• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama syoss altın karamel vee bayramda hayran bırakan saç rengim ( resimli )

bugun gittim markete 2 kutu syoss altin karamel aldim. bide dayanamadim ekstra acik dogal sari aldim. sariyi katip katmama konusunda kararsizim onumuzdeki hafta boyucam sacimi

bugun gittim markete 2 kutu syoss altin karamel aldim. bide dayanamadim ekstra acik dogal sari aldim. sariyi katip katmama konusunda kararsizim onumuzdeki hafta boyucam sacimi

sarıyı mutlaka karıştır pişman olmazsın bizimlede paylaş canım :49:

ozaman palettenin açık küllü sarı ile karıştır tatlım ya da bir ucunda dene saçının bakalım nasıl olucak :44:

bayramda kaç kişi syoss altın karamel boyamış ya:D favori renk bu galibaa .. ama güzel tutmuşş;) bende boyadm ii tuttu bnmkde resm koyarm yaknda kutudan ble acık tuttu nerdeyse :) cok sevdm ben bu rengiii;)

benimkide böyle tuttu ;) boyayalı bihafta olduu ..
$Kopyası DSC_0639.jpg $DSC_0640.jpg

yaa bende çok istiyorum böyle bir renge boyamayı ve bu tona bayıldım ama dipleri açıldıkça ugrasmayı sevmiyorum :(
bide cesaret edemiyorum bi türlü :D

daha öncede saç rengimi paylaşmıştım bukez syoss marka boyayı denedim sizlerlerde paylaşmak istedim bi fikir olsun en azındann

gölgede ve güneş ışığında olmak üzere bikaç tane resim ekledim.

çok tatlı çok hoş rengi.ilk fotoyu daha çok beğendim.yaptığın bakımlarıda paylaşır mısın?

Back