• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama syoss altın karamel vee bayramda hayran bırakan saç rengim ( resimli )

kızlar ben esmerim saçlarım kaşlarım sıyah daha once hep çikolata kahveye boyadım en son sıcak çikolata yaptım ama baya bı zaman oldu.
şimdi artık değişiklik olsun ıstıyorum sızce ne renk yapabılırım esmerlere yakısan pek fazla renk yok ama ben bu aralar koyu karamel ıstıyorum sanki sizce yakısırmı??
$2011-09-30 16.25.46-crop.jpg

daha öncede saç rengimi paylaşmıştım bukez syoss marka boyayı denedim sizlerlerde paylaşmak istedim bi fikir olsun en azındann

gölgede ve güneş ışığında olmak üzere bikaç tane resim ekledim.

Bu renkte qüzel olmus ama ben eski bal kumral renqine daha cok hayran kalmıstım.)

herkese teşekkür ederim güzel yorumlarınız için bi arkadaşımız yaptığım bakımları sormuş hemen söyleyelim .

önemli bi uyarı ile başlayayım saçınız sert ve kuru ise uygulayın bu bakımları;
*yılan yağını ve çam terebentini orta boy şampuanınıza karıştırın ( ben elseve komple 5'İ kullanıyorum)
*15 günde bir yılan yağı susam yağı badem yağı zeytin yağı ve yumurtayı saçınıza yeticek kadar oranla karıştırın saçlarınıza tarayarak yedirin streçle sarın ve 1-2 saat bekleyip şampuan karışımınızla tekrar yıkayın.

eda bayramda boyamıstın saclarını şimdi nasıl rengii açıldımı yıkandıkca?resım koyarmısın yada ozelden yollarmısın

boyadığımdakinden hafif açık oldu çok fark etmedi akmıyo kesinlikle .

maşaya gelince evet bahsetmiştim ama olsun tekrar söyleyeyim eski demir maşalardan fişe takınca ısınan nostalji bi maşam var normal incelikte , kalın kalın alarak sarıyorum doğal bukleler oluyor
:21:

kızlar ben esmerim saçlarım kaşlarım sıyah daha once hep çikolata kahveye boyadım en son sıcak çikolata yaptım ama baya bı zaman oldu.
şimdi artık değişiklik olsun ıstıyorum sızce ne renk yapabılırım esmerlere yakısan pek fazla renk yok ama ben bu aralar koyu karamel ıstıyorum sanki sizce yakısırmı??
Eki Görüntüle 287054

koyu karamel tonları esmerlere çok yakışıyor bence

boyadığımdakinden hafif açık oldu çok fark etmedi akmıyo kesinlikle .

maşaya gelince evet bahsetmiştim ama olsun tekrar söyleyeyim eski demir maşalardan fişe takınca ısınan nostalji bi maşam var normal incelikte , kalın kalın alarak sarıyorum doğal bukleler oluyor
:21:

benimki gitgide açılıyo gibii sennki aynı duruyomu cnm yaaa ...

$Görünt008.jpg

resim ekledim tatlım son hali 9. sayfada var çok fazla açılmadı

Back