• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama syoss altın karamel vee bayramda hayran bırakan saç rengim ( resimli )

peki kizillik oldumu sacinda? birde sacin uclariyla diplerini ayni renk tutturmak cok zor nasil basardin bunu?boyasiz saca mi uyguladin?

kızıllık olmadı ancak biraz dorelik var resimde gördüğünüz gibi ama ben hafif dorelik seviyorum zaten .
saç diplerinle aynı olması için diplerin açıksa en son koyuysa ilk önce diplerini boyamalısın böylece fark olmaz tatlım .
saçımda bal kumral boya vardı ayrıca .

kızıllık olmadı ancak biraz dorelik var resimde gördüğünüz gibi ama ben hafif dorelik seviyorum zaten .
saç diplerinle aynı olması için diplerin açıksa en son koyuysa ilk önce diplerini boyamalısın böylece fark olmaz tatlım .
saçımda bal kumral boya vardı ayrıca .

benim dipler acik uclar koyu uclarin acilmasini istiorum. dorelik dedigin altin sarimi? sana kisaca hikayemi solim bolelikle daha rht anlarsin beni. benim sacim yillardir platin sariydi 2 ay once karamel yptrdim ama koyu karamel. yikandkca atio sacim gerci alttan sarilar cikiyor. benim istedgim acik bir karamel

bnende çok begendim bende fikir alamk isterim canım şaçlarım röfleli ama dip tarafı bir yıla yakın boyatmadım 10 cm kadar geldi geldi rengim koyu kestane röflem balköpüğü dip rengini nasıl yapmalıyım boyamı yoksa röflemi:1:

benim dipler acik uclar koyu uclarin acilmasini istiorum. dorelik dedigin altin sarimi? sana kisaca hikayemi solim bolelikle daha rht anlarsin beni. benim sacim yillardir platin sariydi 2 ay once karamel yptrdim ama koyu karamel. yikandkca atio sacim gerci alttan sarilar cikiyor. benim istedgim acik bir karamel

ozaman önce uçlara son 15 dkda diplere uygularsan olur .

bnende çok begendim bende fikir alamk isterim canım şaçlarım röfleli ama dip tarafı bir yıla yakın boyatmadım 10 cm kadar geldi geldi rengim koyu kestane röflem balköpüğü dip rengini nasıl yapmalıyım boyamı yoksa röflemi:1:

röflenin dibini düz boya yapmayın derim aynı ton olmazsa sonuç felaket olur röfleden devam bence:52:

canım 4. resimde rengi mükemmel duruyor
ben de böyle istiyorum, ama saçlarımı hiç boyatmadım ve kendi rengi koyu kestane.
kuaför açmadan bu rengi yapabilir mi acaba :26:

ben de böyle istiyorum, ama saçlarımı hiç boyatmadım ve kendi rengi koyu kestane.
bi de üzerine dore ışıltılar istiyorum
galiba çok şey istiyorum :12:

Uzun zamandır kendime bakmıyordum ve bugün saç boyası alayım dedim kendime.
Sonra bu rengi gördüm ve bayıldım.Ancak markayı ilk defa duyduğum için tereddüt etsemde satıcılara sorup 2 kutu aldım.
KKya bakayım,kesin yorum yapılmıştır dedim ve hakikaten çıktı bakalım deneyeceğim.
Normalde hep kuaföre boyatıyorum ancak şuara ne zamanım nede param var.
Bir cesaret aldım bakalım.
Saç rengim karamel uçlardada sarılar var,umarım tutar rengi aynı kapaktaki gibi olsun istiyorum.
Tutarsa burada paylaşacağım.
Şu aralar morale çok ihtiyacım var çünkü...

bi de üzerine dore ışıltılar istiyorum
galiba çok şey istiyorum :12:

9 numara oksidan kullan canım ozaman kutuya yakın olur

Uzun zamandır kendime bakmıyordum ve bugün saç boyası alayım dedim kendime.
Sonra bu rengi gördüm ve bayıldım.Ancak markayı ilk defa duyduğum için tereddüt etsemde satıcılara sorup 2 kutu aldım.
KKya bakayım,kesin yorum yapılmıştır dedim ve hakikaten çıktı bakalım deneyeceğim.
Normalde hep kuaföre boyatıyorum ancak şuara ne zamanım nede param var.
Bir cesaret aldım bakalım.
Saç rengim karamel uçlardada sarılar var,umarım tutar rengi aynı kapaktaki gibi olsun istiyorum.
Tutarsa burada paylaşacağım.
Şu aralar morale çok ihtiyacım var çünkü...

umarım güzel olur bizlede paylaşmanı bekliyoruzz :54:

çok güzel saçınızda çok güzel rengide çok güzel.öyle bir geçer zamanki dizisindeki aylinin saç rengi gibi.güzel günlerde sağlıkla kullnın

teşekkür ederimm . saçları sert ve yıpranmış olanlara elseve komple onarıcı 5 serisini şiddetle tavsiye ediyorum saçlarım çok farketti bi uyarı da yapayım yağlanma sorunu olanlar kullanmasın sadece kuru ve sert saçlar kullansın farkı görüceksiniz ..

canım çok güzel saçların fakat çok uzun benim de uzun Sen kaç kutu boya kullandın öğrenebilir miyim Ona göre boyucam da:21:

Son düzenleme:
Back