfwefew1.png
    $fewfwefew1.png
    174,4 KB · Görüntüleme: 208
Back